Stort nytårsevent og “Pinko”

Indeholder Reklame for lidt af hvert. Alt er linket.

Hvorfor egentlig invitere sine følgere til nytårsevent og bruge flere dage på at knokle sig selv halvt ihjel for at bage små smagsprøver og hente sager til gaveposer og ‘pinko’-spil rundt omkring i hele byen? Hvorfor egentlig det?

Det skal jeg fortælle jer.

Maja og jeg er helt enige om, at det det, der føles allerbedst ved vores jobs, er, at vi er i kontakt med mennesker. Vi kan godt lide, at på trods af skærmene, der på en underlige måde skaber afstand mellem os selv og jer, så er vi alligevel i tæt dialog med vores følgere i det daglige, og vi mærker, at der findes ‘rigtige’ mennesker derude på den anden side. Folk, som vi nyder at kommunikere med, og som vi egentlig rigtig gerne vil forkæle.

Vi lever begge to nogle rigtig dejlige liv, og vores virksomheder går godt, på her sin måde. Vi driver vores forretning forskelligt, men vi er alligevel rørende enige om, hvad det hele egentlig handler om for os. Det handler om glæden ved vores jobs fremfor pengene på bundlinien. Det handler for os om, at vi når ud til jer, der sidder derude på den anden side, og I rækker ud til os, når I har brug for vores hjælp. Det føles fantastisk. Og når vi nu har muligheden for at dele lidt ud af vores ‘overskud’ og de goder, som vi i vores hverdag nyder godt af i form af både kager og gode gaver, jamen, hvorfor så ikke gøre det? Derfor planlagde vi dette nytårsevent, – for det dele alt det gode med vores følgere. For at give noget igen.

Lokale og opdækning

Vi havde teamet op med Helle fra Blank Venue, som vi lejede lokalerne af, og vi havde lejet service fra A Table story – fordi lokaler og opdækning seriøst bare sætter rammen om et event. Det blev så smukt, synes vi. Og borddækningen var præcis som vi drømte om. Det er rigtig vigtigt med nogle smukke lokaler, hvor man selv kan sætte sit personlige præg på festlighederne, og nu har jeg holdt flere vente hos Blank Venue – også min fødselsdag – og jeg kan ikke komme i tanke om et bedre sted. Og naturligvis, når nu teamet var pink og guld, havde vi fundet de smukkeste fine tallerkener, lyserøde kander, guldbestik og rosa glas fra A Table story.

Og til jer, der var så uheldige, at I ikke nåede at købe billet – fortvivl ikke – vi afholder et event igen til foråret. Det var nemlig så stor og overraskende en succes, at vi naturligvis gør det igen.

Maja og jeg supplerer hinanden virkelig godt, og hvor hun er perfektionistisk, seriøs og fokuseret er og mere afslappet og kaotisk – og der hvor jeg er sikker i mine ord og rolig omkring at indtage ‘scenen’ er hun mere tilbageholdende og forsigtig. På den måde læner vi os op ad hinanden, og derfor tror jeg, at vores dag gik så godt, som den gjorde. Fordi vi simpelthen udnytter vores styrker allerbedst i hinandens selskab.

8 lækre nytårshapsere…

Vores gæster skulle naturligvis forkæles med en masse godt. Maja og jeg havde hver især tilberedt 4 forskellige smagsprøve-hapsere til alle 48 gæster, og jeg synes da I skal høre, hvad menuen bestod af.

Der var følgende:

Kransekage med maraschino-kirsebær og RUBY Chokolade
RUBY Mousse med cashew praliné og jordbær gelé
Citrustrøffel med GOLD chokolade og bagt marcipan
Mini lagkage med saltkaramel og hvid chokomousse
Syrlig ribsmousse med kefir på mørdej
Lakridskiks med amarena-kirsebærmousse
Sesam mørdej og knas med kaffe-ganache
Guld-macarons med peanutpraliné

Alle tapas blev serveret på de fineste lyserøde fade fra Raw1835. Til den lækre dessert-tapas menu, serverede vi den bedste sart rosafarvede mousserende rosé – som vi havde fået af Rosevine.dk.  Dertil fik gæsterne også fransk rød grape sodavand, samt vand fra Bornholms Kildevand. På bordene stod der også små 25 cl-dåser med Mirabeau Rosévin, som gæsterne kunne nyde godt af – og jeg kunne da mærke på stemningen, at de var glade for drikkevarerne…haha! Der var altså højt humør, og det var SÅ dejligt.

Fantastiske gaveposer, – når vi selv skal sige det

Som jeg nævnte før, så ville vi SÅ gerne dele ud af lidt af den luksus vi selv oplever til hverdag i vores jobs som bloggere. Det er en branche, hvor der er mange goodiebags – så meget kan jeg vist roligt sige – og det er da helt vildt lækkert, naturligvis. Derfor ville vi også bare SÅ gerne give noget dejligt til gæsterne. I de fine gaveposer havde vi lagt følgende:

Et komplet ‘food kit‘ fra LAKRIDS by Bülow
Et Lækkerier magasin
60 caps Beauty Caps fra SAGUNA
En Mirabeau Rosé fra Rosevine.dk
En fantastisk fin “nytårs-caketopper” fra Creativewood.dk
Make-up fra GOSH
Hårpynt fra Lemosch (I véd, de der hårbøjler jeg ALTID bruger)

Pinko-spil og Nytårsmode

Maja og jeg ville gerne have, at gæsterne skulle få noget mere med hjem end ekstra kalorier og højt humør som følge af drikkevarerne. Vi ville gerne give dem en sjovere og mere festlig oplevelse end ‘kun’ kagebord, så vi havde besluttet at vi ville underholde vores gæster med lidt forskellige ‘happenings’.

Derfor afholdt jeg selv et foredrag, – på kun 17 min, skal det siges – om personlig succes og om at forløse sit potentiale. Og Tina, indehaveren af LeMosch, som er det fedeste univers af super nice accessories, kom og holdt et lille oplæg omkring festlig nytårsstyling af håret, samtidig med hun delte ud af sin egen historie om at skabe en succes på baggrund af en mavefornemmelse. og en symaskine.

Tina fra LeMosch sammen med Maja og jeg

Og fra start til slut spillede vi i øvrigt også “Pinko”, som er Majas og min version af Banko (eller Bingo), hvor vores gæster kunne vinde de vildeste gaver. Der var både smykker fra PureLeaf of Bosphorus, en kjole fra M. Wiesneck og en hudpleje serie fra Raunsborg. Tak til PR-bureauet Holm & Bertung for de gaver. Derudover var der makeup fra mine kollega @Irinathediva (fantastisk make-up i de flotteste nuancer, in my humble opinion), bøger fra både Maja og jeg, en steamery ‘barbermaskine’ til fnug på striktrøjer fra Karin Winther og RUBY Callebaut Chokolade.

Yderligere kunne gæsterne vinde det flotteste sæt bestående af to vaser og en skål fra Raawii – prøv lige at se på billedet herunder hvor pænt det er. Seriøst! Og sidst men ikke minde havde vi simpelthen skaffet en lyserød Kitchen Aid (den store model) til en heldig vinder med fuld plade i Pink spillet.

Den stolte vinder af en Kitchen Aid

Hvornår holder vi nyt event?

Vi er endnu ikke helt klar med en dato for endnu et event. Men vi véd, at vi gerne vil gøre det igen. Det var så hyggeligt og sjovt, og vi kunne mærke på gæsterne, at de virkelig hyggede sig. Og i sidste ende, er det jo det, der betyder mest. Vi selv havde det faktisk også helt vildt sjovt, selvom vi også var ret trætte – det indrømmer jeg blankt – dagen derpå. Nøj, hvor trækker det altså tænder ud at holde den slags events, – det kommer bag på mig hver gang. Utroligt men sandt…haha.

Hvis der er noget som helst, I godt kunne tænke jer, at vi tænker over til næste gang, så skriv det herunder i kommentarfeltet. Vi er lutter øren, og vil meget gerne tage feedback til os.

 

 

 

 

 

6 reaktioner

  1. Kæreste Annemette , Maja og Tina
    Det var nogle skønne timer og helt fantastisk event , jeg var den heldige vinder af den første enkelte række og blev så super glad for mine gaver og har allerede været i gang med min Ruby chokolade.
    Jeg er så klar næste gang 100 %😘🌸🌸🌸
    Knus Janie

  2. Årg jeg ville gerne til jeres event. Men jeg kan desværre ikke finde tid til at, komme til Sjælland.
    Så jeg håber på et event i Jylland.
    Den slags kage I 2 smukke kvinder laver er jo kunst. God nytår 😊

  3. Jeg tænkte også det ville være fedt f.eks. på Fyn eller trekantsområdet 😊. Ved dog godt at det også skal gå op i en højere enhed for jer.
    Godt nytår

  4. Åh vil elske at deltage i et event med jer ❤️🤗 men bor på Fyn, så hvis det kunne blive på Fyn,. Så følger fra Fyn og Jylland kunne komme til Odense, eller i en weekend hvor man har chance for at komme over.
    Du er så sød og alm at følge❤️🤗 den ros skal du ha.

  5. Det ville være fantastisk at få mulighed for at komme med yil næste event.
    Håber det blive i Jylland😀

  6. Kære Annemette GODT NYTÅR og fint indlæg med kager mv. Din flotte fleece jakke i lyserød med gule knapper og gult mærke på albuen er megaflot samt bluse med stjerner og tylsnederdel…..hvilke mærker? Hårbøjlerne sætter prikken over i’et og klæder dig så godt. Jeg er OGSÅ meget begejstret for lyderødt – både i tøj og boligindretning…..så meget gerne mere af den lyserøde farve og henvisninger. Venligst Birthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN