Små tærter med pistaciemazarin og hindbær

Flere tanker og billeder fra bryllupsrejsen

Fra en solseng i Østrig med udsigt til alpetop efter alpetop og en sol, der skinner fra en skyfri himmel, fik jeg lige lyst at dele lidt flere tanker og billeder fra vores bryllupsrejse med børnene.

Vi har jo valgt at dele det lidt op. Så vi er i første omgang taget på en 14 dages bilferie gennem Europa med børnene, og så tager Micky og jeg på en mere romantisk bryllupsrejse i Oktober til Rom.

Jeg kan virkelig anbefale, at man tager en kør selv ferie, hvis man har mindre børn med ud at rejse, fordi på den måde kan man tage alt i deres tempo.

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle skrive sådan en sætning, fordi jeg har altid været imod bilferier, da jeg bliver meget nemt køresyg. Men det kan man jo heldigvis klare med piller.

Og jeg troede heller ikke, at jeg ville bryde mig om det med ungerne på bagsædet – I ved, for meget larm og for mange diskussioner. Dem har det også været, men ikke flere end at det er ok. Når man har børn, og i tre aldre som jeg, kan man jo ligeså godt indstille sig på, at intet nogensinde bliver nemt, for der er altid én i flokken, der er utilfreds eller uoplagt.

Det tager vi nu ikke så tungt her i familien. Jeg forsøger at være hende, der peptalker alle hankønnene i vores lille familie på 5, og som regel lykkes det mig rimelig godt. Og så er humøret højt påny og ferien kan fortsætte.

Som lige nu, for eksempel, hvor mine to ældste drenge ligger på solsengen ved siden af mig og diskuterer livligt hvem, der skal have lov at lægge ud med at spille på Nintendoen. Ej undskyld mig, men hold nu kæft hvor kan sådan en spillemaskine være årsag til mange konflikter. Jeg køber meget snart én til dem hver, og så må der være ro. Og spar mig lige for semi-frelste holdninger til det valg. De har hverken deres egen ipad, tv, telefon eller andet. Så jeg mener faktisk, at det er på tide, at de træder ind i “the modern age”.

Nå men, de fik en peptalk/irettesættelse af Mutter her og så kører vi igen. De er sgu meget søde. Sidder der og gemmer sig under håndklædet fordi de intet kan se pga solens genskær i skærmen…

Okay. Jeg kan mærke at skrivetrangen har taget fat mig, men egentlig ville jeg holde fri og blot dele et par billeder. Så. Der er ik så meget andet at sige, end at vi har det skønt!

Følg gerne med: Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Du kan købe mine kogebøger på shop.annemettevoss.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små tærter med pistaciemazarin og hindbær