Her er han…vores Luca…

Advarsel, hvis du synes at 3D-scanninger er ulækre og alien-agtige, så læs ikke videre…

Men jeg har det helt fint med 3D scanningsbilleder, og kan sagtens abstrahere fra, at babyen ser lidt sjov ud, mangler diverse lemmer og bliver grå og forvrænget i udtrykket. Jeg synes det skønt, at man kan se sin lille baby – før tid. Jeg er også såden én af dem, der altid gerne har ville kende kønnet, så snart som muligt.

Og i morges, da jeg lige skulle scannes for nogle andre bagateller – så fik vi lov at se et 3D billede af vores lille Luca. Det var et rørende øjeblik, og jeg er vildt taknemmelig for, at han lå helt perfekt til, at vi kunne få sådan et fint portrætfoto af ham!

Så, her er han. Med bokser-tud og trutmund! Vi er allerede vilde med ham!

IMG_9193

2 reaktioner

  1. Hils Micky fra mig mange gange – og ønsk ham tillykke. Tillykke til jer begge selvfølgelig. Hvorfor undre det mig ikke at Mickys søn skal hedde Luca 🙂 😀

    1. NATURLIGVIS skal han hedde Luca. Og vildt nok så er terminen faktisk på fodbold-lucas fødselsdag… What are the odds?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop