Sanzi hudplejeserie got me like...

Bryllupsdag, business og badehotel på Bornholm

For god ordens skyld skal det nævnes, at vi var inviteret i forbindelse med en pressetur for Sol over Gudhjem, der sørgede for vores overnatning på Melsted badehotel.

Micky og jeg blev gift d 21/6 2018. Derfor skal havde vi kigget på nogle spa-hoteller i Sverige fra d 21-23 juni i år – hvor vi ville tage hen og bare fejre kærligheden og hinanden. Men men, sådan endte det ikke helt med at blive…

Fordi pludselig bød muligheden sig for noget helt andet. Jeg blev inviteret til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem på Bornholm i selv samme weekend. Og både Micky og jeg er ret vilde med mad, – og rigtig gerne sådan noget ekstra lækkert feinsmeckeri – så jeg tog chancen og foreslog Micky, om vi skulle skifte svensk spa-idyl ud med bornholmsk mad-eventyr (og sikkert en hel masse arbejdsrelaterede get togethers, for mit vedkommende).

Jeg elsker simpelthen dén mand (Micky, that is) – fordi han synes naturligvis, at var en alletiders idé og var således fuldstændigt upåvirket af tanken om, at vi nok ville ende med at blande business and pleasure på vores ellers tiltænkte romantiske bryllupsdagsweekendtur (puha, det var et langt ord).

Han synes det lød rigtig sjovt og hyggeligt. Vi opgraderede lige indkvarteringen fra bornholmsk gæstehus til luksuriøst badehotel, hvilket i øvrigt føltes som fuldstændigt på sin plads, nu hvor vi oprindeligt havde planlagt overdådig forkælelse i det svenske. Så da vi ramte Melsted badehotel allerede fredag formiddag ved 10-tiden, kunne vi mærke roen begyndte at sætte sig i vores kroppe. Efter en utroligt intens arbejdsuge for mit vedkommende, hvilket havde efterladt Micky med en meget intens familiefar-rolle, havde vi begge brug for den ro og nærhed, vi oplevede på hotellet.

Vi var på en sanke-tur (hvor man samler urter i naturen) – det var helt vildt spændende, og vi tænker faktisk, at vi vil booke lignende en tur med guide næste gang vi er på Bornholm. Det var ALLETIDERS, – og jeg kan varmt anbefale det.

Ligeså meget som vi have behov for ro – havde vi også behov for at hygge med (mine) gode kollegaer og forretningsforbindelser, danse tosset til langt ud på natten og drikke cocktails og spise god mad. Alle vores behov og ønsker blev indfriet, og vi ar haft den vildeste tur med solskin, kys, god mad og masser af sjov og ballade. Det har bare været alletiders.

Det var naturligvis særligt dessertkonkurrencen, der optog mig mest. Og der skal lyde et stort tillykke til Brian Mark Hansen, der løb med titlen som vinder.

 

Følg gerne med: Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Du kan købe mine kogebøger på shop.annemettevoss.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sanzi hudplejeserie got me like...