Vippeserum rabatkode, – hvis du altså er klar til at få naturligt lange, fyldige øjenvipper?

Reklame for Sanzi Beauty
(reklamelinks markeret med *)

Vil du også have lange “bambi-like” vipper, eller vil du hellere vente til senere? Ej vel? Hvorfor vente med at få lange vipper, når du kan få dem lige om et øjeblik? Det tog mig kun ca. 4-5 uger, før jeg kunne se tydelige resultater. Tydelige, sagde jeg. Meget tydelige endda. Og jeg kender det godt, – at man tænker, jamen 4 uger er da alligevel lang tid at vente, men så vend det rundt… Hvor mange år har du ikke drømt om at få lange fyldige vipper? I mit tilfælde snakker vi hele mit liv, og derfor er 4 ugers indsats jo nothing

Man skal naturligvis blive ved med at bruge vippeserum i gentagne perioder, hvis man gerne vil have de her lange fyldige vipper skal forblive. Men for mig er der slet ikke noget at rafle om – jeg er blevet fast bruger af vippeserum, og det vil jeg være i mange år fremover. Hvad det ikke sparer mig i makeup og dyr mascara. Nu går jeg kun med mascara ca. halvt så ofte som før, fordi jeg ikke føler, jeg behøver det på samme måde. Og jeg bruger helt generelt også lettere øjenmakeup nu, da mit ‘blik’ ikke trænger det.

Vippeserum rabatkode – fra mig til dig!

Så øhm, vi napper lige en “second round”, ik? Altså med en vipperserum rabatkode til jer. 

Rabatkoden er stadig AM1 – den giver 15% på alle produkter på  www.sanzi.beauty.com*

Jeg efterspurgte selv at udvide samarbejdet med Sanzi beauty, da jeg simpelthen er så imponeret over de resulater, jeg har opnået ved at bruge deres vippeserum*. Det er faktisk helt vildt, og før/efter billederne taler for sig selv.

Selv min mor, – a.k.a. Instamutti – er så imponeret, at hun har efterspurgt produktet. I véd, sådan “Skat, du har vel ikke mere af det dér mirakuløse vippeserum liggende? Altså noget du ikke selv skal bruge?”  Det har jeg ikke, kan jeg afsløre. Jeg skal bruge al den vippeserum*, jeg har fået i forbindelse med det her samarbejde, fordi jeg sværger til den. Aldrig har jeg prøvet så effektivt skønhedsprodukt. Men, så var det da alligevel heldigt, at Mascha havde smidt selv samme Sanzi Beauty vippeserum i goodiebagen, som hun havde lavet til sine veninder i anledning af hendes 40 års fødselsdag, ik? Så nu har jeg passende givet min mor den ekstra vippeserum*, – sammen med øjenbryn serum (det kunne hun også godt trænge til, da hun har meget fine og næsten utydelige bryn). 

Læs også om hudplejeserien fra Sanzi beauty*

FØR/EFTER BILLEDER

sanzi-vippeserum-annemette-voss-1-e1556135224573xx1xFØR

vippeserum-rabatkode-annemette-voss-sanzi-beauty-3EFTER

sanzi-vippeserum-annemette-voss-2-e1556135145959xx1xFØR

vippeserum-rabatkode-annemette-voss-sanzi-beauty-1EFTER

Hvorfor begyndte jeg med vippeserum?

Jeg kan altså heller ikke bebrejde min mor for at være interesseret. Hun har jo set, hvad det har gjort for mig, og hvor glad jeg er for, at jeg ikke længere behøver bruge mange penge på Eyelash Extensions, ligesom jeg heller ikke behøver bruge mascara hver dag. Fordi mine vipper er i sig selv så lange og fyldige nu, at jeg ofte ‘bare’ lader dem tale for sig selv. Og når jeg så har lyst til lidt ekstra fokus, så får de en tur med mascaraen.  

Nu skal det lige tilføjes, at jeg uanset ikke ville kunne bruge Eyelash extensions. Jeg udviklede en allergi overfor limen, da jeg brugte dem sidste år henover sommeren. Til sidst hævede mine øjne virkelig meget op, og de kløede konstant, hvilket var ubeskrivelig ubehageligt, så det var (desværre!) Ikke noget for mig. Jeg indskyder lige ‘desværre’, da jeg faktisk synes, at det kan se ret flot ud med sådan nogle lange, fine – næsten edderkoppebenagtige – extensions. 

Vippeserum med resultatgaranti – tilfreds, eller pengene tilbage.

Men hvem har dog brug for falske vipper, når man kan få vipper, der er både lange, fyldige og naturlige – som mine er blevet? Mine vipper, der før i tiden var både lyse, korte og ganske uinspirerende at lægge makeup på. Jeg har aldrig, fra naturens side, været heldig at have lange mørke vipper, desværre. Men det har jeg altså fået nu. Blot ved at anvende Sanzi beauty vippeserum, der i øvrigt kan købes med resultatgaranti. Det vil sige, at hvis du ikke oplever resultater med din vippeserum, så kan du få pengene tilbage. Se også en anmeldelse af produktet på Skoenhedsguiden.dk

Jeg har allerede taget et ‘før’ billede af Mutti. Og så forsøger lige at få lokket nogle ‘efter’ billeder ud af hende, når hun er længere med sin behandling. Skal vi ikke aftale det? 

Og véd I hvad, når noget bare er så godt, at man ganske frivilligt laver en hel masse ekstra reklamer for det, ja, så siger det alligevel noget her i blogland. Fordi, vi bloggere kæmper jo en her del med, at blive anset for at være omvandrende reklamesøjler, der hverken har troværdighed eller integritet tilbage i rygsækken. Det er langt fra sandheden. Jeg vælger i hvert fald selv, hvad jeg vil skrive om, og hvilke ord jeg knytter til produkter, – og jeg vælger også helt selv, om jeg vil klistre mine sociale medier til med flere reklamer, end hvad jeg bliver betalt for. 

Så hvis du, kære læser, også følger med på instagram og har set mig tale meget om Sanzi beauty vippeserum* i mine stories – jamen, så ved du nu hvorfor. Jeg er simpelthen fuldstændig vanvittig stor fan af produktet. Kan du skrives tydeligere? 

Husk rabatkode når du handler

Rabatkoden til vippeserum – og andet godt – hedder som skrevet AM1 og giver dig 15% rabat på alle produkter på www.sanzi-beauty.com*

2 reaktioner

  1. Hi AM. Bruger det også og er meget tilfreds :)) Men skal man blive ved med at bruge det ? Eller kan man tage det som en slags kur, når de nye vipper kommer ud ? Ved du det ?

    1. Jeg selv tager det som en slags kur. Og når vipperne så begynder at blive korte igen, så starter jeg op på ny. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN