Buttede Churros, opskrift på en ordentlig portion!

Begynd at træne. Stress mindre. Se mere (gratis) tv

Indeholder reklame for C More

Jeg er i gang med en livsstilsændring. Det er sandt. Ikke noget jeg bare skriver, fordi det lige passer til indlægget.

Og i den sammenhæng (jeg skal forklare dig sammenhængen i den efterfølgende tekst) har jeg fået en unik mulighed for at give dig to måneders gratis C More. It’s true. Hvordan du får fat i de to måneders gratis underholdning med film og serier, har jeg skrevet mere om længere ned på siden… – eller tjek linket her.

Først lidt inspiration…

Jeg har sat mig for, at mit liv skal være bedre. I lang tid har jeg brugt for meget tid på at stresse over store eller små ligegyldigheder, jeg har kæmpet mod uret konstant, og jeg har ikke tilladt mig selv at koble af. I lang tid har jeg jongleret arbejdslivet og familielivet på en uhensigtsmæssig måde og hele tiden sat børnene forrest, efterfulgt af arbejdet…og mig selv bagerst…hvilket jeg antager mange mødre kan nikke genkendende til? Am I right?

Men dén går ikke. Hvis jeg skal være noget for andre, så skal jeg være noget for mig selv, først og fremmest. Og jep – det er en floskel, men det er sandt.

3 hurtige, gode råd.

3 hurtige råd til mig selv, som jeg vil forsøge at holde mig til, er, at jeg skal begynde at træne (done…jeg er i fuld gang, 3 gange ugentligt), at jeg skal stresse mindre  (getting there), og at jeg skal koble mere af (det er her TV’et kommer ind i billedet). Og det har altså intet at gøre med, at det her blogindlæg indeholder reklame for C More. Det er som sagt sandt, at jeg har valgt disse nye tiltag til, og det lægger jeg hovedet på bloggen for. Det er bare en oplagt tilfældighed, at jeg fik et samarbejde præsenteret nærmest samtidig som jeg havde truffet en valg om, at jeg skal blive bedre til at trække stikket.

For 5 år siden, da jeg mødte Micky, så jeg stort set ikke TV. Jeg brugte dog meget tid på min computer, og med tiden synes jeg også, at Instagram virkelig har bidt sig fast og sluger en ret stor del af min hverdag og arbejdstid såvel som fritid. Men ærlig talt, så synes jeg ikke at jeg slapper af, når jeg swiper rundt på mobilen – omend jeg elsker Instagramuniverset, bevares! Til gengæld må jeg erkende, til min mands store glæde, at jeg faktisk slapper ret godt af i sofaen til en god film eller en serie. (Og gerne med en Aperol eller et glas rødvin i hånden, afhængigt af årstid 😉 ) Han vinder, 1:0 til ham, – TV er faktisk ret fedt. Det er afstressende og i kombination med et ellers aktivt og sundt liv, så kan en lille portion fladen-ud-foran-fjerneren gøre underværker i en stresset hverdag.

Sådan får du to måneders gratis C More

Det eneste du skal gøre, hvilket jeg også selv har gjort, er at hoppe ind på C More (via DETTE LINK) og følge guiden. Så nemt var det!

Micky, min mand, er jo den vildeste tekniknørd, og der er ikke den gadget, vi ikke har haft her i huset. Vi var vist også blandt de første i DK til at droppe almindelige tv-pakker fuldstændigt og udelukkende køre tjenester on demand. Så det har jeg for længst vænnet mig til, og det fungerer for os. Man kan jo stadigvæk sagtens se traditionelt tv (live endda) via apps.

Og når man så er heldig, som jeg (og dig, hvis du klikker her), at have fået gratis C More – så skal det udnyttes til fulde. Jeg har haft for travlt længe – det erkender jeg – men der skal ikke lyde nogen klagesang fra mig. Det er mit eget “mess” og jeg ligger, som jeg har redt. Men nu forsøger jeg at faktisk at rede bod på mine dårlige vaner. Og her snakker vi ikke om, at jeg skal give mig selv mindre skærmtid – faktisk det stik modsatte. Jeg skal give mig selv mere skærmtid… TV-skærmtid, that is.

Eller måske bare finde en ny hobby. Den er jeg i fuld gang med, mit eneste problem med det er, at jeg som regel ender med en hobby ala bagning, der kræver at jeg “gør” noget. Og jeg tror faktisk at jeg har brug for det modsatte – at “ikke gøre” noget. Giver det mening?

Regler jeg forsøger at holde, der skal give mig mere tv-skærmtid.

  1. Når børnene ser fjernsyn, hvilket jo sker jævnligt i dagligdagen, så skal jeg sætte mig sammen med dem (bare en halv times tid, kan gøre det). Så kan jeg jo frivilligt vælge, om jeg vil sidde og betragte dem eller skærmen – begge dele kan være lige fantastiske. Faktisk er det nærmest endnu federe at betragte ungerne og bare nyde dem til fulde, mens vi alle slapper af i vores store familiesofa. Det er win-win. De mærker min tilstedeværelse, og jeg er tilstede i øjeblikket med dem.
  2. 1 gang om ugen ser vi det vi kalder for en “Hyggefilm”. En hyggefilm er en familiefilm, hvor vi alle fem kan se den sammen og alle synes den har underholdningsværdi (typisk tegnefilm… Giver det mening, når jeg afslører at mine børn yndlingsfilm pt er “Ferdinand”? – hint…min mellemste søn hedder Ferdinand). Hyggefilm inkluderer snack i sofaen eller aftensmad foran fjernsynet. Om det er det ene eller andet, det tager vi lidt som det kommer. Men drengene er meget forhippede på, at hyggefilm er lig med HYGGE! Der skal dyner frem, og de skal helst ligge i arm hos Micky og mig. (Det er såååå hyggeligt!)
  3. Følg altid med i en serie. I ved hvad jeg mener, når jeg siger, at man kan blive helt afhængig af gode tv-serier, ik?! Men det er en super god ting, faktisk, når man som mig ellers har haft svært ved at slæbe sig selv foran skærmen. Fordi en film fanger mig sjældent…det er et for hurtigt fix. Men en god serie, derimod, kan få mig til hver eneste dag lige at prioritere en halv-en hel time i sofaen på langs. Hermed ikke sagt, at jeg går ind for seriemaraton-dage, hvor man bruger 10 timer foran fjerneren…det har jeg aldrig forstået. Det er ikke mig. Men et par afsnit kan være godt.

Billederne er taget fra en dag, hvor vi så hyggefilm sammen med drengenes bedste veninder og deres mor, min veninde Anne-Irene. No surprise, så valgte børnene at vi skulle se Ferdinand…igen!

Hvorfor signe up til C More? (mine anbefalinger)

C More er jo både til børn og voksne, så det giver mig en fin mulighed for at leve op til mine nye “regler”. Her får du et lille udpluk af de serier, film og børnefilm, som jeg kan anbefale.

Serier

UNREAL – Kun på C More

Om serien: “Serien følger det kaos, der er omkring produktion af et reality dating program. Produceren Rachel vender tilbage til Everlasting, et populært dating show, efter et mentalt sammenbrud. Rachels chef, Quinn, overvåger alt hvad Rachel gør, så Rachel skal bevise at hun stadig kan det, som hun gør bedst: manipulere deltagerne for at skabe det drama, som seerne tørster efter.”

Serien lyder meget tøset, når man læser ovenstående, men sådan er det ikke helt. Den er mørk – der er depression, angst, selvmord, racisme, sexafhængighed og andre emner i den retning. Men den tiltaler nok mest kvinder pga. de to kvindelige hovedroller og settingen i et datingprogram. Se trailer

THE CRY – miniserie – Kun på C More

Om miniserien: Serien er en tragisk fortælling om en ny mor, der kæmper med sin rolle, en fødselsdepression og sin nyfødte baby Noah (og en lidt uduelig far). Serien bliver dog til en psykologisk thriller, da barnet pludselig forsvinder. Serien foregår delvis med hendes retssag og så med klip tilbage, for at finde ud af, hvad der skete.

Den handler MEGET om moderskab. Om ikke at slå til og om (fødsels)depression, om at elske og at passe på det man har kært. Om kønsroller/forældreroller. Det er en miniserie på kun 4 afsnit, så den kan man nemt lige klare på en weekend. Se trailer

Harry Quebert Affæren – Kun på C More

Om serien: Nervepirrende mordmysterium med Patrick Dempsey (uhhhmmm…need I say more?) i hovedrollen som den verdensberømte amerikanske forfatter Harry Quebert. Han lever et stille liv i en lille idyllisk by, indtil liget af en 15-årig pige, der forsvandt for 33 år siden, bliver fundet i hans have. Liget er præstedatteren Nola, som var Queberts muse og elskerinde. Mordmistanken klæber sig til forfatteren, da originalmanuskriptet til hans roman findes i ligresterne. Den minder lidt om den danske “Forbrydelsen” eller “The Killing” på engelsk.

Savner du også SATC og Homeland?

Det gør jeg… så nu har jeg fået et tip om, at disse to serier, skulle være lige noget for mig. Jeg har endnu ikke set dem, men jeg er nødt til at give dem en chance. Jeg har nærmest abstinenser over manglede Carrie-fix.

Condor – spændingsserie – Kun på C More

Om serien: Er man til den prisbelønnede serie Homeland, så er spændingsserien Condor det helt rigtige! CIA-analytikeren Joe Turner (Max Irons) falder over et komplot, der truer millioner af menneskeliv. Da alle hans kollegaer på kontoret bliver dræbt, efter han har gjort den skræmmende opdagelse, må han ud af sin teoretiske boble og kæmpe for sit liv. Det kræver, at han gør ting, han ellers havde forsvoret at være i stand til. Se trailer

Sweetbitter – Kun på C More

Om serien: Sex and the City agtig ny serie. (yeah!!!!!)  Brad Pitts produktionsselskab står bag denne delikate og appetitlige serie, som vil være et hit for dig, som savner Girls og Sex and the City. 22-årige Tess er taget alene til New York for at søge lykken og får snart job på en af byens bedste restauranter. Se trailer

Film – både til voksne og børn

Jeg har også lige samlet en lille liste over de film, jeg er særligt begejstret over ligger på C More, som jeg med 100% sikkerhed skal se med Micky eller mine børn.

Mordet i Orientekspressen (århh, den ser så fed ud. Micy og jeg har snakke længe om at vi ville se den, så nu skal det bare snart være!)

Bad Moms 2 (den ser jeg bare selv 😉 )

Logan Lucky (med Daniel Craig og Channing Tatum på rollelisten…uhm, ja tak!)

De Utrolige  (med danske tale…så er alle tre drenge glade. En oplagt Hyggefilm.)

Der er udover en masse nye film også gamle klassikere man kan se igen og igen… f.eks. Tilbage til Fremtiden 1-3 😉 Hvor godt er det lige? Jeg har totalt optur over at vi kan se dem sammen med drengene. Det er så fedt. Jeg elskede Tilbage til fremtiden da jeg var barn – tror måske jeg har set hver film i serien 10-15 gange… jeg havde endda en fanplakat med  Michael J. Fox hængende over min seng.

Få to måneders gratis C More LIGE HER

 

Det kan godt blive lidt fedtet med al den slik og chokolade. Luca tog for sig af godterne, hvilket resulterede i, at sofaen var smurt ind… Thank God, for vådservietter 🙂

 

 

 

Følg gerne med: Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Du kan købe mine kogebøger på shop.annemettevoss.dk

1 kommentar

  • Karina

    Hej Annemette. Kan det passe, at linket ikke virker længere?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buttede Churros, opskrift på en ordentlig portion!