Helt seriøst, hvad er det for en kommentar?

Endelig…jeg træffer voksne valg! (og konkurrence)

ecco-terra-annemette-voss-14

ecco-terra-annemette-voss-3

REKLAME for Paw Sko

Pssst… du kan vinde 1000 kr til Paw Sko, det kan du læse om længere nede på siden. 

Jeg skulle lave det her samarbejde med Paw Sko, fordi jeg selv havde gjort vores sælger ved Bloggers Delight opmærksom på, at jeg – i modsætning til hvad mange nok tror – har købt den hel del sko fra Ecco i tidens løb. Ecco laver faktisk sko til kvinder med kæmpe store fødder som jeg selv. Og de passer mig, – og faktisk synes jeg, at Eccos designteam med tiden er blevet meget bedre til også at lave smarte sko – ikke kun de fodformede sandaler, som min mormor går i 🙂

Men altså. Samarbejdet var på plads – og nu skulle jeg så til at skrive det her blogpost her til morgen. Og pludselig gik det op for mig, at jeg først her på det sidste – i en alder af 34 år – endelig er begyndt at træffe valg for mig selv, som er “voksne”, vil jeg kalde dem. Så voksne, at mine valg slet ikke er afhængige af hvad andre synes, eller om det er de rigtige valg i følge moden, instagram, mine mors holdning eller andre “påvirkninger” jeg omgiver mig med. Jeg er begyndt bare at træffe mine valg – sådan helt no bullshit-agtigt. Selv Micky mærker det, tror jeg. Jeg har i hvert fald italesat det overfor ham en del her på det sidste – men det føles godt. Styrkende!

ecco-terra-annemette-voss-7

ecco-terra-annemette-voss-10

Lad mig lige uddybe, hvad det har med sko at gøre.

Jeg vil gerne være en mor, der er sammen med børnene. Jeg vil gerne være i god form, så jeg kan lege og løbe med dem. Jeg vil gerne lære at interessere mig for fodbold, så jeg kan heppe med fra sidelinjen, og jeg vil gerne bygge Lego med dem og dele ud af min oprigtige interesse for kunst og kreativitet. Jeg vil gerne være sådan en mor. Ikke fordi nogen har skrevet det i et dameblad eller fordi det ser godt ud på Instagram, men fordi dét gør mig lykkelig.

Så jeg spiser sundt og jeg ser fodboldkampe i fjernsynet sammen med drengene. Og det virker. Jeg bygger Lego til den store guldmedalje og jeg går i skoven med dem i praktisk tøj. Ikke i Louboutin stilletter eller dyre Marc Jacobs sneaks – fordi så kan jeg ikke være den mor, jeg gerne vil være. Hermed ikke sagt, at man ikke godt kan have det sjovt med sine børn i stilletter – ork, det kan man (I know!) – men ind i mellem, så handler det ikke om æstetik. Nogle gange så handler det bare om praktik og nærvær.

Med mine meget store fødder – dén plade har I vist hørt før – så har jeg generelt bare ondt i mine fødder ca 95% af tiden, fordi sko ikke rigtig er “min ting”, og de som regel er lidt for små (skoene). Og det lever jeg så med, – altså smerten, ligtorne og smadrede tånegle, – og det er fint nok, det meste af tiden. Men ikke når jeg skal i skoven eller når jeg skal spille fodbold med drengene. Jeg vælger at prioritere mine fødders velvære, og jeg er begyndt at blive meget bedre til at træffe voksne valg. Jeg gider ikke gå i for små sko længere – bogstaveligt talt. Og jeg vil have sko, der gør det rart at have det sjovt.

ecco-terra-annemette-voss-12

Ecco Terra Sneaks…

Det betyder ikke, at skoene partout skal være fodformede og udtrådte. Slet ikke. De skal bare være store nok, stå godt fast og være designmæssigt cool nok til, at jeg vil gå i dem. Det behøver ikke være sidst nye catwalk mode – men bare lækkert og stilrent design. I denne omgang faldt mit valg på et par Ecco Terra sneaks. I sort med pink.

Og så kan det godt være, at det ikke er louboutin. Men de har da pink såler (that’s something!) og jeg skal love jer, at jeg har det mindst lige så sjovt i de sneaks som i mine stilletter. 😉 Det er muligt at have bare fødder i dem, fordi de ventilerer godt, og jeg kan spraye sålerne med sådan en Shoe-freshner, så behøver jeg ikke bekymre mig om sure sko. Derudover står de særligt godt fast og hey, så synes jeg faktisk også, at de er ret fine i farverne.

ecco-terra-annemette-voss-13

ecco-terra-annemette-voss-9

Vind 1000 kr til Paw Sko. (Ja, et tusinde kroner!!!)

Jeg har handlet i Paw sko i flere år, fordi der ligger en stor afdeling i Lyngby Storcenter – lige i nærheden af hvor vi har boet igennem en årrække. Jeg tror nærmest, at vi er på fornavn med ekspedienterne. Jeg sætter sådan pris på personlig betjening, – det gælder alle steder jeg handler. Det betyder ikke, at jeg ikke elsker at handle online, absolut da, men at gå ind i en butik, særligt når ungerne skal have sko, det er bare særligt vigtigt. Så får vi målt de små fusser og børnene kan få lov at se, måle og veje alle de nye modeller og selv vælge, hvilken sko, der sidder bedst og er lige som den skal være – med hjælp fra personalet, der véd hvad de taler om. (Jeg har selv arbejdet i skobutik i næsten 5 år – man skal ikke undervurdere hvad en god ekspedient kan gøre for én).

Se her: Paw Sko børnekatalog

Nu kan du selv vinde 1000kr til en valgfri Paw Sko butik.

Sådan deltager du i konkurrencen

Kommenter i kommentarfeltet her på bloggen hvilken Paw Sko butik du vil bruge gavekortet i og hvem gavekortet skal bruges på?

Vinderen trækkes

Om en uge annonceres vinderen her på siden. Vinderen trækkes tilfældigt og kontaktes direkte på mail.

Held og lykke ♥
/AM

ecco-terra-annemette-voss-2

ecco-terra-annemette-voss-6

ecco-terra-annemette-voss-5

ecco-terra-annemette-voss-4

ecco-terra-annemette-voss-15

 

Følg gerne med: Instagram @annemettevoss / @sweetcakekarma, Facebook eller via e-mail. Du kan købe mine kogebøger på shop.annemettevoss.dk

246 kommentarer

 • Ditte Emde Andersen

  Jeg ville bruge gavekortet i butikken i rosengårdscenteret ????🏻 Jeg har kun været mor i 5 måneder, men tænker allerede mere praktisk ift sko og tøj, og kan lide dine tanker omkring, hvilken slags mor du gerne vil være og hvorfor! Jeg vil også bygge LEGO og se fodbold hvis det er det min søn vil ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nielsen

  Jeg ville bruge dem i Paw i Rosengaardscentret og med 5 børn ville gavekortet hurtigt få ben at gå på 😊👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hansen

  Paw Sko i Rosengårdcentret. Og jeg vil bruge gavekortet på mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karine

  Jeg vil bruge det i Paw sko i Ballerup, og købe nye ballerinaer til mig selv og evt. nye sandaler til manden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Gode sko er så vigtige – i en alder af 29 øver jeg mig i at træffe fornuftige skovalg – mine fødder skulle gerne holde til et langt aktivt liv.
  Ville tage en tur i Paw sko i Lyngby og nyde det store udvalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PernilleD

  Fedt indlæg om at træffe sine egne valg!! Jeg vil gerne vinde et gavekort til Paw Sko i Aalborg Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg vil gå i Paw Sko i Lyngby, og så vil jeg forkæle min søde niece 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Vemmelund

  Apropos voksne valg: jeg ville undlade at købe noget til mig selv og istedet tage min skønne nevø under armen og smutte i Paw sko i Kolding Storcenter og forkæle ham (eller hans forældre?!) med t par fine, gode og ordentlige sko !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K.

  Jeg vil gå i Paw sko i Lyngby Centret og så skal min dreng på 13 med, da hans fødder nu er en str 43 og virkelig trænger til nye sommer sneaks💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Kruuse

  Jeg handler også i den i Lyngby Storcenter og synes der et godt udvalg og god service 🙂 Så det er der jeg vil bruge gavekortet hvis jeg vinder. Vil købe sandaler til min 2 årige søn, som pt kun har gummisko og så et par sko til mig selv hvis der er lidt tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil gå i Paw Sko i Århus og købe sko til min datter. Det er sgu så dyrt som de skifter str. hele tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Zacho

  Jeg arbejder som SSA og går/står meget på mine fødder… 👩🏼‍⚕️vil bruge gavekortet på mig selv, da det jo altid er børnene der kommer først 🙄😅
  Shopper gerne i Paw sko i Holbæk 👡👟👠

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Efter i årevis selv at have solgt sko der, ville jeg bruge et sådan gavekort i Paw sko i Aalborg storcenter, den butik er årsagen til at jeg forguder alt hvad der hedder Ecco til mine fødder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bjerre

  Jeg vil forkæle mig selv med et par ECCO-sko fra Paw Sko i Rosengårdcentret i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Høj

  Ville købe ECCO sko til mig selv ved Paw Sko i Århus. Så kunne jeg også se deres nye flotte butik 👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Inspireret af dig i forhold til at tage voksne valg, ville jeg købe sko i Paw Sko i Slagelse til mig selv, da jeg ikke har været særlig god til at tage de gode valg i forhold til fodtøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin

  Paw sko i Fredericia for jeg mangler nye løbe/fitness sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Jeg vil gerne bruge gavekortet i Odense, til lækre sko til mig selv og min datter, når hun begynder at gå 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Paw sko i Århus, har handlet der flere gange 😃Hele familien skulle forkæles.👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Paw Sko i Rosengårdcentret, Odense 🙂

  Min mor og jeg skal shoppe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Holte

  Jeg har 2 diskusprolapser samt fibromyalgi og har brug for gode sko så jeg ville købe et par længe ønskede Ecco eller skechers i Paw sko i Holbæk megacenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nykøbing Falster vil jeg finde de et par Bili Bi – sneakers da jeg virkelig trænger til et par pæne sko som jeg kan gå i længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Mikkelsen

  Jeg skal cykle rundt i Provence i 6 dage i løbet af sommerferien og mangler et par praktiske sandaler. Vil elske et par fra Ecco hos Paw sko i Kgs. Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt beyer heise

  Paw sko Odense(rosengårdcenteret) hvis jeg vinder skal gavekortet bruges på min søn,14år, der lige har fået konstateret hybermobileled i fødderne og skal have sko der sidder godt fast på dem. Og han ligger under størrelses mæssiget i drenge,(så han skal stadig have sko i mindreårig stil)så er enormt svært at finde til ham,medmindre det skal være pige sko og det er ik så fedt når man er en dreng på 14 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Selvom der er 50 km til den nærmeste Paw sko butik (Aalborg) for mig, så vil jeg alligevel ønske at vinde dette gavekort, da det er tiltrængt. Efter 2 tætte graviditeter, så er mine fødder desværre hoppet er nummer op. Så jeg vil forkæle mig og mine fødder med et par lækker sko, som ikke klemmer. Og er par stiletter, da den som jeg har er for små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Paw i Lyngby. Og jeg vil forære mig selv et par behagelige sommersandaler når jeg forhåbentlig snart er på højkant efter to mindre operationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen-Marie

  Paw Sko Aalborg Storcenter. Jeg kunne rigtigt godt selv bruge nye sneakers 👟 👟 eller sandaler 👡👡 så jeg krydser fingrene ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil bruge butikken på Fisketorvet og jeg ville dele med min kæreste, så vi begge kan få gode sko inden vi skal til Canada til sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  PAW Lyngby. Jeg vil bruge gavekortet på fodtøj til min 5 årige søn, han slider hans sko meget hurtigt op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Jeg vil rigtig gerne have nogle nye sandaler. Jeghar det lidt som dig at sko er “ikke min ting”. Synes det er super-sværvægtsbokser at være smart og praktisk når man har store og vanskelige plader. Rødovre har en god butik og der har jeg fundet mange af mine sko. Jeg har ikke 50 par men det er vel heller ikke nødvendigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil bruge det i Paw Sko i Aalborg Storcenter. Og vil bruge det på et par gode sommersandaler. Måske fra ecco eller rieker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg kunne virkelig godt selv trænge til nogle fornuftige sko, efter et vægttab på 30 kg er jeg igang med at skifte hele garderoben ud. Jeg ville bruge det i Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gildhoff

  PAW i Kolding og gavekortet skal bruges på sandaler til mine drenge Victor og Sebastian 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg handler næsten altid i Paw sko i Holbæk Megacenter. Og der ville jeg med glæde bruge gavekortet på nye sko til min mellemste søn. Han er temmelig platfodet og har brug for nogle sko med god støtte. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville bruge det i Lyngby storcenter på nogle gode sommersko til mig, da jeg har en svulst i den ene fod. ????🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Fisketorvet
  Ville bruge pengen på mine drenge💚💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko i Randers og købe et par lækre sko til min datter inden hun starter på efterskole 🙂 PS. Hun kan slå dig, da hun bruger en str 43 ????😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  PAW i Lyngby. Vil bruge gavekortet på et par skønne sommersandaler fra rieker 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg ville bruge det i butikken i Lyngby, og både finde noget til min kæreste og til mine graviditetsplagede fødder, der ikke nyder varmen så meget som andre nok gør for tiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dejligt indlæg 😁 Jeg vil bruge det på sko til min søn og mig selv 😍 I Rødovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Jeg vil bruge det i Lyngby og på mine tre drenge, der trods varmen endnu ikke har fået sandaler:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg vil købe sko i Paw Sko på Fisketorvet i Kbh og det skulle være sko til mig og datteren som snart er 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Paw Sko I Rødovre Centrum 😍 Mine to små drenge skal så meget forkæles med nogle lækre sko, hvis jeg vinder 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil forkæle mig selv ????🏻‍♀️ Hos Paw i Kolding 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R. Hansen

  Jeg vil bruge gavekortet i Rosengårdcentret i Odense. Tænker både min søn og jeg skal forkæles med sandaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Ville tage mine to drenge på 2 og 6 år med ud i Rødovre centrum så kunne de selv være med til at vælge et par seje sko hver 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Paw sko i Århus og de skal bruges på mine to unger. Noget med sko med lys er højt på ønskelisten ✨⚡️🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Ville tage Matti i hånden og hoppe ind i Rødovre centrum på vej til mormor og morfar og forkæle Matti og mig selv med nye sko ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  De skal bruges på ungerne i Paw sko, Aalborg storcenter 👫🌼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Reimer

  Paw sko i Lyngby. Jeg ville bruge gavekortet til en ballerina fra Ecco – så mange flotte farver og styles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  HELT sikkert Paw Sko i Lyngby, hvor vi har købt masser af sko til vores børn og hvor de altid giver små sjove ting med til børnene, så oplevelsen bliver ekstra god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Paw sko til Fisketorvet, hvor jeg helt sikkert ville forkæle mig selv med et par ecco terra sko. De er vildt fede og ecco er et godt valg for mine (næsten) firkantede fødder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Paw Sko på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida list

  Jeg ville købe i Odense i Rosengårdscentret og det skulle være til mig selv. Trænger til gode sko når jeg endelig kan smide sikkerhedsskoene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucy

  Jeg ville bruge dem på mine tvillingepiger, hvis nye sommersko allerede er ødelagte, fordi jeg ganske enkelt ikke havde råd til nogle af ordentlig kvalitet! 😣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Gavekortet skal bruges i Herningcenteret, og både jeg selv og mine børn skal have nye sko 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Egede

  Paw sko i Slagelse. Sko til vores datter og jeg😊 Paw sko er også vores farvorit butik, at købe sko i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville bruge gavekortet i Paw sko i Ballerup centret, jeg selv trænger virkelig til nogle nye sandaler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemari

  Jeg ville også bruge dem i Lyngby 🙂 og de skulle bruges på min søn og min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Kun mig selv 😎 mangler virkelig et par ordentlige sandaler til mine sarte fusser 💋 min nærmeste Paw forhandler er Randers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Walther Holm

  Jeg vil bruge gavekortet hos PawSko I Hørsholm og give det til min mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sørine

  Jeg vil bruge gavekortet i Kolding storcenter sammen med min skønne datter på 8 – vi elsker begge sko 👠❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Mig ! Jeg kunne seriøst godt bruge et par sandaler Mere eftersom jeg ikke bruger andet hele sommerhalvåret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet i Paw Sko på Fisketorvet i København. Jeg vil købe sko til mine drenge og måske mig selv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Vigsø

  Det bliver Paw Sko i Herning og tror både min dejlige mand og jeg kunne bruge et par nye sko😊 Især min mand mangler nogle ordentlige sko 👍☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Donsig

  Vi har to Paw sko-forretninger i Randers, så det bliver i en af dem. Det er mig selv, der skal bruge pengene, hvis jeg bliver den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lækker præmie😃 Jeg vil bruge gavekortet i Århus butikken og vil helt sikkert finde et par lækre sko til min datter på 2. De små fødder vokser med lynets hast, så det er vigtigt hele tiden at have sko i rette størrelse☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte W

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet i Paw sko i Glostrup centeret 😄😎
  Jeg vil købe et par sko til mig selv, det kan ofte være en svær opgave når man bruge størrelse 41-42.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil invitere min mand på kærestetur til Århus, og så skal han forkæles i Paw sko. For skal jeg være helt ærlig, så trænger han vist mere end jeg 😉. Han ryster bare lidt på Hovedet, når jeg fortæller, at jeg lige kom til at købe nye sko 🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil vælge Herningcenteret – og må man godt bruge dem på sig selv? 😉 Jeg kunne virkelig gost bruge et par nye sandaler – købte Ecco sandaler for et par år siden, og de har bare været super gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Det må bliver Paw Sko i Herningcentret, jeg ønsker mig gavekort til 😊 Jeg har også nogle åndssvage fødder; de er såmænd ikke så store, men de er brede, og jeg er nok en smule platfodet også.. Så stilletter har jeg aldrig helt fungeret i (desværre, for de er jo awesome!), og efter at have raget en kronisk hofteskade til mig, er det nærmest HELT udelukket (og det er lidt til min mands fortrydelse – han er nemlig godt 2 meter høj, og det er jeg så IKKE.. 😂). Så mit fodtøj er nødt til at være lidt “fodformet og praktisk”. Men du har helt ret; derfor må det altså gerne være lidt pænt også!
  Og p.s. Fed vinkling på et sponsoreret indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ville købe nogle fine sandaler til min svigermor, for hun er så sød og hjælpsom- selvom hun har dårlig ryg og er fleksjobber på kun 6 effektive timer..
  vi skulle sammen i rosengårdscentret og købe dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fisketorvet. Jeg vender altid tilbage dertil når jeg savner venlig og kompetent betjening. Min datters små fusser har nydt godt af den gode vejledning og selvom de efterhånden har nået str 33 (forholdsvis store plader for en 6-årig) så vil vi stadigvæk vende tilbage til Paw Sko på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg vil bruge det i Paw sko i Odense – og til mig selv, jeg synes nemlig også at Ecco laver mange flotte sko 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville bruge premien i Lyngby og formentlig på nye sko til mine to børn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Ramskover

  Jeg ville bruge gavekortet i rosengårdscenteret i Odense og det ville nok højst sandsynligt være på nogle sko til min studenteruge☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kommentar bliver slettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil da meget gerne vinde et gave kort til Paw sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville vælge den i Lyngby da den ligger tættest på hvor jeg bor 👍🏻 God eftermiddag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Nørgreen Fremming

  Jeg vil meget gerne vinde et gavekort fra Paw sko. Det ville være skønt.
  Det virker som om at min kommentar bliver slettet??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Nørgreen Fremming

  Jeg vil meget gerne vinde et gavekort til Paw sko. Det ville glæde mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilham

  Jeg vil rigtig gerne købe et par sommersko til min mor for hun er altid obs på at købe sko til os. Dejlig mor! Og det skal nok bruges i den nærliggende Paw Sko i Holbæk Megacenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Nørgreen Fremming

  Jeg vil meget gerne vinde et gavekort til et par skønne sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hove

  Den i Slagelse eller København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Fantastisk gave, jeg ville elske at bruge den på mig selv 🍀🙏👍😀☀️
  Jeg ville bruge den i ballerup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Fantastisk gave, jeg ville elske at bruge den på mig selv 🍀🙏👍😀☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  I Rødovre centeret eller Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki spandet

  Jeg vil bruge gavekortet på mig selv i Paw sko Nykøbing Falster 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den i Amagerbrocenteret.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg bruge gavekortet i Paw Sko i Randers Storcenter på et par nye par sko til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Christensen

  Ville bruge det i Paw sko i Aalborg og jeg skal selv forkæles med et par gode sneakers til hverfag😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen ????

  Gavekortet skal min kæreste og jeg bruge i Herning på (ENDELIG) at få nogle kvalitetssko!! ????????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen ????

  Gavekortet skal min kæreste og jeg bruge på (ENDELIG) at få nogle kvalitetssko!! ????????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Bøggild

  Paw sko i Hørsholm el lyngby. Og det er til mig selv…. Har også store bredde fødder så kender så godt til de udfordringer og når økonomien ikke er super falder 1000 kr. på et tørt sted. Trænger til sandaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Bøggild

  Paw sko i Hørsholm el lyngby. Og det er til mig selv…. Har også store bredde fødder så kender så godt til de udfordringer og når økonomien ikke er super falde 1000 kr. på et tørt sted. Trænger til dandalee

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abicilla

  Jeg vil utrolig gerne vinde gavekortet til Pawsko i Herning 🙏🏾 Da jeg kunne bruge nogle ordentlige sko. Med Su, er det ikke så nemt at købe nogle lækre sko .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abicilla

  Jeg vil utrolig gerne vinde gavekortet til Paw sko , da jeg har brug for nogle gode sko 🙏🏾 Jeg har en dårlig ryg og lænd , som behøver ordentlige sko – med SU , er det ikke så nemt at finde nogle ordentlige .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ville forkæle mig selv med et par ordentlig sko i Slagelse butikken ????🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det vil jeg gøre i Paw Århus. Jeg vil denne bruge dem på mig selv ????🏻😍🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Pedersen

  Fantastisk forkælelseskonkurrence 🍀 Jeg vil, hvis jeg er heldig at vinde, bruge gavekortet i Paw Sko i Randers. Og jeg vil være så “egoistisk” at bruge det på mig selv! Har længe sukket efter et par lækre Ecco Terracruise 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Gavekortet skal bruges i rosengaardscentret, som ligger i Odense og skal bruges på mig selv til forhåbentlig et par sko til bryllup. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg vil bruge gavekortet i Pawsko i Randers og det skal bruges til et par gode sandaler. Jeg døjer meget med mine knæ grundet gigt og har tidligere truffet de forkerte sko valg, fordi de var smarte😉 Men nu er tiden inde til at træffe et voksent og fornuftigt valg, så jeg kan holde til lange gåturer på vores sommerferie til Italien😃🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Winsløw

  Gavekortet skal bruges på ros torv i Roskilde. Min fætter på 9 år som har nogle diagnoser, han fortjener et par lækre sneaks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg ville købe sko til ungerne i Paw i Rødovre 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet til sko/sneakers til mine to drenge, og gerne fra Paw Sko i Aalborg Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Gavekortet skal bruges i Aalborg storcenter, hvor min datter på 1,5 år skal have et par sko, da hun virkelig har voksende fødder 😂🙈 og hvis der er noget tilovers, ville jeg forkæle mig selv med et par nye lækre sommersko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lund Dinesen

  Ville hive ungerne med i Rødovre centeret og shoppe sko til dem💙❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia Bresser

  Jeg ville gå i Paw sko i Lyngby og købe nogle lækre sneakers til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ro’s Torv eller Lyngby – mor her kunne godt trænge til er par nye sandaler ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko i Vejle. Det skal bruges på nye sko til min søn og et par sommersandaler til mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil købe sko til min datter i butikken i Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • asta

  Jeg ville bruge gavekortet i Rosengårdscentret i Odense. jeg skal giftes om små 14 dage, så alt har heddet bryllup, Derfor kunne det være skønt med et par skønne sandaler til mig selv, da alt er blevet brugt på dette bryllup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjanne

  Gavekortet skal bruges på ros torv i Roskilde. sønnen på 1,5 år skal have et par eller 3 og så skal moren her også have skiftet lidt ud i sko samlingen. Man glemmer sig selv når man får barn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil købe et par gode sko til mig selv i Paw Århus. Jeg er sygeplejerske, og går derfor en del på job, og mangler virkelig et par gode sko, så jeg undgår ondt i fødderne efter en lang dag med mange kilometer i benene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trioel

  Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Lyngby og jeg ville købe et par gode sneakers til mig selv – for første gang så jeg også kan tumle rundt med min datter😍👟 😉 (har ALDRIG været Sneakers pige)🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Elisabeth Brodersen

  Det skal da så meget bruges på mon datter❤️🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cathrine

  Jeg vil købe sandaler til min søn som lige er begyndt at gå, og nogle gode sandaler til mig selv 😊???? og det skal købes i Aalborg Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil bruge gavekortet på at købe nye arbejdssko til min veninde og jeg, da vi går meget rundt i mange timer. Jeg vil bruge gavekortet Paw sko butikken i rosengaardscentret, Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Hyllekilde Andersen

  Gavekortet skal bruges i deres butik i Rosengårdscenteret i Odense. Jeg skal til min brors bryllup i næste måned og mangler nogen rigtig pæne sko/støvler/sandaler til det😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bruge gavekortet hos Paw sko i Aarhus C. Allerhelst vil jeg forkæle mig selv, men jeg tror min ene søn skal med, da hans sandaler nok bliver for små inden sommeren er ovre 🙈🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ville bruge gavekortet i rødover centrum
  Og det skulle være til lækre sko til min datter Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Paw sko i Rosengårdscenteret, Odense.
  Mig selv og min familie 😉👍 der går nogle sko til med to børn der vokser. Og Ecco er og blir bedst til børn, både sandaler, vinterstøvler og ikke mindst vandtætte forårs/efterårs sko 👍😉☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyhane

  Hvor søde af dig. Jeg vil handler i Rødovre centrum. Jig vil købe til min lille dreng og mig. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Messingslet

  Hej ville køre til Lyngby, og få hjælpe til at købe et bare gode sko til hver af mine børn, Filucca på 5 år og Villum på 11mdr????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ricka

  Jeg vil bruge Gavekortet på mig selv på et par nye sko 😍 trænger virkelig, vil bruge den i søndergade 53,8000 Aarhus c

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg har længe elsket Paw butikken i Århus. Der får man altid en fantastisk service og udvalget er tip top. Så der skal jeg helt klart handle.
  Jeg mangler er par pæne sko, men de skal også være til at have fødderne i, gider ikke have ondt af nye sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg vil bruge gavekortet i paw sko i rosengårdcentret. Mindstemanden trænger til sandaler, storesøster mangler sommersko, faren kan godt bruge et på sneakers og ja mig, jeg kan altid bruge et ekstra par sko, sandaler, sneaker mm.😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko i Randers på et par nye tiltrængte sandaler til mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone B

  Jeg vil vinde sko til min store dreng på 14 år som snart er på vej på efterskole, og hvis der skulle være lidt tilbage på gavekortet ville hans to brødre på 6 og 10 år også blive tilgodeset ❤️
  Jeg ville handle i Paw sko Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Jeg vil købe sko til min datter – hendes første par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone B

  Jeg vil vinde sko til min store dreng på 14 år som snart er på vej på efterskole, og hvis der skulle være lidt tilbage på gavekortet ville hans to brødre på 6 og 10 år også blive tilgodeset ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  jeg vil give gavekortet til min søster som bliver student lige om lidt og vi vil indløse det i Lyngby storecenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Kegnæs vil give mit gave kort til min søster sim bliver student lige om lidt ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Sikke en lækker præmie. Gavekortet skal bruges på sko til min søn i butikken i Aalborg Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg vil glæde min datter med gavekortet😘 da hun snart bliver student. Vil bruge gavekoret i Århus🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Topp

  Ville bruge gavekortet i butikken i Nykøbing F og købe sko til mig og min søn🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cathrine

  Jeg vil bruge gavekortet til sandaler til min søn, som lige er begyndt at gå, og nok også et par til mig selv. Trænger sådan til nogle sandaler som er gode at gå i 😊????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg vil købe sko til min lille søn Sofus og min datter Carla.
  De fortjener at gå godt, så man kan lege og hoppe rundt uden at have ondt i fødderne. Det skal bruges i Paw sko i Lyngby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Jeg vil bruge pengene på et par Ecco sko til min søn på 1 år, da han lige er begyndt at gå Lidt rundt ????🏼🌪😃 Og hvis der så er lidt penge tilbage vil jeg Så gerne have et par sandaler 🌸☀️????🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Karlsen

  Paw Sko i Herningcentret – lækre sko til mine drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Hansen

  Jeg vil bruge det på efterår/vinterstøvler til min søn på 2 år vil bruge det i fields 😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Jespersen

  I Rødovre centeret 👍
  Vil dele med min søde kæreste 🍀????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil bruge gavekortet i Randers. Jeg vil bruge det på mig selv. Jeg er i hjemme plejen i Ude’gruppe så der bliver gået meget og cyklet. Så det ville være rart med et par ordentlig sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Lisby

  Jeg vil bruge dem i Paw sko i Aarhus på et par sko til min datter på 16 år, som bruger str. 42 i sko. Hun har ofte svært ved at finde “pæne” sko i hendes størrelse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annica

  Mine to dejlige børn på henholdsvis 3,5 år og knap 1 år😍 og vi vil lige som dig Annemette bruge dem i Lyngby fordi vi er virkelig glad for den butik og deres service! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Cramer

  Sikke en fornemt gave.
  Skulle jeg bliver den heldige vinder, PAW SKO Aalborg Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Vores gavekort ( til sønnike og mig) skulle bruges i Paw Sko i Randers 😃????🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil bruge pengene i Paw Sko i Rødovre og skal helt klart købe et par begyndersko til min datter på 9 måneder og et par seje gummisko til min dreng på 4 år ????🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Paw sko Holbæk. Skal bruges på mig selv for en gang skyld, og ikke børnene 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Falkenberg

  Jeg ville smutte til Paw Sko i Kolding – og jeg ville bruge hver en krone på mig selv 🙈 Herhjemme er det altid børnene (3 stk) og manden der bliver prioriteret først – og jeg springer som regel over, for når der er fundet sko til andre, så er jeg træt – og orker derfor ikke også at skulle finde til mig selv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lule Gitte Hemmingsen

  Jeg ville gerne forkæle min skønne datter på 12, der bare vokser og vokser. Indkøbet ville være i Paw sko i Lyngbystorcenter, hvor vi næsten altid har købt vores sko 👣👟👞👠😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ditlev Knudsen

  Jeg vil gerne vinde et gavekort til PAW sko i Herning Centeret og kunne vore unger få nye sko👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jerup

  De sidste par gange er det min datter på lidt over et år som har fået nye sko (sandaler x 2, gummisko, gummistøvler), men tror faktisk at de måske skal gå til faren eller mig selv… Vores sko er virkelig slidte. En ting er sikker, Pengene falder på et tørt sted og kommer hele familen til gavn <3
  Vi ville bruge pengene hos Paw sko i Holbæk. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg vil bruge gavekortet på Fisketorvet eller i Rødovre Centret. Det skal bruges på sko til min kæreste og jeg, så vi kan gå lange ture med barnevogn og også løbe rundt og lege med vores kommende søn ☀️👟🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg vil bruge gavekortet i på Fisketorvet eller i Rødovre Centret og der skal bruges på sko til min kæreste og jeg, så vi kan gå længe ture med barnevogn og også kan løbe rundt og lege med vores kommende søn ☀️👟🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg ville købe et par sko til mig selv i butikken på Søndergade i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Jeg vil bruge dem på min søn og resten på mig selv. ❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville bruge pengene i Paw sko i Århus C. Jeg har brug for et par gode sandaler, så jeg kan trave bl.a. NYC tynd til sommer, uden at bøvle for meget med vabler og anden irritation. Det er nemlig mit store problem! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina da Costa

  Paw Sko på Fisketorvet 😊 vil bruge gaven til nye sandaler til min datter og jeg selv ????🏼🍀❤️🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Sloth

  Paw Sko i Kolding storcenter, og jeg tænker, at jeg for en gangs skyld skal forkæles, og ja måske lidt til børnene også 😉😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Paw sko i Århus! Jeg vil være egoistisk og forkæle mig selv. 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Uhh…lækker konkurrence😍 Jeg vil handle hos Paw sko rødovre hvis jeg vinder ????🏼????🏼????🏼????🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Paw sko i Århus. Jeg ville fejre en veloverstået eksamen ved at forkæle mig selv med et par nye sandaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg handler i Paw Rosengårdscentret i Odense og jeg ønsker mig et par nye sandaler ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Til Kolding storcenter! Jeg ville bruge pengene på et par nye sneakers til min dreng😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Paw sko i Rødovre centrum.
  Og jeg ville bruge det på nye sandaler til mine to skønne børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Kaae

  Lyngby storcenter og vil dele med min datter hvis jeg er så heldig at vinde :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Paw sko i Rødovre Centrum. Jeg vil gerne selv have nye sandaler i denne omgang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie Agerholm

  Sikke en skøn præmie! Jeg ville elske at bruge gavekortet til Paw sko i Rosengårdcentret i Odense til sko til både manden og mig selv og nogle prewalker til vores lille som kommer i starten af august ☺️????🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Paw Sko i Randers – vil købe et på sneakers til min mand????🍀????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Jakobsen

  Hvis jeg vandt vil jeg bruge gavekortet i Paw Sko i Holbæk og da børnene har fået nye sko og sandaler, så vil jeg bruge dem på nogle nye sandaler til mig selv. 🎉👡👠

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Paw sko i Aarhus. Ville købe et par sko til mine to skønne niecer. ❤️Og et par Birkenstock til min kæreste, fordi han altid tager mine (som er alt for små). Han har først fødselsdag om lang tid og sådan en gave giver man ikke uden en anledning. Medmindre man vinder et gavekort 😂👍🏻🌸🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ville købe et par sko til mine to skønne niecer. ❤️Og et par Birkenstock til min kæreste, fordi han altid tager mine (som er alt for små). Han har først fødselsdag om lang tid og sådan en gave giver man ikke uden en anledning. Medmindre man vinder et gavekort 😂👍🏻🌸🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Paw sko i Aalborg storcenter. Hvis jeg er så heldig, vil jeg forkæle min lillebror og far med et par nye sko🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Paw Sko i Rødovre Centrum????🏻 Jeg ville elske at forkæle min lille datter på tre år med nye sko, hun har nemlig allerede nu meget store fødder (som sin mor og morfar (str 52!)) ❤️ Ville elske at forkæle hendes fusser lidt ekstra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vil bruge dem på mig selv i Paw sko i Århus ☺️????🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Hvor intet vover, intet vinder..
  Er jeg den heldige, skal gavekortet benyttes til min søn og jeg selv, i Paw Sko – Ballerup Centret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil blive så glad for at vinde til paw sko i Rødovre centret. Vil bruge pengene til fede sko til mine to drenge på 2,5 og 7 år 😍👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Hvor intet vover, intet vinder..
  Er jeg den heldige, skal gavekortet benyttes til min søn og jeg selv, i Paw Sko – Ballerup Centret ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg vil handle i Paw i Kolding storcenter. Jeg vil købe sko til mig selv, da jeg trænger herre meget til et par nye sko😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby sørensen

  Åååhhh nogle fine billeder ☺️☺️

  Hvis jeg er så heldig, vil jeg gerne bede om et gavekort til Paw sko i rosengaardscentret i Odense
  Jeg selv og min søn på 7 år skal helt sikkert se på fede sneaks😉
  De bedste hilsener Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naziha buhalate

  Jeg vil bruge det i PAW sko i Glostrup centeret hvis jeg vinder 😍😍 og vil bruge det på sandaler til mine 2 piger 💕🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ville give det til min dejlige veninde som er kronisk på røven og derfor endnu ikke har haft råd til sommersko til sine to piger. Hun er så tilpas stolt at hun ikke vil låne penge, så det kunne være cool bare at dumpe gavekortet i hendes postkasse uden afsender❤️.
  …Hov, og jeg ville formode at det skulle anvendes i Aalborg storcenter!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ville give det til min dejlige veninde som er kronisk på røven og derfor endnu ikke har haft råd til sommersko til sine to piger. Hun er så tilpas stolt at hun ikke vil låne penge, så det kunne være cool bare at dumpe gavekortet i hendes postkasse uden afsender❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg vil bruge pengene på sandeler til mig og min søn ????🏼????🏼 Jeg vil bruge dem i Rødovre centeret – deres butik er indbydende og overskuelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Birgitte schjøtt krogholm

  Jeg vil bruge den i Paw Kolding storcenter og på mine tvillinge drenge på 4 år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ville bruge det i Paw sko Slagelse. Vil bruge det på min søn og mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg ville benytte et gavekort i Paw sko i Søndergade i Århus. Og jeg ville bruge gavekortet på mig selv; det trænger jeg til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Gavekortet skal bruges i Paw Sko Randers C, på min dejlige kæreste ☀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene B

  Ville bruge det i Paw sko i Herning og jeg skal selv forkæles 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  I den nye paw sko på strøget i Aarhus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko i Lyngby storcenter. Som er min yngling skobutik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg ville handle i Paw Sko i Nykøbing Falster. Tror jeg ville forkæle min søn og mig selv med nye sko ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Larsen

  Jeg vil bruge gavekortet ved Paw Sko i Rosengårdscentret i Odense. Kortet vil jeg bruge til mine to børn. De skal selv vælge, føle og måle derude 😝😝🙌🙌.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vikki

  Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Slagelse, og ville enten forkæle mig selv, med et par lækre Ecco sko eller overraske mine nevøer med nye sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Hansen

  Jeg vil bruge gavekortet på de 1000 kr i Paw sko i Rosengårdcentret og jeg bruge pengene på et par birkenstock sko til min dejlig mor❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg vil shoppe i Kolding Storcenter, og jeg vil forkæle mig selv, da jeg altid ender med at købe billige sko til mig selv, mens børnene altid får godt fodtøj💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene H

  Det ville være dejligt at vinde et gavekort. Til sko 🙂
  Jeg ville forkæle min mor med et par nye sko, og vi skulle sammen til Paw Sko i Kolding Storcenter for at købe ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe MJ

  Jeg vil bruge gavekortet i Aalborg Storcenter. Jeg har en nervesygdom, som giver mig balanceproblemer, så keg er afhængig af gide sko, så et par nye Green Comfort sandaler er på ønskelisten 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Baltersen

  Jeg ville gerne bruge gavekortet i Rødovre, hvis jeg vandt. Og jeg ville da forkæle mig selv.👟????🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Baastrup

  Jeg ville gerne give mine 2 børnebørn på 8 og 11 år nye sko. De er et par raske drenge, der slider deres sko op på no time. Og ja, så vokser de jo også, så der skal hele tiden købes sko. Paw Sko på Søndergade i Aarhus vil få et besøg, hvis jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Paw sko Slagelse. Og mig selv 🙌🏼😍☀️💛 det er altid pigerne som får nye sko👶🏼👧🏼😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Poulsen

  Jeg vil besøge Paw Sko i Aarhus – og jeg ville elske et par gode ergonomiske sneaks til de lange gåture og dagsture med ungerne uden at have ondt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lykke

  Jeg vil elske at bruge gavekortet i den nye toplærke butik i Aarhus C 😍 Gavekortet vil jeg bruge på min kæreste og mig selv. Han har talt om et par nye sko i den sidste måned og jeg kunne også selv godt trænge til et par lækre sommer sandaler ????🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Stig Rasmussen

  Jeg vil bruge gavekortet i Nykøbing F. Og jeg skal da forkæle mig selv ????😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vil bruge gavekortet på mig selv, da min fodterapeut siger jeg skal skifte mine sko ud med nogle der er et nr størrer.. også vil jeg bruge gavekortet i Aalborg storcenter, de der er en fantastisk Paw butik der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg ville bruge de 1000 kr i paw sko slagelse. De skulle bruges på sko til min søn, som om meget kort tid skal have sine første par sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville bruge det i Paw sko i Ballerup. Og jeg ville bruge det på mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Degnebolig jespersen

  Jeg vil bruge gavekortet i Paw sko i Odense på et par nye sko til min kæreste. Han studere og har ikke luft i budgettet til shopping af både tøj i sko, så ham ville jeg forkæle😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg vil gerne bruge gavekortet i Paw Sko i Lyngby Storcenter, hvor jeg vil finde nogle smarte sneakers til mine drenge 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil bruge Paw Sko i Lyngby. Jeg vil bruge pengene på min datter på 8 og søn på 1 1/2 år. I den alder vokser de nærmest ud af skoene konstant! 🙏🏻👶🏼👱🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg vil bruge gavekortet på sko til mig selv. Jeg har en stor og ret besværlig fod og har ikke altid let ved at finde sko der passer eller sidder godt på foden. Har derfor heller ikke det store udvalg, så det ville være skønt med fornyelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville bruge gavekortet, hvis jeg vandt i Paw sko i Lyngby storcenter og så skulle mine søde tvillinger forkæles med nogle gode prewalkers, da begge drenge endelig går:-)

  Tak for en altid skøn og ærlig blog samt ig, nyder at følge med i din hverdag og se alle dine fine kager:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil bruge gavekortet i Paw Sko Slagelse, og jeg vil bruge det på mig selv og min mor. Jeg selv har store problemer med at finde sko, som ikke skriger af sko til 4-årige børn fordi jeg har små fødder (str 34) og min mor trænger ganske enkelt bare til forkælelse, fordi hun gør alt for alle andre end sig selv????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Jeg ville som dig vælge sko til hele familien, som kan give os mulighed for gode oplevelser sammen ♥️👟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skov

  Jeg ville bruge pengene i Rødovre Centeret, måske til mig selv….da jeg altid har haft “dumme” fødder der gør ondt ved det mindste 😂😊😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Uhh… Det ville være helt fantastisk at vinde! Jeg ville tage i Paw Sko i Lyngby Storcenter og kigge efter nogle sko der er gode at gå lange ture i mosen i. Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  Vil bruge det i Kolding storcenter og skal bruges på mindste søn, han er handicappet og kan ikke gå i andet end Ecco, så ville blive lykkelig over at vinde 😊😊🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Med 3 børn i huset er vi også flittige gæster hos Paw sko i Aalborg storcenter. Hvis jeg skulle blive den heldige kartoffel, det løber afsted med dennne über lækre gave, vil jeg bruge dem på mine egne fusser. De bliver nemlig altid prioriteret aller sidst. Jeg er 1000% sikker på at de vil elske nye lækre sommersko💃🏻🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Tror det er mig selv der skal forkæles med nogle nye sko den her gang 😀🍀 vil brug det i Paw sko i Aalborg storcenter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ville shoppe nye sko til min søn og til mig selv i Paw sko i Lyngby storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville give gavekortet til min far som så kan købe sommersandaler når han besøger mig i Aarhus – de gamle sandaler kan snart være genstand for kulstof14😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Paw sko i Århus som også har super service. Her står Ecco sandaler til begge unger på indkøbslisten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Øbro

  Jeg ville bruge gavekortet i Paw Sko i Rosengårdcentret. Som mor til 2 små børn, kunne jeg godt bruge et par behagelige sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika Juel

  Jeg vil bruge gavekortet på mig selv og min søn i butikken i Holbæk Mega center.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Uhh ville være lækkert at vinde lidt godt til min søn på 2 og mig selv 👏🏼😍
  De skulle bruges i Paw sko i Slagelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg ville bruge gavekortet i Paw sko i Lyngby og det ville nok være mine børn der ville få nye sko/sandaler 😊 de slider deres sko så hurtigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Andersen

  Jeg vil bruge gavekortet i Århus og vil købe nogle gode sko til min søn Marius på 5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Bonne

  Paw sko Kolding storcenter ❤ Vil bruge dem på/med min datter Frida som jeg er alene med ❤ Hun elsker sko og fylder 9 år d. 3 juni 🍀❤🍀❤🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg vil bruge pengene i Paw Sko i Århus 😀 jeg vil købe sko og sommersandaler til mig selv, da jeg er på SU og virkelig mangler ordentlig fodtøj her i varmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil bruge gavekortet i Lyngby storcenter og jeg vil købe et par gode sandaler til mig selv 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ville bruge gavekortet på Fisketorvet til at forkæle min egen skohylde lidt 🙂 efter 5 år som studerende, hvor midlerne ikke har været de største, så bærer hylden præg af godt udtrådte modeller. Lidt frisk liv ville pynte 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ihlefeld

  Ville bruge det i Aarhus. Og ville købe nogle lækre sommersandaler 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten kunddal

  Jeg ville bruge gavekortet til Paw sko i Rosengårdcentret i Odense. Trænger til et par nye kondisko, når jeg er på tur med mine dagplejebørn og mine børnebørn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh, det ville hjælpe kanon meget med et gavekort til sko til min søn og jeg ❤️❤️❤️
  Ballerup centreret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh, det ville hjælpe kanon meget med et gavekort til sko til min søn og jeg ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg ville bruge det i Rødovre centrum og det skulle bruges til et par fede sneaks og et par gode gode sandaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Boysen

  Jeg ville bruge det i Kolding storcenter og forkæle mine piger med gode sko til små børn 💗????🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Zornig

  Jeg ville bruge dem i Kolding. Som alene mor til 2 børn ville jeg elske at forkæle dem😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Lea Christensen

  Gavekortet skal bruges i Herning Centret og på mit yngste 7 årige barnebarn, som fortjener det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Skal bruges i Kolding storcenter. Det er stort set der vi køber al fodtøj til lillemanden på snart 3 år Og med en lille nyankommen i familien ville et gavekort falde på et lækkert tørt sted😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte R.

  Butikken i Rødovre Centrum – og det skal bruges på mine tvillinger, der (endnu engang) er vokset en størrelse over natten og i øvrigt (endnu engang) allerede har slidt deres sneaks ned…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K.

  Jeg ville gå i Paw Sko i Aarhus, og den første af mine 3 børn som vokser ud af sine sko, ville få nye 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte larsen

  Hej 😊
  Jeg ville i Rødovre centrum, købe nogle trekkingsandaler til mig. Går lange ture, og et par åbne sandaler til at nyde solstrålerne, vil være et hit😊🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Bidstrup

  Jeg vil forkæle min datter med lækre sko fra Ecco som altid passer perfekt på hendes lille fod. Virkelig lækker kvalitet!
  Vi handler i Paw sko i Rødovre og Lyngby hvor der altid er god betjening og professionel vejledning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt seriøst, hvad er det for en kommentar?