Brudetilbehør og brudepigekjoler

Påske i dyrehaven

img_5006

Traditionen tro så skal jeg i Dyrehaven nord for Købehavn når de første forårsvarme solstråler rammer den kolde vinderjord. Og det gjorde de i påsken. I går.

Solen skinnede fra den smukkeste blå himmel og jeg var slet ikke til at holde indendøre – på trods af at jeg stadig betaler prisen for næsten 14 dages sygsdom, der endte ud i bihulebetændelse. Jeg ville bare ud.

Så jeg smed alle tre unger ind på bagsædet (Micky blev hjemme og slappede af – det trængte han til), og så kørte vi afsted. Og ud sprang de af bilen som tre små påskelam, der ligesom deres mor, var ramt af solfeber. Ej hvor var det skønt.

img_5008

Vi hoppede i en hestevogn og jeg betalte med største glæde overpris for 15 minutters karettur igennem parken. Det var bare det hele værd. Nogen gange skal man ikke være så fornuftig, nogen gange skal man bare gøre det – betale, og så nyde det!

Bakken var åben til vores store overraskelse, så vi fik både lune churros og en tur i den gamle rutchebane.

Jeg ville ikke sige noget særligt med dette blogpost, men jeg håber, at I trofaste læsere kan mærke eller læse mellem linierne, at jeg for første gang i lang tid er begyndt at slappe lidt af – og ved I hvad, det er fuldstændig fantastisk.

img_5052

img_5032

Min ældste søn har lige haft skoldkopper (det har de alle), derfor har han de der små sår i ansigtet 🙂 Men jeg har tjekket med ham, og han er ok med at jeg viser billederne alligevel.

img_5020

img_5060

img_5064

2 kommentarer

 • Marie

  Jeg troede sårene var små fine fregner 😆 de ser jo søde ud dine drenge. Og halleluja for ikke altid at være fornuftig. Skønt blogindlæg 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Åh, hvor ser den tur dog bare dejlig ud. Det er de små spontane glimt i livet, som disse, man husker tilbage på. Både børn og voksne. Og det fik da smilet og glæden frem hos jer alle 4.
  Dejligt at se og læse om. Man kommer selv i godt forårs humør.
  Tak for det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudetilbehør og brudepigekjoler