Familiesammenhold - og opskriften på mors pariserbøf

Mit liv burde være en musical

Jeg sidder lige nu, som jeg skriver dette, på Dybbølsbro station i Kbh. Lige overfor CinemaxX i Fisketorvet, hvor jeg lige er trådt ud af biografen, hvor jeg har set “Mamma Mia – Here we go again”. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det en musical – altså en film – der hylder ABBA musikken og er bygget op omkring en sukkersød historie fyldt med kærlighed, savn, sorg og fortvivlelse. Alt det romantik indeholder.

Dette blogpost begyndte allerede at forme sig i mit hoved som små sætninger mens filmen stod på.

Og det er faktisk lidt underligt. For 1) det er meget sjældent at jeg gider skrive om filmpremierer (synes det er lidt kedeligt indhold) og 2) så fantastisk synes jeg faktisk ikke filmen var… og så alligevel. For jeg blev rørt til tårer. Jeg grinte højt. Jeg småklukkede og fik en klump i halsen. Alle følelserne var i spil – og dét alene peger jo på, at det var en god film.

Men indholdsmæssigt synes jeg at filmen er lidt tynd. Eller nok nærmere for sukkersød og ukompliceret til min smag.

Men budskabet er der absolut intet i vejen med. Jeg blev særligt grebet af en enkelt samtale, som bliver ført et lille stykke inde i filmen af hovedpersonen og hendes nyfundne kærlighed…

Noget i retning af dette:

“I think it’s more complicated than that…”

“No it’s not. It’s actually very simple when you break it down”

Lige præcis sådan dér er måden hvorpå jeg har lyst at anskue livet. At det faktisk er ret simpelt, hvis man når ind til kernen af, hvad det handler om.

Min største svaghed (og styrke til tider) er, at jeg overtænker og analyserer for meget. Ind i mellem burde jeg virkelig bare “break it down” og så bare gøre det, der føles rigtigt.

Dét er præcis det, som filmen handler om. At gøre for en selv, hvad der føles rigtigt. Og at livet i sidste ende kun handler om kærlighed. Ja, det er über-sødt og lidt for meget. Der er generelt lidt for mange alt-for-hvide-hollywood-blegede-tandsæt i filmen og der er for mange klichéer – men hvad havde jeg ellers forventet. Er en musical ikke sådan?! Jo, det er jo teater på film, og det er altid lidt kunstigt, uanset hvordan man vender og drejer det.

Men man bliver i MEGA godt humør af at se filmen. Og det var præcis hvad jeg havde brug for. Mere glimmer, mere sang og mere musik. Sådan burde mit liv være – som en musical.

Mit outfit er nyt. Både bluse og nederdel er fra Baum und pherdgarten Links til begge dele får du lige her: SILVA SKIRT & POOLBOY SWEATSHIRT

Skoene er game fra Marenas.

Følg gerne med: Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Du kan købe mine kogebøger på shop.annemettevoss.dk

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familiesammenhold - og opskriften på mors pariserbøf