Micky og jeg har stillet hinanden 18 svære, sjove og udfordrende spørgsmål

Reklame for FuelBox

Få snakket om alt det sjove, svære og frække med din mand

Vi valgte tilfældigt 18 spørgsmålskort i vores FuelBox PAR æske, og så gik vi i gang. Længere nede på siden kan du læse vores svar…

Hvordan skal jeg lige sige det her? Hmm… Micky er lidt “tør” i det, nogle gange. Altså ikke tør generelt – jeg elsker ham jo, og synes at manden er fantastisk på alle mulige måder, sjov, sød og kærlig… Men svær at få tale, til tider, dét er han altså. Det kan jeg i hvert fald godt synes, hvis jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil snakke om. Er det ikke lidt sådan en mand/kvinde ting? Det kan godt være svært at få ham til at åbne op omkring de lidt mere følsomme og svære ting og alle de emner, der lugter lidt af muligvis at være et minefelt for ham at træde ind i…(Hvad mener jeg dog med det? – Jeg véd bare, at der sidder en masse af jer kvinder og læser med, der véd præcis, hvad jeg snakker om 😉 )

Derfor synes jeg oprigtigt, at denne her FuelBox æske for par, som vi har testet i et par uger nu, er virkelig smart. Spørgsmålene i æsken gør det nemmere at snakke sammen og få stillet de spørgsmål, man måske ikke har lyst til at stille lige midt i “kampens hede” (her snakker vi f.eks. under skænderier eller under sex). Man kan snakke alt muligt igennem, uden rigtigt at stå til ansvar for at have spurgt, fordi man jo bare læser, hvad der står på spørgsmålskortet. Kan I se, hvor smart det er?

Få 15% rabat på FuelBox

FuelBox PAR er en genial adventsgave eller julegave til dén du holder af.
(Husk at bruge rabatkoden “annemette”, hvis du bestiller boxen lige her, den giver dig 15% rabat + fri fragt, hvis der handles online)

Ingen er jo tvunget til at svare på spørgsmålene. Man kan bare åbne æsken, begynde fra en ende, og så sørge for at have en åben og positiv tilgang til nogle både svære, krævende men også sjove dilemmaer og spørgsmål. Jeg vil mene, at denne her form for kommunikation på mange måder kan styrke samtalen. Fordi spørgsmålskortene både inspirerer parterne til at snakke i helt nye retninger end man normalt ville gøre, og de sikrer en helt anden form for tilstedeværelse med hinanden end f.eks. kommunikation via sms eller andre digitale løsninger. Vi har i hvert fald haft nogle sjove og meget nærværende samtaler på baggrund af æskens indhold. Og vi vil blive ved med at bruge æsken ind i mellem, når vi har tid til at sætte os og bare snakke!

Æsken indeholder 170 spørgsmål, opdelt i 10 kategorier, der omhandler både vanskelige og sjove aspekter i samliv og livet generelt. Du skal helt sikkert nok få gang i samtalen med hjælp fra indholdet af denne æske.

18 tilfældige spørgsmål – og svar

Spørgsmål fra mig til Micky, og Mickys svar:

Erotik og sex: Hvornår synes du, jeg er mest sexet?
Micky: “Når du går rundt i frækt undertøj. Jeg kan ikke forstå de dér mænd, der synes deres koner er frækkest i en stor natskjorte på den søndagsagtige måde”

Familie, børn og økonomi: Hvad ville du investere i, hvis jeg var enig?
Micky: “Hvis vi kan antage, at money is not an issue…så må det være en stor villa med 7-8 værelser. I Charlottenlund tæt på drengenes skole.”

Kærlighed og romantik: Beskriv vores forhold med 3 ord?
Micky: “Voldsomt (hint: ikke voldeligt, tak!), kærligt, stærkt.”

Kærlighed og romantik: Hvad gør jeg, som får dig til at le?
Micky: “Du siger ting, du ved intet om. Så når du er uvidende og ytrer dig om det, så er du sgu meget sjov.”

Familie, børn og økonomi: Hvad, håber du, bliver vores børns stærkeste barndomsminde?
Micky: “Jeg håber at de har en masse gode oplevelser sammen med os, som de vil huske resten af deres liv. Både ved at vi giver dem gaver, rejser og oplevelser, som vi deler sammen med dem. At vi bygger huler i stuen. Sådan noget.”

Familie, børn og økonomi: Hvad synes du om måden jeg håndterer penge på?
Micky: “God. For det meste af tiden er du fornuftig. Nogle gange gør du nogle køb, der var uovervejede, men det gør jeg jo også selv, så det…”

Sniksnak: Hvilken kendt person synes du, at du ligner mest?
Micky: “Sylvester Stallone”

Sniksnak: Hvilke skuespillere burde spille os i filmen om vores liv?
Micky: “Det ved jeg fandeme ikke skat… Nicole Kidman i Eyes wide shut. Det er dig. Hvem manden skal være, hmmm… det ved jeg ikke. Jo, måske Keanu Reeves, som han er i Point break.”

Familie, børn og økonomi: Hvordan tror du, vores børn vil beskrive os som forældre?
Micky: “Som strenge…Og så alligevel ikke. Måske til tider. Egentlig tror jeg, de synes, vi er ret rummelige.”

Sniksnak: Hvilke af mine personlighedstræk kunne du tænke dig?
Micky: “Ingen.” (WTF?)

Spørgsmål fra Micky til mig, og mine svar:

Job og karriere: Hvad er den største forskel ved dig hjemme og på arbejde?
Annemette: “Når jeg er på arbejde kan man f.eks. ikke mærke på mig, at jeg har en dårlig dag (med mindre jeg naturligvis italesætter det). På jobbet tager jeg mit professionelle ydre på, hver dag! Men herhjemme er jeg åben som en bog. Her kan jeg ikke spille komedie. Min familie får mig råt for usødet.”

Fremtid, fortid og nutid: Hvilke fremtidsdrømme føler du, at du har måttet opgive?
Annemette: “At backpacke med min mand – uden børn. Den drøm kommer nok til at vente i mange år. Faktisk regner jeg ikke med, at den nogensinde bliver til noget, eftersom du (Micky) ikke rigtig har lyst til det dér backpacking.”

Erotik og sex: Hvordan synes du, det er at tale om sex, og om hvad du kan lide og ikke lide?
Annemette: “Ærligt, jeg synes det er MEGA svært. Altså hvis jeg ikke bare skal komme med floskler og overfladiske, ligegyldige sjove kommentarer. Hvis det skal være bundærligt, er det svært. Jeg vil helst have en halv flaske rødvin (mindst) forinden, hvis jeg skal snakke om dén slags.”

Job og karriere: Hvad er du mest stolt over at have udrettet arbejdsmæssigt?
Annemette: “At have landet jobbet som tv-vært på Sådanmark. Det overrasker mig stadig at jeg var god nok til det job, og at det lykkedes mig at få jobbet efter den casting, jeg gik til. Jeg er så umådelig stolt over min rolle i det program, og over den lange række af gode programmer vi har fået lavet.”

Interesser, fritid og venner: Hvis du havde dit eget hobbyrum, hvad skulle det så indeholde?
Annemette: “Det er virkelig et godt spørgsmål. Og et svært ét. Jeg tror, at der skulle stå en symaskine og et staffeli, og så måtte tiden vise, hvad jeg ville få ud af det.”

Mennesker, holdninger og værdier: Hvad får du oftest dårlig samvittighed over?
Annemette: “At have for travlt. Jeg kan godt få rigtig dårlig samvittighed overfor mine børn i frygt for, at jeg ikke er der “nok” for dem…eller faktisk, at jeg sjældent har tid til mig selv, fordi jeg prioriterer familie, børn og arbejde over mig selv… så jeg negligerer ofte mine egne behov. Det ærgrer mig.”

Interesser, fritid og venner: Hvad er den ultimative ferie for os og vores familie?
Annemette: “Hmmmm…. Jeg har så mange feriedrømme. Men lige nu tror jeg det ville være en all-inclusive ferie, hvor vi allesammen bare kunne slappe af, slukke for mobiler og tablets og spise nogle is i solen. Faktisk bare den simple, enkle løsning. Ikke for mange besværligheder og dikkedarer.”

Fremtid, fortid og nutid: Hvordan ser vores liv ud om 10 år?
Annemette: “Vi bor i en lejlighed, hvor der er bedre plads til os alle sammen. Gerne på ca 140 m2 og med 6 værelser. Vi bor i Charlottenlund, vores ældste dreng er lige flyttet hjemmefra, og vi har jobs som vi er glade for. Jeg arbejder freelance i tv- og mediebrachen – gerne bag skærmen – og jeg udgiver jævnligt kogebøger, som en slags hobby. Du (Micky) arbejder i én eller anden chef-stilling, men du rejser mindre med arbejdet end du gør nu. Måske blogger jeg stadig, hvis blogging består… måske skriver jeg artikler, klummer eller bøger. Men jeg skriver, i hvert fald, et eller andet. Vi tjener penge nok til at kunne rejse et par gange om året. Vi holder os aktive med motion og vi spiser sund mad i hverdagen – men der er altid plads til en Aperol eller et godt glas vin (og sådan er det bare.)”

Min meget “tørre” mand…gotta love him 🙂

2 reaktioner

  1. Det er lidt sjovt som opposites attract stadig er gyldig. 🙂
    Med udgangspunkt i sexologen Maj Wismanns Parplan, så må jeg sige, at du nok skulle overveje, at droppe den med at have brug for at få mindst ½ flaske vin før du kan tale om det intime. Du er meget åben på skærmen, og støder på flere meget sjove emner, som du altid håndterer professionelt. Det skulle helst være det samme i privaten – og nej, jeg skal ikke blande mig. Dog vil jeg sige, at vi mænd har den største udfordring, hvis der er områder vores kæreste ikke åbner op for. Vi ER ikke tankelæsere, og selvom mange kvinder tænker: “Det BURDE han da vide” når man ser en serie som Sex & City (som nogle mener er en kvinde-serie, selvom jeg opfatter den kønsløst)…

    Anyway, god vind med <3, og godt I udfordrer hinanden. God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN