Bare lige en kærlig reminder…

Jeg vil blot minde jer om, at I skal huske hinanden.

Vi er jo lige kommet hjem fra vores lille miniferie i Krakow, som var en julegave fra Micky til mig. Vi gør det ret ofte, det her med at tage et par dage ud af kalenderen og rejse afsted sammen.

Det betyder så også, at der ikke er så meget til overs i vores økonomi, som vi kan sætte ind på en opsparing, som vi kan bruge når vi bliver gamle sammen (men det skal nok komme…altså pengene på opsparingen). Derimod skulle jeg mene, at vi hæver oddsene for, at vi rent faktisk kommer til at blive gamle sammen, fordi vi plejer vores forhold. Hvad er pointen i at spare og og bruge tiden på udelukkende at arbejde, hvis det forholdet egentlig har brug for er, at man tager sig tid? – og måske lige smider lidt penge efter en romantisk ferie…? Tænk over det.

Vi har virkelig nydt hinanden. Vi elsker at være sammen, og jeg tror måske vi når at snakke mere sammen på sådan 3-4 dage end vi gør på en hel måned i hverdagen. Det er både tiden og pengene værd.

Så, ja, det var bare lige det jeg ville sige.

God onsdag 😉

Pssst; i morgen deler jeg en rejseguide til Krakow.

 

En reaktion

  1. Det er SÅ sandt, at det ikke nytter spor, at gemme til natten (alderdommen), hvis man på det følelsesmæssige plan gemmer til katten… 😉

    Opsparing er en løbende proces, og man er i den lykkelige situation at lidt nu kan blive til meget senere, hvorimod der skal meget mere til senere for at nå det samme. Det allervigtigste er, at du tjekker dit netværk den dag I skal spare op, for du kender garanteret også folk med finansiel viden. Personligt har jeg en rigtig god veninde oppe på Farsø-kanten, som jeg til enhver tid ville spørge til råds frem for ‘kun’ at stole på min egen bank.

    Dette simpelthen fordi vi som danskere har misforstået bankens rolle. De er sælgere, og det er ikke altid de har det bedste produkt på hylderne. Derfor kan det godt betale sig, at spørge folk, som arbejder professionelt med området, og selv i de (få) tilfælde hvor din bank alligevel har ret, så skader det aldrig at få en second opinion.

    Fortsat god vind med at pleje <3. Det er så livsbekræftende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN