“Glad i Låget”-podcast / Episode 1

Reklame for “Glad i Låget”-podcast

Glad i Låget – hvad er det for en podcast?

Konkret er det et podcast med Jasmin Gabay og undertegnede som værter. Vi har altid en gæst med i studiet, og den pågældende podcast tager udgangspunkt i vedkommende. Hver podcast varer et sted mellem 25-30 min. – det er i hvert fald målsætningen. Vi udkommer ekslusivt på Podimo. Afprøv selv Podimo gratis i 2 måneder – sign up her.

Nu til det mere sjove…

Vi er nogle hoppebolde begge to. Altså Jasmin Gabay og jeg. Hun er primært sangerinde (og kan godt lide kage!), jeg er primært blogger (jeg er også vild med kage!). For det meste sprudler vi begge med grin, smil og farverig positivitet og deler ud af dén slags til vores omverden.  Nu skriver jeg for det meste – for når man er sådan, ja, så mærker man også bunden ind i mellem (We’ve both been there), og den føles hård og kold, når man rammer den. Det har givet os lyst til at afsøge lykke-begrebet. Fordi vi véd, at dét verden har brug for er mere kærlighed, mere lykke mere “glad i låget”-hed. Jamen, er det ikke sandt?

Men så melder spørgsmålene sig. Er “Glad i låget” det samme som at være lykkelig? Og hvordan får man mere glæde, flere smil, mere latter ind i sin hverdag? Og kan det betale sig at lære af de svære ting i livet? Egentlig?

Det vil vi finde ud af i en række podcasts spækket med et overflødighedshorn (get it? hehe) af fantastiske gæster. Vi byder på lykkehacks fra både lyttere og gæster – og nårh ja, vi smider måske også et par fifs ind selv hist og her – altsammen for at give dig dit ugentlige fix af latter og og et vaskeægte lykkeboost.

Når du har hørt vores podcast vil du hver gang have fået et par gode idéer til – sådan helt konkret – hvad DU kan gøre for at opleve mere glæde i hverdagen. Bum.

Hvad er Podimo?

Det er så vanvittigt, at vores podcast er gået i luften i dag. Det skete faktisk klokken 00.01 i nat, at den lå tilgængelig på Podimo. Afprøv som sagt selv Podimo gratis i 2 måneder – sign up her – og se om ikke app’en giver dig en langt bedre brugeroplevelse end hidtil? Det var min egen personlige oplevelse, og også årsagen til at Jasmin og jeg blev enige om, at vores podcast naturligvis skal udgives eksklusivt på Podimo. Derudover kan jeg utroligt godt lide idéen om, at man tjener lidt på sine podcasts (det er jo ikke gratis at producere indhold, venner!) – og I skal vide, at man som bruger udelukkende støtter de podcasts, man rent faktisk lytter til. På alle måder bare en god aftale.

Jasmin og jeg håber, I vil lytte til vores podcast. I Episode 1 har vi besøg af Farshad Kholghi, som giver et fantastisk indblik i en hverdag, hvor han både kæmper med op- og nedture og sin “inder-stemme”, som han siger. Bare vent, det er ikke kedeligt.

Vi skal nok forsøge at skrue en anelse ned for latteren fremover – det er måske lige ved at være for meget (og så alligevel ikk!)

I vores podcast spiser vi kage. Denne gang stod den på hindbærsnitter til Farshad – hvorfor hindbærsnitter?, tænker du måske. Det må du høre mere om i podcasten. Men opskriften får du her.

Hindbærsnitter

Link til opskriften: Hjemmebagte hindbærsnitter

hindbaersnitter

Man kan også pynte dem med lyserød glasur…just saying! Billedet er taget af fotograf Claudia Dons

 

 

En reaktion

  1. Fantastisk podcast, og nu hvor der er kommet flere afsnit i jeres serie, kan vi vist godt konstatere, at I fuldt ud lever op til målet med at gøre folk bare en smule mere ‘glade i låget’.

    Det er en dejlig podcast-serie, og I skal virkelig have tak for hver eneste afsnit. Jeg har nydt dem alle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN