10 uundværlige ting til baby

Så er vi på den igen – én af mine 10-ting lister… Men jeg synes det er meget sjovt, og sådan lidt hurtig og nyttig læsning. Så hvis du står og skal have en baby – så kan du måske bruge mine råd til noget. Bemærk lige, at intet i dette indlæg er sponsoreret – det er min egen og fuldstændigt ærlige mening. Og nogle personer er måske uenige – det er helt ok. Kom gerne med jeres tanker i kommentarfeltet nederst på siden – det kan kun gavne os allesammen.

Læs også: 10 tips til succesfuld flyvetur med baby

Men altså, here we go:

1) Voksipose
Jeg kan ikke leve uden min voksipose – og alle tre drenge har haft én. Det er SÅ dejligt at den kan bruges i barnevognen, når man er på farten, den kan anvendes som legetæppe, den er både varm nok om vinteren og kan tilpasses med sommerdyne om sommeren. For mig har min voksi været uundværlig! Just saying. Og så er jeg sgu ret gad for at jeg for nylig har vundet en ny én af slagsen! Jeps – nice one, right?!

img_4162

2) Skråstol
Jeg en en travl kvinde og har derfor brug for at kunne få hænderne fri ind i mellem. Og når Luca ikke gider bæreselen, så er skråstolen måske en mulighed. Jeg har i hvert fald været utroligt glad for min skråstol – og det gælder med alle mine tre børn. Jeg har både haft en BabyBjørn og nu har vi en fra Stokke. Faktisk – ærlig talt – så var jeg mest glad for mine BabyBjørn, eftersom den var nemmere at vaske, nemmere at håndtere, ikke lavede pibelyde, når den vippede og faktisk bare fyldte mindre. Men nu har vi Stokke, og den er jeg også glad for, eftersom den passer ind i et større samlesæt med højstol osv. Den vigtige pointe er: en skråstol er et musthave!

3) Bæresele
Uh, nå bevæger jeg mig ud på dybt vand – I know. Der er meget delte meninger om bæreseler. Men jeg står ved, at jeg ELSKER min bæresele til Luca. Jeg har en fra BabyBjørn, men har ladet mig fortælle at den fra Ergobaby skulle være helt fænomenal. Jeg ved det ikke – jeg har ikke prøvet den. Men jeg er bare så glad for lige at kunne spænde Luca på maven, når jeg ind i mellem har brug for 20 min. hvor mine arme er fri.

skaermbillede-2016-12-26-kl-11-28-14

4) Kravlegård
Yes, jeg går ind for mit lille baby-fængsel..haha. Men det er SÅ rart at kunne lægge Luca fra mig, og vide med 100% sikkerhed, at han ikke lige kravler ind på drengenes værelse og begynder at æde legoklodser eller lign. Det er så rart at han har et sted i vores hjem, der er hans. Og han ved det godt, tror jeg. Han falder i hvert fald til ro i sin kravlegård, og han har alle sine ting og sit legetøj dér. Jeg bilder mig i hvert fald ind, at han godt kan ide at være i sin kravlegård, og det passer Mor her super duper!

5) God pusleplads
Om det er i badeværelset, i soveværelset eller i børneværelset – who cares. Bare at du sørger for en god plads at pusle ved. Man står der jo ret mange gange på en dag – i ret mange måneder – for ikke at sige år – så sørg for, at du indretter puslepladsen fornuftigt. Der skal være adgang til vand, adgang til bleer, adgang til skraldespand etc. Og bordhøjden skal passe til dig, ellers får man meget hurtigt ondt i ryggen! Trust me, I know!

IMG_0002

6) Babynest 
Jeg havde ikke troet at en babynest ville komme på listen her. Men faktisk så blev vi så glade for at Luca kunne ligge imellem os i sengen – i sin babynest – uden at vi skulle være bange for, at vi trillede ind i ham om natten. Det var guld værd at have den. Her kan du se en babynest jeg tidligere har anbefalet (reklamelink!!)

7) Barnevogn
Den evige diskussion – skal man “go big” eller “go easy”? Jeg har valgt at “go easy” – så denne gang har vi investeret i en Bugaboo barnevogn – og jeg er SÅÅÅÅÅ glad for den. Det handler primært om, at jeg i løbet af en dag hiver Luca 5-6 gange ind og ud af bilen (nogle gange mere) og så skal det bare være nemt. Og jeg kan klappe vognen ud og folde den sammen igen med Luca på armen. Det er altså nemt. Dén var aldrig gået med min Emmaljunga kombivogn, som jeg havde med de to første unger. Den var jeg også super glad for – men ikke som den her. Jeg er en stor fan af min Bugaboo vogn.

skaermbillede-2016-12-06-kl-19-50-49

8) Autostol
Det siger sig selv, at hvis du har en bil – eller faktisk også hvis du bare nogengange låner en bil – så skal din baby spændes fast i en autostol. Og blot et fif: man kan leje en autostol i f.eks. Babysam til helt fornuftige penge. Så kan man efter 10 måneder skifte den ud med en større model.

skaermbillede-2016-12-06-kl-19-50-41

9) Baby-badekar
Lige pludselig så kan din baby ikke være i en margretheskål mere. (hah!) Og så er det faktisk meget dejligt at have et lille badekar, der passer til baby, og som kan flyttes rundt på – måske så på køkkenbordet – mens I lige får ordnet diverse hudfolder osv. Jeg har været meget glad for mit Flexibath. Det fylder ingenting og er nemt og let at flytte på.

IMG_0328

10) Min Baby – Babyapp
Den her app er vejen til god søvn for dig og din baby! TRO MIG! I app’en er der en funktion med white noise. Den afspiller vi nogle gange for Luca – og falder han straks til ro. Det er guds gave og den bedste opfindelse til alle søvntrængende forældre. Prøv den.

/AM

 

Læs også: 10 fordele ved barn med ny mand

Læs også: 10 ulemper ved at være selvstændig

Læs også: 10 fordele ved at være selvstændig

 

5 reaktioner

  1. Hej Annemette

    Tusind tak for en god blog – og ikke mindst for dette indlæg. Jeg venter en dreng til juni, så det er jo super relevant. 🙂

    Hvis du vil sælge din Bugaboo inden juni, så smid mig endelig en mail. Jeg tænker, det måske passer, at Luca er ved at vokse ud af den til den tid? 😉

    God dag!

  2. Hej Nanna.

    App’en hedder ‘min baby’ og er et billede af to små lyserøde babyfødder. Håber du kan finde den. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop