Vi laver allesammen den ‘fejl’ ind i mellem

Det er godt nok sjældent, at jeg stopper op og nærlæser noget på Facebook, LinkedIn eller Instagram. Men nogle gange så hænder det, at ét eller andet lige fanger min interesse, og så læser jeg nøje med. Sådan var det, da Micky viste mig et opslag, han ved en tilfældighed var faldet over.

Det var en længere tekst, men teksten gav bare så meget stof til eftertanke, at jeg bad Micky sende mig linket, så jeg kunne oversætte den til dansk og give ordene videre her på bloggen.

Det giver totalt meget mening i min verden.

Here goes:

I et klasselokale fyldt med studerende spørger en professor: “Hvis du nu havde 86.400 kr og en person stjal 10 kr fra dig, ville du så smide de 86.390 kr, som du stadig har, væk – blot for at forsøge at få de 10 kr tilbage? Eller ville du bare slippe det?

Alle de studerende svarede, at de ville slippe det. (Det ville jeg i øvrigt også)

Så fortalte professoren dem, at hver eneste dag har vi 86.400 sekunder, og at den tid er meget mere værd end penge. Man kan altid arbejde mere og tjene flere penge, men hvert sekund, der går, får man aldrig tilbage.

Hver gang en person gør os kede af det eller irriterer os på én eller anden måde, tager det vel omkring 10 sekunder for den person at få os til at føle sådan. Så hvorfor kaster vi de resterende 86.390 sekunder væk på at være frustrerede over den følelse vi erhvervede i løbet af 10 sekunder?

Vi laver allesammen den ‘fejl’ ind i mellem, men det er på tide at lade de små ting fare.

Hvis jeg kan, kan du også.

Giver det mening for dig?

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN