Videre i teksten...

Opskrift på brownies med valnødder

opskrift-paxx-brownies-med-valnodder-annemette-vossFoto: Claudia Dons // Piece of cake bogen

Er du vild med brownies?

Jeg elsker dem, og jeg er faktisk ret ligeglad med, om de er svampede og snaskede eller om de er mere fast i det. Denne opskrift gør det super nemt for dig at bage brownies, fordi du nemt kan justere bagetiden – efter min guide – så du får lige de brownies, der passer bedst til din smag.

Hvis du skal bruge brownies som bund i en mousse- eller lagkage, så har jeg en anden opskrift, som jeg synes du skal anvende i stedet. Denne gemmer sig i denne kage: Moussekage med passionsfrugt og chokolade

Min bedste opskrift på brownies – intense og med valnødder.

Til 20 stk.
Sværhedsgrad: let

Opskrift på brownies
230 g god mørk chokolade (60-70 % kakao)
125 g smør
6 æg, str. M/L
350 g lyst rørsukker
70 g hvedemel
35 g kakao
¼ tsk bagepulver
1 nip salt
150 g valnødder

Sådan laver du mine nemme brownies:

Tænd for ovnen på 170 grader varmluft.

Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad sammen med smørret ved middel varme.

Pisk æg og sukker let sammen i en skål med en elpisker, til det lige netop skummer let. Det skal ikke piskes luftigt og lyst.

Vend det lune chokoladesmør sammen med æggemassen med en dejskraber.

Bland hvedemel, kakao og bagepulver og kom det gennem en sigte ned i massen. Tilsæt salt og rør det sammen.

Fordel dejen i en bageform foret med bagepapir (mål: ca. 25 x 30 cm). Fordel de grofthakkede valnødder oven på kagen.

Bag brownien midt i den varme ovn i ca. 30-35 minutter. Hvis du godt kan lide en meget ’våd og snasket’ brownie, kan du nøjes med at bage den i 25 minutter.

Lad brownien køle af.

Tip: Den smager rigtigt godt med friske bær og vaniljeis.

Hvis du synes godt om opskriften, og i øvrigt godt kunne lide at den var ret nem – så skal du måske overveje at investere i min bog “Piece of cake” der er en bog for kagebagere, der gerne vil have, at det skal være nemt, vellykket og smage godt – HVER GANG! Køb den i min webshop.

Følg gerne med: Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Du kan købe mine kogebøger på shop.annemettevoss.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videre i teksten...