Hjælp til hudproblemer

Reklame for HelloSkin

Lider du også af et tilbagevendende hudproblem?

Det gør jeg. Jeg lider – og vi snakker seriøs irritation – af kløe på benene, når vinteren kommer. Særligt i frostvejr stikker det helt af. Det kan blive så slemt, at jeg må sove med strømpebukser om natten for at undgå, at jeg klør hul i søvne.

Hvis du har et hudproblem, der bliver ved med at genere dig, og det er svært for dig at finde en god løsning på, så læs med her. For der er faktisk hjælp at hente.

Det kan være alt fra kløe til eksem til alt muligt andet. Hudproblemer generelt. HelloSkin kan måske hjælpe dig.

(Bemærk: Der er 50% på første ordre når man bruger rabatkoden “HELLO50”)

helloskin-annemette-voss-1

Hvad er HelloSkin?

HelloSkin er en hjemmeside, der har eksisteret i små 3 år nu. Der har været over 42.000 kunder igennem. Hjemmesiden er det sted, hvor du kan få den helt perfekte creme præcist rettet mod dig på baggrund af din egen hudprofil. Du tager en test på nettet – et meget udførligt spørgeskema – og sammenholdt med information fra en helt hav af andre cases kan deres eksperter sammensætte en creme – eller flere cremer -, der matcher dig og dine behov. Det vil sige, at de har indsamlet så meget data, at de nu kan matche en creme til dig, som med størst sandsynlighed vil hjælpe på akkurat dine hudproblemer. Jeg håber det giver mening!

Efter 30 dage følger de op på dig som kunde. De tjekker om det virker, og om din oplevelse er i orden. Din feedback hjælper dem i øvrigt også med at skabe endnu bedre resultater for fremtidens kunder, ligesom den oplevelse du vil få er baseret på baggrund af de andre kunders oplevelse.

Tag din test her: Helloskin test

helloskin-annemette-voss-2

Sådan gør du:

Tag testen her (og påbegynd dit medlemsskab til 249,- pr måned – INGEN binding!)

Få din anbefaling af creme.

Vent en-to dage.

Modtag din creme/-er med posten.

Sæt gang i din rutine, så du kommer af med dit hudproblem.

Og husk…Der er faktisk 50% på første ordre når man bruger rabatkoden “HELLO50”

Så hvis du også lider af et hudproblem, er der faktisk hjælp at hente! Det er super let og praktisk. Og HelloSkin hjælper dig hele vejen. Fra problem til løsning.

helloskin-annemette-voss-3

helloskin-annemette-voss-4

Når du bliver i tvivl og din hud ændrer sig…!

Hvad sker der så, hvis du pludselig bliver i tvivl om noget? Eller hvad nu hvis dine hudproblemer ændrer sig?

Det er der naturligvis råd for. På Helloskin.io kan du komme i kontakt med deres coaches og eksperter, der kan hjælpe dig med gode råd, spørgsmål mm. Og du skal jævnligt opdatere din hudprofil (det skal du ikke selv bekymre dig om, du får en påmindelse), så den creme du modtager med posten på baggrund af dit abonnement hele tiden matcher din hud – uanset om det er sommer eller vinter.

Ud fra testen kan de danne sig et overblik over din hudprofil, og så matcher de den korrekte creme udelukkende til dine behov. Alt er personligt – på cremens front står der fx. ’’HelloAnnemette’’, og der er også beskrevet hvordan og hvor ofte du skal bruge cremen. Det er altså ikke en standardcreme, som du kunne have købt på apoteket eller i dagligvarehandlen, som en eller anden veninde har anbefalet. Det er din creme – og kun din!

For 249,- pr. måned får du altså en skræddersyet creme, der matcher dine personlige behov baseret på din egen personlige hudprofil. Så ja, man betaler for abonnement, men man får et fysisk produkt i hånden for de penge, og det synes jeg ikke er dyrt. Det er derimod smart, synes jeg – og derfor har jeg sagt JA til at fortælle jer om det.

Start din rejse mod lækker hud fri for problemer på helloskin.io

helloskin-annemette-voss-6

En reaktion

  1. Virkeligt smart koncept, det der Helloskin. Og så ser det tilmed lækkert ud, når man åbner pakken.
    Jeg er fan og bestiller allerede lige nu, så jeg kan nå at få min pakke inden jeg flyver ned til solen i næste uge;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN