Hvor vigtigt er fredagsslik for dine børn?

Reklame for UNICEF

Du og dine børn kan godt undvære fredagsslikket for at hjælpe andre børn, der virkelig har brug for det. Det kan du godt. Spørgsmålet er, om du vil?

Er fredagsslikket SÅ vigtigt, at dine børn ikke kan undvære det – bare en enkelt gang? Eller er det SÅ vigtigt, at du ikke selv kan undvære det – let’s face it, vi voksne er da også lidt afhængige af fredagsslik til tider, ik? Jeg ved, at fredagsslikket er meget vigtigt for mine unger, men jeg véd også, at de godt kan undvære, hvis jeg forklarer dem, at der kan findes et større formål – noget som vi gerne vil bakke op om, der gør, at de må undvære.

Jeg vil opfordre dig til, sammen med mig, at droppe fredagsslikket for en aften og i stedet give pengene til UNICEFs indsamling for børn der sulter. En gennemsnitlig dansk familie bruger ugentligt 48 kr på fredagsslik. For 48 kr kan give en dags livreddende behandling til 5 afrikanske børn, der sulter. Tænk lige over det! Der skal faktisk ret lidt til at redde liv, men vi er mange, der skal bidrage for at gøre en stor forskel.

Så i morgen aften, når vi i vores familie undværer fredagsslikket, så er det med en tanke til de børn i Afrika, der sulter hver dag. Og når du nu, forhåbentlig, også serverer en tom skål for ungerne i morgen, så fyld den i stedet op med god samvittighed og kærlighed sendt afsted til Afrika. Forklar børnene hvorfor!

skaermbillede-2018-05-30-kl-23-43-38

skaermbillede-2018-05-30-kl-23-43-56

Så spørgsmålet er, om du vil hjælpe? 

Send en sms med teksten SLIK til nummer 1900 – og del gerne et billede af den tomme skål eller den tomme slikpose, eller noget andet relevant med hashtagget #hjertertilafrika (der skal bare være et hjerte på en eller anden måde i billedet ♥)

Jeg føler mig sikker på, at dit fredagsslik i næste uge vil smage meget bedre, nu hvor du hjælper dér, hvor der er behov for det.

I morgen aften er de to store drenge ikke hos mig, men hos deres far – så jeg kan på den måde ikke rigtigt gøre så meget…men jeg har opfordret dem til at droppe slikket og bidrage til samme gode formål som Micky, Luca og jeg gør fredag aften. Først vil poderne helt sikkert synes, at det er pisseirriterende og lidt abstrakt, at de skal undvære deres fredagsslik til fordel for børn, der sulter. Men når de først forstår sammenhængen, så kender jeg dem godt nok til at vide, at så vil deres hjerne begynde at lægge to og to sammen – og så vil de bakke op. Det håber jeg i hvert fald! De vil helt sikkert også lære noget af denne lille “øvelse”, kan man jo næsten kalde det.

Tror du ikke, at dine børn også vil have det sådan?

Det vigtigste er, at vi sammen kan få sendt en masse hjælp til børnene. Der skal så lidt til at redde et barns liv.

skaermbillede-2018-05-30-kl-23-43-14

img_6356

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN