Morten Korch-idyl level 1000

Jeg kan godt sige jer, at vi har oplevet et helt nyt niveau af Morten Korch-idyl. Billederne taler for sig selv, og selvom jeg egentlig ikke havde tænkt mig at oploade billeder fra vores weekend, så kan jeg simpelthen ikke lade være, fordi jeg har sådan lyst til at dele det med jer…

Vores weekend har været intet mindre end ren og skær forkælelse – for sjælen og sjælefreden.

Vi kørte ‘på landet’ i nærheden af Langebæk for at besøge vores venner (min designer-ven Jesper og hans familie).

Det har været vidunderligt og det er bare lang tid siden at vi har koblet af på den her måde. Sidste uge var vi jo på Bornholm, hvilket også var ren helse for krop og sjæl, men det var trods alt i arbejdsøjemed, hvor denne her tur mod det sydsjællandske har været af mere afslapningsmæssig karakter.

Vi er bare fuldstændigt genopladet.

Jeg kan på det varmeste anbefale området hernede – det er tæt på Møn og her er en masse at se. Jeg har allerede planlagt at min årlige telttur med drengene går herned om 3 uger. Glæder mig som et barn!

Jeg håber I har nydt jeres weekend i godt selskab og haft mulighed for at nyde solen og varmen. Og hvis I ligger inde med gode ferietips til Møn-området må I meget gerne bidrage, for så kan jeg bruge dem når jeg tager herned med ungerne. 

7 reaktioner

  1. Jeg vil foreslå jer at tage til tirsdags markedsdage i stege. Det er simpelthen så hyggeligt. Det plejer at være alle tirsdag i juli måned. Hele byen er på gaden. Og tag en tur til Klintholm og få en is på havnen. Apropos is, så ligger der en gård på Møn der producerer Møns is. Der kan man klappe køer og kalve og selvfølgelig spise den vildt lækre is😊

  2. Hejsa
    Hvis I vil kører en ca 20 min til Faxe, så er der Faxe kalkbrud og ved Rønnede er der det nye udkigstårn 🙂
    Præstø er også en skøn by og cafe mocca på havnen i Præstø er ret lækker 🙂
    Knus Eva

  3. Det kommer jo lidt an på h or langt i vil tage men også om i er i bil, lolland og falster som ligger lige ved siden af byder på en del smuk natur – nystedhavn får man de bedste is, sydsten i Gedser er der vind i håret, sælsafari og udsigt til store færger, marielyst strand er blandt landets bedste med et super lækkert strand område, på vej der til er vejboder med ærter og jordbær, i Eskilstrup ved nørre Alslev ligger krokedille zoo med alt fra 4ben til skilspader. Ved Orehovede ved den nye storstrømsbro er der smuk akitektur og udsigt til vand og store bølger. Der udover er der mønsklindt som man også nogle gange kan se med båd fra havet, og lokalt markede i stege tirsdag/onsdag i hver uge – rigtig god tur 😉

  4. I skal uden tvivl besøge Møns Klint, liselund og smage Møn is – det er seriøst det smukkeste og bedste is. Geo centeret er også værd at besøge – tænker specielt for drengene – store dinosaurerne osv. Hvis I er på Møn en tirsdag, så er der tirsdagsmarked i Stege…..:)

  5. Hvis du vil blive på Møn, som desuden er Danmarks dejligste ferie ø, så vil jeg anbefale en masse forskelligt. Fx. Ind og hygge i Stege, der er også et tirsdagsmarked som er der hele sommeren, Møns Klint, Geo Center på Møns Klint, der er også en klatrebane i træerne på Klinten, Klintholm Havn der kan man både drikke god Gin, spise lækker mad og man kan sejle ud så man ser Klinten fra sø siden, Nyord, Ulvshale, tag på de dejlige strande rundt omkring (anbefaler: Rytsebæk). Møn er et skønt sted, mange lokale initiativer og skøn natur.
    Jeg kender godt til Møn da vi har haft sommerhus der i 12 år.
    God ferie på en skøn ø

  6. Tirsdagsmarkede er dejligt, besøg hyggelig Nyord, klinten, Liselund, og thorsvang samlermuseum er alt et besøg værd med børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN