30 minutters fordybelse er en super god adventsgave eller julegave til børnefamilier.

Reklame for Games4U – brætspillet Piratjagten

Piratjagten: Spillet, der er kåret til Årets børnespil 2018

Har du prøvet Piratjagten? Eller har du hørt om det? Måske ikke? I så fald, så lad mig fortælle dig om det. Jeg blev selv præsenteret for det i forbindelse med denne kampagne, og har derfor testet det med mine børn – og deres venner – faktisk har de også testet det alene uden voksne… Drengene og jeg har spillet det med Mormor, da vi var i Tyskland for et par weekender siden, og nu har vi haft besøg af “bonusfamilien” (min venindes børn) i form af Alma og Cornelia (på hhv. 8 0g 4 år), og alle børnene spillede med. Ja, selv lille Luca der kun er 2 1/2 år gammel kunne få lov at sidde med ved bordet, og børnene var så søde at inkludere ham i legen.

Vi allesammen synes det er et godt spil. Det tager ikke så lang tid, og det er tilpas spændende til, at man som voksen godt gider deltage. (I véd hvad jeg mener, ik?) Børnene synes det er sjovt, fordi reglerne er nemme at forstå, og de kan selv spille uden hjælp fra de voksne.

Det er sådan et spil hvor man kollektivt taber eller vinder. Det er en fælles kamp mod spillet, der modarbejder spillerne undervejs. På den måde sikrer man sig, at der ikke opstår sure miner mellem børnene og at legen er god hele vejen igennem spillet. (Gud ske tak og lov for det. Jeg har nemlig nogle drenge, der godt kan være dårlige tabere, særligt overfor hinanden, hvis de konkurrerer indbyrdes.)

piratjagten-annemette-voss-1

piratjagten-annemette-voss-4

Hvis du leder efter et godt brætspil til børnene…

…et spil, hvor du selv kan spille med, så investér i Piratjagten. Det er en oplagt julegave til hele familien, en god mandelgave eller adventsgave. Det er et super hyggeligt spil, og det tager ikke så lang tid – måske en halv times tid, – hvilket holder børnene opmærksomme og gør, at vi voksne ikke når til det punkt, hvor vi keder os. For ja, ærlig talt, nogle børnespil kan jo godt være lidt kedelige…eller er det bare mig, der har det sådan?

Via dette link kan du købe: PIRATJAGTEN
Og via dette link kan du finde mere info på: Facebooksiden

Brug tid på en hyggestund

Så uanset, om det du bruger tiden på er en god familiefilm, en gåtur ved vandet eller et familiebrætspil, må jeg så ikke bare opfordre dig til at huske at klemme den dér lille hyggestund ind – det behøver ikke være mere end en halv time. Find tid et par gange i løbet af ugen i hverdagen.

Jeg forsøger altid at være en endnu bedre Mor for mine børn, end jeg allerede er, selvom jeg absolut synes, jeg gør det godt. Men det giver jo bare en god følelse i maven at være nærværende med børnene og investere tid i familiestunder.

Rigtig god spillelyst.

piratjagten-annemette-voss-2

piratjagten-annemette-voss-3

piratjagten-annemette-voss-6

piratjagten-annemette-voss-7

piratjagten-annemette-voss-9

Se den lille korte youtube video herunder, der viser dig endnu mere om, hvad Piratjagten er for et spil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN