Se vores lille guldklump!

sponsoreret

Nu er der lige gået et par dage, siden vores lille Luca kom til verden i mandags. Han er en rigtig fin lille gut, der har været god ved os siden han meldte sin ankomst. Vi er naturligvis helt vildt stolte og lykkelige (needless to say), men vi har nu alligevel holdt lidt igen med at dele billeder af guldklumpen vidt og bredt, da vi gerne ville nyde ham lidt “for os selv” før alle andre kunne følge med. Men nu kan jeg personligt ikke vente længere, – nu skal I se ham!

DSC02456

ER HAN IKKE BARE DEN SMUKKESTE BABY – EVER?

Okay – ha ha ha – jeg véd godt, at sådan har alle mødre det med deres egne børn – men lad mig nu lige blive lidt i troen, ik;)

Jeg har naturligvis ikke kunne holde mig tilbage, så jeg har straks været igang på nettet og shoppet på Kids-World, hvor jeg faldt over den her fine Cozy Nest fra Done by deer. (billedet herunder)

IMG_9813

Jeg havde egentlig svoret, at jeg ikke ville have ham i sengen mellem os, af både sikkerhedsmæssige grunde, men også fordi jeg helst vil have, at han lærer at sove i vuggen ved siden af sengen – men nu er det bare sådan at Luca har det med at lave (ufatteligt) mange sure opstød og gylper konstant – (læs: usandsynlige mængder vasketøj!) – hvilket faktisk gør, at jeg/vi ikke tør lade ham sove “væk” fra os. Så han har sneget sig ind i midten af sengen, i sin nye fine babynest. Så er jeg heller ikke bange for at komme til at trille over i ham, når jeg sover.

Du kan selv handle sådan en Cozy Nest her…

Lidt bonusinfo til de nysgerrige:

 • 3364 g ved ankomst
 • 52 cm lang – still growing…
 • lyshåret
 • blåøjet (so far)
 • lange øjenvipper
 • store fødder
 • stor sult
 • (snorker) – avs!
 • fantastisk fodboldkarriere forude
 • plus det løse

Så girls, watch out for jeres små prinsesser derude – for Luca er sat i verden – dén lille charmeur 😉

DSC02501

IMG_1606

DSC02506

 

12 reaktioner

 1. Bedårende – Virkelig bedårende.
  Stort tillykke med guldklumpen. Håber du/i får en dejlig baby/nusse/pusse/kysse/kramme/duftetid i det næste stykke tid. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke.

  Camilla

 2. Jeg regner med at føde lille Anna inden en uge (har fået igangsættelsesdaro) og vi vil hermed gerne lægge billet ind ??

 3. Ja stort tillykke Annemette, han er bare meget mere end skøn. Kan godt forstå jeres glæde. Knus og alt det bedste med ham fremover, måske han skal være konditor !

 4. Awww, kan næsten fornemme duften af babyhoved – der ER altså ikke noget i denne verden, der dufter bedre… Tillykke med lillemanden!

 5. Stort tillykke med lille Luca, han er vel nok dejlig – kan da godt forstå i er helt vilde med ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop