Den fineste gave jeg nogensinde har givet min dreng…

Reklame.

“Hvor er det fedt, Mor… så kan man lige se hvor meget jeg vokser hvert år… – ej hvor sejt – min helt egen flagstang!” – var Hugo-Sanders kommentar, som det første, da han i går modtog en helt særlig gave fra mig og hans bonusfar Micky. Vi har nemlig sørget for den fineste gave (EVER!) til Hugo-Sanders 8 års fødselsdag. Faktisk så burde han have fået den i dåbsgave eller da han blev 1 år – men nu var det helt tilfældigt at jeg “faldt over” de her smukke flagstænger på en messe i sommers, og derfor først nu opdagede hvilken genistreg det ville være, at give ham sådan én.

Men tjek det nu lige. Er I ikke enige – er det ikke en virkelig fin, personlig og lækker, ekslusiv gave at give dit barn? Eller barnebarn?

Nu får Hugo-Sander lov til at sætte et hak – med kniv – for hvert år han bliver ældre. Og når han en dag “vokser flagstangen over hovedet”, så er han vel alligevel for voksen til at synes den slags er sjovt længere. Men lige nu – der er det maks-sjovt. Han var HELT med på konceptet og ville både sætte hak og skrive tal – plus sit navn på toppen af stangen – med sprittusch, that is!

Jeg vil sørge for også at købe en magen til til både Ferdinand og Luca Alf. De skal begge to have en magen til, som de så kan få lov at få med sig, når de en dag flytter hjemmefra.

Bonusinfo: “Mini”-flagstangen er fra Langkilde Flagfabrik, – den er dansk produceret, og bare lækkert og flot håndværk, udført i smukt forarbejdet egetræ. Enhver dansk-design-glad-æstetisker som jeg vil elske at få eller give sådan et fint flag… Det egner sig perfekt til festlige lejligheder, fx. ved indgangen til festen, i opgangen, foran hoveddøren osv. når der skal fejres mærkedage.

Det er desuden let at udskifte Dannebrogsflaget med andre flag, fx. sørøverflag 🙂 Jeg er VILD med det!!!

 

Mangler du at købe gave til en, du har kær, så kan du finde inspiration her.

img_0934

img_0936

img_0942

img_0943

 

img_0947

 

 

img_0945

 

 

 

2 reaktioner

  1. Hejsa Annemette.
    Tillykke med din store knægt:)
    Det er en super god ide. Vores søn fik en hjemme snedkererede flagstang af min fætter og hans kone i dåbsgave. Siden den dag har han været år til sin fødselsdag fået sat et mærke og skrevet årstal på, så han kan følge med i hvor meget han vokser år for år.
    Og altså nu et han lige blevet 12 år og syntes stadigvæk at det er en af de vigtigste punkter på denne dag. (Heldigvis har min fætter lavet stangen så den er 175 cm høj, så den kan heldigvis bruges lidt endnu) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop