Luca er min påklædningsdukke (haha!)

*annonce

Som jeg efterhånden får tømt godt ud i skabene for tiden på diverse loppemarkeder, så bliver jeg jo nødt til at fylde noget nyt på hylderne – eller på ungerne, så at sige. De kan jo ikke komme i skole, børnehave eller ned i barnevognen uden tøj på kroppen. Og nu kommer vinteren jo også, og de skal da heller ikke fryse, de små poder. Og Hugo-Sander har snart fødselsdag – og han kan godt lide bløde pakker! (Kan I læse det… – undskyldningerne for at shoppe bare lige lidt mere nuttet børnetøj er mange, ik?)

Jeg har jo en mor, der arbejder i en tøjbutik, som I måske ved – og det er da super smart (I loooove it!) – lige bortset fra, at butikken ligger i Vejle og det er lidt langt at køre, når jeg skal have shoppetrangen tilfredsstillet asap. Og det skal jeg nogengange. Det er vel en kvindeting. Eller hvad? Egentlig er jeg ikke den vilde shopaholic – jeg bryder mig ikke om at gå i butikker og sådan “browse”, men jeg er vild med netshopping. Det er nemt og hurtigt. Til gengæld prioriterer jeg at handle brands jeg kender, når jeg netshopper, for jeg vil vide på forhånd at kvaliteten er i orden.

Så jeg er hoppet ind på gugga.dk hvor jeg har udvalgt lidt lækkert (ej okay, jeg gik lidt amok…). Men Gugga er et site med alt det fedeste luksusudstyr til dine børn, tro mig! Tøj, tæpper, udstyr, – you name it! Jeg har drømt om at få fingrene i Mini Rodini outfits til mine unger i flere år, siden jeg første gang stødte på mærket på en ferie i Stockholm. (Det er så godt 7 år siden nu – men alt godt kommer til den, der venter.)

skaermbillede-2016-10-05-kl-15-07-35 skaermbillede-2016-10-05-kl-15-06-43

Og nu kommer der meget snart Mini Rodini ind ad døren til mig (øh nåh nej, til ungerne), og jeg kan næsten ikke vente. Men de af jer læsere, der selv har børn, forstår mig måske, når jeg skriver, at glæden er mindst ligeså stor ved at se sine unger være lækkert klædt på i det sejeste luksus-gear, som når Mor selv har købt dyre Chloé stiletter… Right?! Jeg finder i hvert fald en stor glæde ved at handle fedt (og lidt luksus) tøj til ungerne, – så kan vi altid supplere med basics fra H&M, ellers styrter budgettet nok lidt i grus. Flere penge kan man altså heller ikke tjene på at bage kager…hah!

Men, fordi jeg elsker at se ungerne “all dressed up” – (ryster lige på hovedet af mig selv) – kunne jeg heller ikke dy mig, da jeg så, at de forhandler Stella McCartney Kids på Gugga. Det er det fineste tøj. Jeg har før haft en cardigan til drengene med en drage ned af ryggen, som de begge to ELSKEDE. Prøv at hør, de sov nærmest med den om natten… Så nu har jeg købt det fineste jogginsæt til Luca. Er det ikke cute! Og han kan passe det anytime…det er størrelse 9 mndr, så skal kun lige vente 4 mndr endnu. (Nothing!)

skaermbillede-2016-10-05-kl-15-09-38

skaermbillede-2016-10-05-kl-15-10-06

Jeg føler mig lidt som da jeg var 5 år gammel med mine barbiedukker, hvor jeg sirligt udvalgte det helt rette outfit, børstede Barbies hår til det nærmest faldt af, fandt de rette sko og den rette skuldertaske inden hun var klar til legen… Nu er jeg 32 og lægger omhyggeligt det rette tøj frem hver aften, friserer drengenes hår til det nærmest falder af, finder de rigtige sko frem og sender dem ud af døren med den helt rigtige skoletaske… (åh Gud) – Sig mig, er der andre end mig, der bruger deres børn som påklædningsdukker?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop