Vores drømmebryllupsrejse

Reklame for Dubli 

Hvis vi havde haft pengene, så tog vi til…

For et par måneder siden spurgte jeg jer om råd til, hvor i verden vi skulle rejse på bryllupsrejse. Vi havde de helt store vilde planer – og det var sådan set også ok, for det var sparet penge op. Sådan er det ikke længere…

Et pisse-surt æble at bide i!

Får vi overhovedet råd til en bryllupsrejse? Havde jeg stillet mig selv det spørgsmål for 2 måneder siden, inden vi pludselig out of the blue rykkede teltpælene op og flyttede…så havde svaret været rungene klart: ja! Fordi jeg havde faktisk sparet en del penge op, netop til dét formål: En drømmebryllupsrejse.

Men nu er sagen bare en anden. Pengene er brugt på depositum til ny bolig, ny seng, ny sofa, maling mm. Og sorry, men det er simpelthen virkelig bittert, fordi vi jo følte os nødsagede til at flytte. Det var ikke sådan planlagt eller ligefrem noget vi havde hverken økonomisk eller personligt overskud til. Men sådan blev det, og nu står vi i den her situation. Så vores vilde drømme om en bryllupsrejse må vi enten downsize lidt, eller have is i maven, og så håbe på, at vores gæster har lyst til at spæde lidt til i form af økonomiske bidrag som bryllupsgaver. Det må tiden vise.

Vi drømmer stadig om:

Vi nåede jo lige at drømme stort, og drømmen lever naturligvis stadig. Og jeg havde også siddet og næsten klikket “køb” via Dublis link til Hotels.com, hvor vi kunne spare et par tusind på vores køb…men næh nej. Keep on dreaming, Annemette! En roadtrip i Californien, hvor vi skulle besøge Disneyland og se Hollywood – spise burgere på diners og stikke fødderne i Stillehavet – uhhh, det havde ellers været lykken. Eller en luksus-byferie i Singapore hvor vi bare skulle bade, shoppe, spise, nyde og slappe af lå også højt på listen. Åhhh, øv, eller hvad man nu siger. Jeg krydser stadig ALT jeg har for, at vi vinder i Lotto i morgen.

California dreamin’

skaermbillede-2018-03-12-kl-15-51-42

skaermbillede-2018-03-12-kl-15-50-19

skaermbillede-2018-03-12-kl-15-48-47

Singapore luksus

img_0440

 

skaermbillede-2018-03-12-kl-15-45-39

skaermbillede-2018-03-12-kl-15-45-03

skaermbillede-2018-03-12-kl-15-44-43

skaermbillede-2018-03-12-kl-15-45-53

(Billederne er hentet via hotels.com)

Nå – nu må jeg hellere holde hovedet højt og fokusere på det positive. Vi skal giftes. Vi skal nyde det. Og hvis det lykkes at komme på bryllupsrejse, så er det bare ekstra fedt. I den sammenhæng har vi kigget en del på Hotels.com efter gode tilbud. (Smid gerne tips i min retning… primære kriterier: mega luksus, tak – skal helst koste gratis! 😉 )

Nu véd jeg jo ikke, om det blot er fordi jeg er vokset op i Jylland, at jeg godt kan lide at spare penge på tingene og gøre nogle vaskeægte kup – meeeeen, jeg synes nu nok at mene, at jeg har mødt en kjøvenhavner eller to, der også godt kan lide en god handel! Så tænker vi alle kan blive enige om én ting:

Det er fedt at spare penge! Så hvorfor egentlig ikke?

Er det overhovedet nogen grund til ikke at prøve at spare penge, hvis du alligevel skal gøre indkøbene? Altså, du har alt at vinde og intet at miste…  Tja, det kender du jo kun selv svaret på, men jeg véd da, at jeg selv fremover er en tilbagevendende bruger af Dubli. Og hvis det lykkes med at skrabe penge sammen til en bryllupsrejse – så kan vi jo spare lidt ved at booke den gennem Dubli.

En reaktion

  1. Årh Singapore kan altså noget magisk! Der er også Disneyland og smuk natur og når man så vil spare lidt penge tager bare et smut til Malaysia eller Indonesien 😍 I min verden den perfekte blanding af sol, by og strand og altid godt vejr og SUPER børnevenligt! Kæmpe anbefaling herfra! Og stort tillykke med det forestående bryllup!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN