Billetterne er booket.

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Sådan “finder vi hinanden” inden brylluppet.

Vi har valgt at gøre noget ganske utraditionelt ifht. bryllupsrejse. Eller det er nok lidt en mærkelig, og måske ikke helt retvisende beskrivelse – altså bryllupsrejse. Fordi det er vel ikke helt vores bryllupsrejse jeg skriver om, og så alligevel er det. Lad mig forklare.

En bryllupsrejse er jo som regel en rejse man tager på efter brylluppet for at fejre ægteskabet og finde tid til hinanden. En rejse som ofte er ret tiltrængt efter flere måneders, måske års, planlægning af et bryllup – og en rejse, der gerne skal rumme masser af romantik og lidt sengekantsstemning ( 😉 ), men som også (helst) skal være en rigtig drømmerejse.

Vi må sande, at den type drømmerejse har vi ikke mulighed for at tage på lige nu. Fordi den type bryllupsrejse, som vi egentlig gerne ville på, var en road-trip i USA med ungerne på bagsædet, eller flere ugers rygsækrejse i Vietnam. Og så var vi klar til at skyde en hvid pil efter romantikken og de lange morgener i sengen. Vi drømmer om en bryllupsrejse med børnene, men ikke dén slags rejse, som vi har råd til lige nu. Ingen af de to drømmerejser ønsker vi at tage på uden vores børn – men vi synes heller ikke at Luca er stor nok endnu til dén slags ferier. Så vi venter og gør noget andet.

Vi “rystede posen” og tænkte os godt om.

Hvad har vi egentlig mest brug for i forbindelse med vores bryllup?
En uforglemmelig oplevelse på selve bryllupsdagen hvor vi er sammen og er afslappede og nyder hvert sekund.

Hvordan sikrer vi os så, at vi er afslappede og i stand til at nyde hvert sekund når brylluppet afholdes?
Ved at finde ro og tid til hinanden efter det mest travle forår i vores begges karrierer, ever! Ved at være ligeglad med små detaljer, men koncentrere os om det, som det hele handler om – vores kærlighed til hinanden.

Hvordan kan vi finde ro, tid og overskud?
Ved at afsætte tid i kalenderen til det. Tage vores ønske om tid til hinanden lige så alvorligt som vores jobs eller som vores forældreroller overfor børnene. Tage et par dage ud, som skal bruges på os selv! Ikke børnene, ikke arbejdet – bare os to.

Hvad skal vi så gøre med den tid vi afsætter?
Rejse væk. Inden brylluppet. Se hinanden i øjenene og finde tid til romantikken. 

forlovet annemette voss micky4

(Billedet er fra sidste sommer, da vi var i Budapest med hele familien)

Så det gør vi.

Vi rejser på en lille pre-wedding-honeymoon. Vi tager et par dage ud af kalenderen og lader bryllupsplanlægningen ligge – lige inden brylluppet – og rejser til vores yndlings destination over dem alle: Budapest. For hvis vi tager til Budapest, som vi efterhånden kender rigtig godt, så skal vi ikke bruge energi på at lede efter de gode spisesteder eller bruge tid på diverse seværdigheder. I Budapest kan vi bruge tid på hinanden, spise god mad (billigt!), drikke drinks og nyde de gode vejr. Og hvis vi er rigtig kloge, så booker vi et hotel med pool, – så kan vi også tage en dukkert. Det er planen.

Flybilletterne er booket, hotellet regner jeg med, at vi får styr på i aften. Flybilletter til Budapest* fra mange selskaber kan sammenlignes på Travelmarket.dk.

Det bliver simpelthen så dejligt. Jeg synes at Micky og jeg har været lidt “langt fra hinanden” de sidste par måneder. Jeg har haft voldsomt meget at se til med alle mine bogudgivelser og manuskripter og Micky har fået ansvaret for et virkelig stort projekt på arbejdet, som også trækker tænder ud. Så vi begge to har arbejdet/arbejder i døgndrift – og midt i alt det finder vi også lige tid til at være nogle gode forældre, synes jeg da trods alt. Men det betyder jo bare, at gode kærester – tja, det har vi måske ikke været. Ikke sådan rigtigt.

Heldigvis er vi i vores forhold vant til den slags perioder. Så det skræmmer os ikke. Vi kan heldigvis stadigvæk mærke en stor og altoverskyggende kærlighed til hinanden. Vi er begge to mennekser, der godt kan lide at have travlt, og vi kan godt lide kaosset der følger med, når man forsøger at holde styr på både job, børn, familie og hinanden. ♥ Det skal nok gå, det hele. Og det bliver så dejligt at få tid til hinanden. Vi glæder os.

rejse til budapest1

rejse til budapest parliamentet familie

rejse til budapest parliament

rejse til budapest box donut

(Og vi skal SÅ meget ned og spise Box Donuts – mine yndlings!)

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.45.32

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.47.30

(Billedet er fra vores allerførste tur til Budapest, hvor vi forelskede os i byen!)

5 reaktioner

  1. Det lyder skønt og helt rigtigt. Jeg kan så meget genkende tanken om at forhold er noget man vælger til og vælger at pleje. Herfra lidt lignende model med 2 sammenbragte og et fælles barn og 2 mennesker som elsker at have travlt og elsker hinanden. Bryllup er en fest for kærligheden det skal nydes (vi har snart 2 års bryllupsdag – har begge været gift før) og det gøres bedst når man er afslappet. Tillykke med den gode beslutning 🙂

  2. Det lyder som en super god ide❤️
    Budapest er en helt igennem fantastisk by, jeg har kun været der to gange, men drømmer om snart at tage afsted igen. Hvis du har gode forslag til Budapest, må du gerne lave et indlæg om Budapest. (Både med og uden børn)

  3. Jeg stemmer for en guide over byen 🙂
    Jeg har aldrig været i Budapest, men min bror og jeg har købt en rejse til min mor i fødselsdagsgave, så jeg GLÆDER mig sådan. Men det kunne være så lækkert med lidt gode fif til steder vi skal besøge og ikke mindst hvor vi skal spise.

    1. Jeg har allerede lavet en del posts om ungarn og budapest. Fra vores tidligere rejser dertil. Søg på “Budapest”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN