Ny forhandler og dælme et godt introtilbud på beauty caps

Reklame for (mit eget) Beautyforce Denmark

Der er dælme et godt tilbud at hente på Beauty Caps pt, men det står længere nede i teksten. Læs lige med først – for at dele glæden med mig. Det betyder meget!


Don’t be surprised, hvis jeg overtager verden med det her

Jeg har altid lært hjemmefra, at man skal gå efter at vinde. Hvorfor ellers deltage? For at have det sjovt, ville nogen sige, og det har de sandelig også ret i. Meeen… Alt jeg deltager i – eller ‘melder mig ind i’ – vil jeg per definition have det sjovt med, men jeg går sgu også efter at vinde. Det kan jeg ligeså godt tilstå. Og jeg antager, sådan helt I-kender-mig-da-alligevel-for-godt-agtigt, at det ikke kommer som nogen overraskelse, vel?

Efter jeg er gået ind i kosttilskudsbranchen (hvad fanden snakker jeg om, tænker du? Så læs lige det her: Kosttilskuddet, som jeg har valgt at investere i) så kan jeg virkelig mærke, hvor meget det betyder for mig at gøre det godt. Jeg vil vinde! Jeg vil overtage verden med det her kosttilskud, og jeg vil være den bedste til det, jeg gør. Så længe jeg selv sætter barren – altså målstregen for, hvornår jeg er i mål med mine små projekter. Det er jo ligesom lidt nemmere at vinde, hvis man selv laver reglerne, ik 😉

Men okay, det her med at ‘overtage verden’ – ja, så nemt er det jo slet ikke, det véd jeg, og det skal heller ikke være sådan at jeg knækker nakken, fordi det ikke lige sker i nær fremtid. Så lige dét mål regner jeg sådan set ikke med at indfri foreløbig, men for hver enkelt ny bruger vi får af vores kosttilskud, danser sommerfuglene i min mave en lille sejrsdans – hver gang! Det ER stort, når man lykkes – men alle, der driver selvstændig virksomhed, véd, at man ikke klarer skærerne alene. Men har brug for gode samarbejdspartnere, der har lyst til at hjælpe én med de ting, men ikke selv bidrager med.

Derfor har jeg helt vildt meget brug for gode samarbejder med gode forhandlere.

med24-annemette-voss-beauty-caps

Vi har indgået kanon-godt samarbejde

Lige nu fokuserer jeg på de små sejre, der føles enormt store, når de lykkes for sådan en ny virksomhed som vores (vi er tre medejere). Og særligt én sejr, der bare står øverst på lystavlen i dag, handler om at websitet Med24.dk har taget vores Saguna Re-Silica Beauty Caps i sortiment, og i samarbejdet ligger der tilmed en fuld marketingskampagne oveni hatten.

Med24.dk er en af mine egne foretrukne online helsebutikker, og klarer sig også fremragende på Trustpilot, som vi i vores familie er ret store brugere af.

Det er fuldstændigt amazing, at det samarbejde er kommet i hus, og jeg kan ikke få armene ned. Både på mine egne sådan helt egoistiske vegne, fordi jeg føler jeg lykkes – men sandelig også på firmaets vegne, fordi det er med til at sætte skub i sagerne og sikre, at Beautyforce Denmarks megagode kosttilskud, der styrker hud, hår, negle og bindevæv kommer ud til forbrugerne. Forbrugere, der med stor sandsynlighed vil blive rigtigt glade for produktet, og forhåbentlig derfor vende tilbage til os efter samme gode kosttilskud, når vi begynder at forhandle under eget navn senere på året.

Introtilbud hos Med24.dk

Som et startskuddet på samarbejdet har Med24.dk oprettet et introtilbud, der bare batter. Du får nu muligheden for at købe ind til 4 måneders forbrug af Saguna Re-Silica Beauty Caps – for kun 249,- Inklusiv forsendelse. Det er et helt vildt godt tilbud! Det er faktisk 52% rabat. Jeg vil dog lige, for god ordens skyld, nævne, inden du bare hamstrer til de næste 3 års forbrug, at udløbsdatoen er april 2020 – så du skal maks købe ind til 8 måneder.

Køb her: 90 + 30 pak Saguna Re-Silica Beauty Caps – kun 249,- inkl forsendelse

med24-annemette-voss-beauty-caps-1

“Beauty Boost” din krop.

Saguna Re-Silica Beauty Caps
kapsler med silicium, zink, mangan, selen og biotin
– til dig der vil styrke hud, hår, negle og bindevæv

Hjælp din skønhedssøvn på vej. Tag en 12-ugers kur med Saguna Re Silica Beauty-Caps, – og se og oplev selv hvad produktet kan gøre for dig! Du tager blot en kapsel dagligt – den optimale kombination for sundt bindevæv, smuk hud, kraftigt hår og stærke negle.

Ingredienserne i Saguna Re-Silica Beauty Caps er udvundet af de bedste naturlige råvarer. Indholdet i kapslerne har dokumenteret effekt, der opretholder en normal balance/tilstand og sætter ind overfor følgende:

  • Zink: hud, hår og negle.
  • Mangan: bindevævsdannelse.
  • Selen: hår og negle.
  • Biotin: hud og hår.

Prøv det i dag – bestil her

annemette-voss-billeder-1

3 reaktioner

  1. Er kapslerne “en forevigt”-løsning?
    Jeg er nemlig bange for at begynde på dette og så være tvunget til at tage dem for at undgå at huden bryder ud igen. For mig er det ikke en løsning at udsætte problemet, men i stedet at bekæmpe det.
    Tak på forhånd!

    1. Ja og nej. Altså det er jo ligesom god hudpleje. Hvis du kun bruger det i en periode, så vil effekten naturligvis aftage. Eller ligesom træning eller sund kost. Men selv en ‘kur’ på kun 3 måneder vil potentielt kunne balance din hud og booste hår og negle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN