Bryllupsdag, business og badehotel på Bornholm

50% på Senseo mælkeskummer – og opskrift på Regnbuekaffe med vaniljeskum

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-17

Reklame for Philips

Jeg har en Senseo Switch 3in1 kaffemaskine derhjemme, og den har jeg haft i noget tid. Den maskine er slet ikke så ringe endda (jeg er jo jyde), og jeg synes du skal læse mere om den i mit indlæg, hvor jeg skriver lidt om kærlighed og kildevand…og kaffe. Kort sagt er der tale om en kaffemaskine, der kan brygge kaffe efter tre forskellige behov – både små intense kopper, store krus og hele kander kaffe. Det er ganske smart.

Ny mælkeskummer – og jeg er virkelig imponeret

Nu har jeg så lige fået suppleret med en mælkeskummer, som gør det muligt for mig at lave hjemmelavet cappuccino, caffe latte, macchiato eller hvad jeg ellers kan finde på. Du kan få 50% rabat på mælkeskummeren, men der står mere om det længere nede…

Jeg troede egentlig, at der ‘bare’ var tale om en god mælkeskummer. Jeg havde ikke særlige forventninger til den, andet end at den skulle kunne skumme mælk, ordentligt! Og det havde jeg det rigtig fint med at skulle skrive lidt om, eftersom den jo passer til min kaffemaskine. Men jeg kan ligeså sige det med det samme – det er den BEDSTE mælkeskummer, jeg nogensinde har haft. Punktum.

Og jeg har altså været barista på cafe Europa i mine unge dage, hvor man går MEGET op i at skumme mælken korrekt. Ja, jeg har været på mælkeskummekursus, sågar! Så I kan nok forstå, at jeg blev begejstret, da jeg erfarede, at mælken slet ikke brænder på i den her mælkeskummer – hvilket ellers er noget, der ofte sker i mælkeskummere, synes jeg. Apparatet her er virkelig nemt at rengøre fordi piskeriset sidder i låget og ikke på bunden af varmeelementet. Og så er den lille og fiks og nem at håndtere. Og mælken bliver, som sagt, fuldstændig perfekt, altså den bliver vanvittigt creamy og frothy (altså cremet og skummende, men det lød bedre på engelsk). No kidding, den er virkelig god!

Rabatkode: Få 50% rabat på din Senseo mælkeskummer

Jeg har selvfølgelig en rabatkode til dig, som giver dig 50% rabat på din Senseo mælkeskummer. Koden er sweetcakekarma og koden gælder t.o.m. 31/7 2019.

Her kan du bestille din egen Senseo mælkeskummer

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-3

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-20

Regnbuekaffe med vaniljeskum – opskrift

Hvorfor kalder jeg den det? Jo, det er såmænd fordi der er tale om en friskbrygget kaffe med regnbueis og hjemmelavet chokoskum med vaniljekorn (skummet er i øvrigt super ‘frothy’ – på godt gammeldags danglish).

Mums. Og længere er den ikke.

Du skal bruge:
korn fra 1/4 vaniljetang
1/2 tsk flormelis
1/2 tsk kakaopulver
1 dl sødmælk
1 kugle regnbueis (eller anden is)
Friskbrygget kaffe fra din Senseo Switch 3in1

Sådan laver du regnbuekaffen:

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-9

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-11

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-12Vælg et stort krus eller glas. Kom gerne et par isterninger i glasset, hvis du vil have drikken skal være iskold (det er lækkert!). Bryg en lille kop kaffe på den Senseo Switch 3in1 kaffemaskine – jeg anvender kaffepuder med betegnelsen ‘strong’. Kaffen må altså gerne smage af noget, ellers bliver det for sødt.

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-14Tilsæt en kugle is – jeg anvender regnbueis fra Morten Heiberg (men både vanilje-, jordbær- eller chokoladeis fra andre producenter kan naturligvis bruges.)

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-2

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-4

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-5

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-6

maelkeskummer-senseo-annemette-voss-16Bland vaniljekorn med flormelis og kakaopulver og kom det i Senseo mælkeskummeren sammen med sødmælk. Lad det skumme godt op og hæld det over kaffen i glasset.

Nyd straks.
Bemærk lige kaffeduften og de små vaniljekorn, der tilmed knaser lidt mellem tænderne. Lækkert!

Følg gerne med: Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Du kan købe mine kogebøger på shop.annemettevoss.dk

8 kommentarer

 • Karina

  Kan ikke finde rabatkode feltet på hjemmesiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette

   ved udtjekning i betalingen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Må være komplet blind og har nu fået 3 familiemedlemmer til at prøve også..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina L

   Jeg kunne heller ikke finde den og ringede i dag – når du har din kurv åben med mælkeskummeren i, kan du vælge shop videre eller betal. Lige til venstre for dette står der “brug gavekort” – og her skriver du rabatkoden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Du skal anføre koden i feltet med Gavekort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Tryk på “Gavekort?” i forbindelse med udtjekning og så kommer der et felt frem hvor du kan indtaste rabatkoden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lenette

   De kalder det gavekort, hvis man er på via mobil

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow!
  Kanon opskrift, ser det ud til:-)
  Jeg har allerede mælkeskummer, men opskriften havde jeg ikke, så den bliver lige testet på Chefen om lidt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsdag, business og badehotel på Bornholm