Min egen medicin?

Hvilken LILLY brudekjole klæ’r mig bedst?

lilly-brudekjoler-annemette-voss-80

lilly-brudekjoler-annemette-voss-51

lilly-brudekjoler-annemette-voss-45

Reklame for LILLY Brudekjole

Prepare yourself… Så’ der billedspam!

Jeg har brug for din hjælp! Hjælp mig meget gerne med at vælge hvilken stil, du synes klæder mig bedst. Skriv nede i kommentarfeltet hvilken kjole, du synes, er den fineste til mig. Se alle de mange billeder nederst på siden.

lilly-brudekjoler-annemette-voss-61

lilly-brudekjoler-annemette-voss-71

Det er vildt svært at vælge!

Sidst jeg blev gift var det i en LILLY model. Ikke kjolen, – den blev fundet for en slik i en tøjbutik på Østerbrogade – men mit 3 meter lange slør, strømpebåndet og mit fine hårpynt havde jeg fundet i LILLY.

Dengang var det det mest naturlige at gå i LILLY. Jeg kommer fra Vejle, har som barn leget og hygget med LILLYs børnebørn (ja den rigtige oprindelige Lilly, kvinden bag foretagendet) – og i Vejle, der er det helt naturligt at alle små piger drømmer om en LILLY brudekjole, når de en dag skal giftes… sådan var det i hvert fald, da jeg var barn.

Så dengang tog jeg min mor i hånden og gik ind i LILLY på gågaden i Vejle. Vi fik os et lille mor-datter-moment, fældede et par tårer, og så var udstyret købt. Det at gå i LILLY var måske ikke vildt ekstravagant, men det var til gengæld fornuftigt, fordi vi fik god service og value for money… Og dengang var jeg jo ikke så gammel og på SU, så der var altså ikke noget stort bryllupsbudget at rutte med. Vi fandt det fineste lange slør, lidt hårpynt og prisen passede til mit budget.

lilly-brudekjoler-annemette-voss-48

Denne gang er sagen en anden

Det er helt naturligt for mig, at min ven, som er kjoledesigner, skal designe min kjole. Ulempen ved det er, at jeg jo ikke kan prøve kjolen forinden, og jeg kan ikke finde ud af, hvilken model eller stil, der klæder mig bedst. Fordi jeg ganske enkelt ikke kan prøve mig frem. Det er vildt svært at acceptere for sådan en som mig, der godt kan lide at have styr på sagerne. Faktisk har det været det sværeste ved at lade min ven designe… at overlade kontrollen og bare have tillid til, at det bliver godt…haha. Men det bliver godt, det véd jeg, fordi han véd, hvad han laver!

Men, så er det jo heller ikke helt gratis, vel! Altså at købe en skræddersyet kjole. Og, jeg har faktisk tænkt mig at have mere end én kjole, fordi jeg gerne vil skifte til en dansevenlig…eller skal vi bare kalde det, hvad det er… en “brandert-venlig” brudekjole efter brudevalsen. Ja sorry, men jeg har altså tænkt mig at feste igennem og det skulle gerne ende ud i en omgang luftguitar på knæ til Guns N’ roses “Sweet Child of mine” med min veninde Claudia. Og da jeg har planer om at genbruge min designer-brudekjole ved andre lejligheder, så vil jeg faktisk gerne passe lidt på den.

lilly-brudekjoler-annemette-voss-2

lilly-brudekjoler-annemette-voss-6

lilly-brudekjoler-annemette-voss-7

lilly-brudekjoler-annemette-voss-10

Så jeg gik i LILLY. Igen.

Jeg havde sammen med LILLY (mig, heldige kartoffel!) sørget for, at jeg måtte komme ind i deres nye smukke butik på Esplanaden i København for en uges tid siden og lave en vaskeægte brudekjolefitting. Det var jo oplagt at tage derind, fordi de har så stort et udvalg i alle størrelser, stilarter og i flere nuancer. Der er perler, blonder, lange ærmer, korte ærmer, høj hals, bar ryg, strut, silke, tyl osv… Når man er helt på bar bund, som jeg var, så dur det nemlig ikke med et lille snævert udvalg. Jeg havde brug for at prøve det hele… Ja, sorry, hvis jeg lyder som en bridezilla, – men jeg har aldrig i mit liv før prøvet brudekjoler – heller ikke sidste gang jeg skulle giftes. Så, jeg prøvede mig igennem en række forskellige kjoler for at mærke efter, om jeg er mest til strut og tyl eller om jeg er til snæver blonde?

Jeg synes, det er enormt svært at vælge. Min krop er sådan rimelig straight up, hvilket efterlader ret mange muligheder. Der er ikke noget, der sådan rigtigt buler alt for meget eller alt for lidt…eller jo, mine bryster er ik’ så store, men det kan man jo snyde sig til med lidt vat…haha…som I kan se på billederne 😉 Men jeg kan egentlig godt bære både kropsnære kjoler og nederdele med masser af fylde. Så det efterlader mig i en situation, som er nærmest umulig.

Jeg véd, at Micky, min kæreste, virkelig gerne vil have, at jeg kommer og ligner en voksen kvinde med en sexet undertone. Ikke noget decideret frækt, men bare voksent og feminint. Og altså ikke jomfrueligt. Det er han bare slet ikke til, og det er jeg i øvrigt heller ikke. Håber du forstår. Det må du gerne keep in mind, når du stemmer på hvilken kjole, du bedst kan lide.

Se LILLYs sortiment her.

lilly-brudekjoler-annemette-voss-4

Jeg svedte fordi jeg var så nervøs

Uanset hvordan man vender og drejer det, så betyder det helt ekstremt meget med god personlig service, når man skal prøve brudekjoler. Det overraskede mig faktisk, men da jeg ankom, så svedte jeg virkelig meget – ja det er pinligt – men jeg var helt våd under armene. Jeg måtte endda undskylde overfor Betina, ekspedienten, fordi jeg følte mig helt forlegen ved det. Jeg måtte bare erkende, at jeg var virkelig nervøs, og det ligner mig slet ikke. Jeg er altså ikke normalt den nervøse type.

Det tog bare fusen på mig. Hele setuppet. Det blev så virkeligt det hele. At jeg skal giftes med Micky om få måneder. At jeg skal stå dér i en fin brudekjole. At jeg rent faktisk skal opleve, at gifte med med den rigtige. Hvor er jeg heldig, men også skide nervøs ved tanken.

Men Betina havde vist prøvet det før. Så hun var bare sød og hjalp mig igennem de første svære minutter. Og hun gjorde virkelig meget ud af, at vi lige skulle lære hinanden lidt at kende, inden det hele gik i gang. Hun introducerede sig selv, fortalte om hvorfor hun elsker det hun laver, og spurgte meget interesseret ind til hvilket type bryllup vi skal holde, og hvordan jeg selv ser mig, og hvordan jeg tror min kæreste ser mig… Og lige pludselig så gik det som en leg.

Dér stod jeg i prøverummet med bare bryster foran en helt fremmed kvinde, uden overhovedet at tænke over det. Simpelthen fordi hun var så sød og hjælpsom og skabte en naturlig, personlig ramme, som jeg følte mig tilpas i. Og i den sammenhæng vil jeg også bare understrege hvor rart det var med et stort prøverum. Det havde ikke føltes fedt, hvis vi havde klemt os ind på for få kvadratmeter, når jeg var så blottet, som jeg nu var – helt svedende, nervøs og med brysterne ude. Kønt syn, I know.

lilly-brudekjoler-annemette-voss-9

lilly-brudekjoler-annemette-voss-11

Mit dommerpanel bestod af:

Jeg havde naturligvis allieret mig med en håndfuld stærke kvinder, der kunne være tilstede og hjælpe mig med at vælge stil. De hårde men retfærdige dommere var min svigermor, min mor, Marie (I véd) og min veninde Claudia med sin datter Maya. Derudover var min assistent Kristina også med på dagen, så hun snappede løs med sit kamera.

Mine to brudepiger, Anne-Irene og Sarah, var ikke med. Det var helt bevidst fra min side, fordi jeg gerne vil have, at de er så upåvirkede, som de overhovedet kan være, når de skal være med til at vælge den endelige model. Så deres mening gemmer jeg lige lidt endnu.

Hjemmefra havde jeg lavet nogle skilte – meget ala Sex and the city (men folk siger også, at jeg ligner Carrie, så why not!) – som de kunne vifte med og give mig klar besked. Det hjalp både på stemningen og gjorde det ekstra sjovt at hoppe i den ene kjole efter den anden. Vi grinede og pjattede og havde det faktisk bare enormt hyggeligt.

lilly-brudekjoler-annemette-voss-8

lilly-brudekjoler-annemette-voss-21

lilly-brudekjoler-annemette-voss-36

Jeg har valgt en LILLY brudekjole

Surprise! Jeg har faktisk valgt en kjole. Til festen om natten. Én, der kan tåle, at jeg fyrer den maks af, uden at jeg græder over det dagen derpå. Men, jeg har stadig brug for din hjælp. For ja ja, nok har jeg valgt en kjole, som jeg skal feste i om natten, men jeg mangler stadig at få styr på, hvilken type og hvilken stil kjole jeg skal stå i under selve vielsen og i løbet af dagen og middagen.

Og her kommer du ind i billedet. Skriv hvilken kjole, du bedst kan lide til mig i kommentarfeltet nederst.

lilly-brudekjoler-annemette-voss-77

lilly-brudekjoler-annemette-voss-76

Jeg vil giftes mange gange!

Altså helst med den samme mand, skynder jeg mig lige at sige. Men jeg har fået blod på tanden, kan jeg mærke. Jeg har helt lyst til at gøre det her igen og igen og igen. Jeg kunne i hvert fald sagtens finde på, at blive gift med Micky igen – sådan løbende. Når vi lige får lyst, så gentage glæden. Jeg vil i hvert fald gerne prøve brudekjoler igen – mange gange!

Læs også om hvem ham dér Micky, som jeg gifter mig med, egentlig er 🙂

Let’s get to it… hvilken kjole og stil klæder mig bedst? Synes du!

Kjole 1:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-11

lilly-brudekjoler-annemette-voss-13

lilly-brudekjoler-annemette-voss-12

lilly-brudekjoler-annemette-voss-15

Kjole 2:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-17

lilly-brudekjoler-annemette-voss-20

lilly-brudekjoler-annemette-voss-19

lilly-brudekjoler-annemette-voss-18

lilly-brudekjoler-annemette-voss-14

Kjole 3:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-22

lilly-brudekjoler-annemette-voss-26

lilly-brudekjoler-annemette-voss-25

lilly-brudekjoler-annemette-voss-24

lilly-brudekjoler-annemette-voss-23

lilly-brudekjoler-annemette-voss-29

lilly-brudekjoler-annemette-voss-28

lilly-brudekjoler-annemette-voss-27

Kjole 4:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-32

lilly-brudekjoler-annemette-voss-34

lilly-brudekjoler-annemette-voss-33

lilly-brudekjoler-annemette-voss-39

lilly-brudekjoler-annemette-voss-38

lilly-brudekjoler-annemette-voss-16

Kjole 5:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-47

lilly-brudekjoler-annemette-voss-46

lilly-brudekjoler-annemette-voss-43

lilly-brudekjoler-annemette-voss-42

lilly-brudekjoler-annemette-voss-50

lilly-brudekjoler-annemette-voss-49

lilly-brudekjoler-annemette-voss-52

lilly-brudekjoler-annemette-voss-31

Kjole 6:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-53

lilly-brudekjoler-annemette-voss-55

lilly-brudekjoler-annemette-voss-54

lilly-brudekjoler-annemette-voss-30

Kjole 7:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-56

lilly-brudekjoler-annemette-voss-57

lilly-brudekjoler-annemette-voss-58

lilly-brudekjoler-annemette-voss-59

lilly-brudekjoler-annemette-voss-60

lilly-brudekjoler-annemette-voss-35

Kjole 8:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-62

lilly-brudekjoler-annemette-voss-64

lilly-brudekjoler-annemette-voss-63

Kjole 9:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-72

lilly-brudekjoler-annemette-voss-75

lilly-brudekjoler-annemette-voss-74

lilly-brudekjoler-annemette-voss-73

lilly-brudekjoler-annemette-voss-65

Kjole 10:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-78

lilly-brudekjoler-annemette-voss-81

lilly-brudekjoler-annemette-voss-80

lilly-brudekjoler-annemette-voss-79

Kjole 11:

lilly-brudekjoler-annemette-voss-82

lilly-brudekjoler-annemette-voss-89

lilly-brudekjoler-annemette-voss-88

lilly-brudekjoler-annemette-voss-87

Jeg ser frem til at høre, hvad I synes!

Fotos: Kristina Christiansen

285 kommentarer

 • lone

  Hvad med at leje en brudekjole, f.eks fra weddingdeluxe de har de flotteste brudekjoler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Kjole 1 eller kjole 10, eventuelt nr 10 hvis man kan få den i lang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  5!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke A

  Hej. Må jeg spørge hvor din fine rød/hvid stribede bluse er fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Kjole 5😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kjole #5 er som syet til dig. Det klassiske vintage look, men stadig flagrende og sjov. Og du stråler på en helt anden måde i den, I forhold til de andre smukke, smukke kjoler.
  MEN uanset hvad du vælger, så bliver du så smuk en brud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille A

  Kjole nr. 4, 5 eller 9 – er dem jeg synes passer bedst til dig! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Uden tvivl kjole nr. 1

  Har selv købt Lilly, også for anden gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Uden tvivl er kjole nr. 6 liiiige dig, og også den kjole der klæder dig bedst👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Kjole 5, helt klart!! Det vintage look er super flot og stilrent. Klassisk uden at blive kedeligt.
  Det er måske bare min holdning, men jeg synes meget hurtigt, at korte kjoler (især hvis de har lidt “strutskørt”) kommer til at ligne konfirmationskjoler, og dermed kommer du til at få den modsatte effekt af, hvad du ønsker – nemlig at se ud som en voksen kvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Du ser så smuk ud i kjole 3 og 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  8 uden jakken eller 10 men mest 10 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Helt klart nr. 1👌🏼😍????🏼‍♀️💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  KJOLE 5 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  2 eller 5 (uden lille-pige sløjfen!)

  Du bærer de glatte så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Helt sikkert kjole nr 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majs

  2 eller 5:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  5,8 og 9!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kjole nummer 5 er så fin og enkel evt. Lang med “pels”, handsker og nogle pæne smykker – nummer 6 er også ret Cute 💞 Dog ikke stor fan af tube du kunne sagtens vove dig ud i et par kulørte sko !!!!! Peach 🍑 Ligemeget hva’ gamle damer siger!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  Kjole 1 – no doubt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Engblad

  Pyyyh, det er godt nok svært at vælge! Både kjole nr. 1 og 4 sidder brand godt på dig, og særligt farven på nr. 4 er jeg ret vild med til dig.. Dog falder mit endelig valg på kjole nr. 9 – den er bare SÅ smuk til din figur, og så er den feminin, voksen, sexet og bare skide elegant.. Den smyger sig meget smukt om din krop, og blonderne giver den lige dét ekstra touch på overkroppen, virkelig elegant! Glæder mig til at se det endelige resultat 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kjole 5, men med længde som kjole 10 eller 11. Du har figuren til Audrey Hepburn stilen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nummer 2! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kjole 4 😍👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nr. 1 med nr. 2’s slør eller nummer 3 med det lange slør også 😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nr. 1 med nr. 2’s slør eller nummer 3 med det lang slør også 😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Sode

  Helt sikkert nr.2 men synes dog der mangler lidt blonder f.eks. på midter stykket. jeg synes dog også det er vigtigt hvordan den er at have på og hvad der er manden din smag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kjole 1, 4, 5, 7 og 9 elsker jeg på dig!! Du er simpelthen så smuk Annemette, du kommer til at stråle på jeres store dag <3 Du kan jo simpelthen have hvad som helst på og stadig ligne én million!! 🙂
  Kærlig hilsen Signe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uden tvivl nr. 4 ! Wauw!! 🙂 Du er jo smuk i dem alle, men nr. 4 er virkelig fin til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Grubbe Øager Jensen

  Kjole 1,3 og 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Kjole 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Nummer 2 og 5 er helt vild fine, da de er så enkle og flotte til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Kjole nr. 1👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kjole 10 😍👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Kristensen

  Kjole 1 eller 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Nr. 3 eller Nr 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej 😊
  Jeg syntes, at No. 1 og 9 er de kjoler, som umiddelbart passer dig bedst, når det skal være til kirken og middagen, hvor du skal være lidt mere højtidligt, smukt og feminint klædt med et smukt slør osv.
  Håber, at kjolen du har valgt kjole 10 til at have på til dansen. I den ser du glad og afslappet ud, og i den kan jeg sagtens forestille mig, hvordan du vimser rundt med et glas champagne, på bare tæer og snakker, ler og danser til den lyse morgen.
  God fornøjelse med brylluppet 💕
  Solstråler og tryllestøv
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathali

  Nr. 5 og 6! Wauw siger jeg bare 😱👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathali

  Nr. 6 og 7 ! Wauw siger jeg bare 😱👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Nummer 1, 3 og 10 er rigtig flotte og sidder rigtigt pænt på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg kan bedst lide nr. 3,6,9 og 10. Håber du finder en som passer til dig! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Berg Melgaard

  Åh, Anne Mette… Du har simpelthen de flotteste skuldre (don’t get me wrong, jeg har nemlig ikke pæne skuldre) til en stropløs kjole! Det synes jeg helt bestemt er super flot til dig. Jeg må dog sige at jeg er en sunket for enkle brudekjoler og blonder er ikke lige mig, så jeg synes du skal gå efter et miks mellem kjole 2, 3, 4 og 5. Kjole 2 er skide flot til dig, du kan sagtens bære så nedringet en kjole, uden at det ser for vulgært ud. Kjole 3 og 4 er super flotte, men jeg ville dog vælge en kjole uden blonderne, og som var helt hvid og ikke noget gult. OG tyl er altid flot, det giver det smukke smukke prinsesse-touch. Kjole 5 er også super flot, men for kedelig. Kan du se hvor jeg vil hen? Det er sååååååå flot med det enkle, men man skal oase på, at det bliver for enkelt, og kjole 5 er for enkel, mennnnn den øverste del af kjolen er simpelthen skåret såååå flot, at det er ikke til at stå for. Sidste ting, så synes jeg at det er flotteste med enden bånd eller knapper, lynlås er bar liiiidt kedeligt, og det er ikke altid den bliver skjult helt perfekt. Okay, aller sidste detalje jeg vil fyre af, synes du skal prøve nogrt med åben ryg, du er slank og det ville være så fint til dig. man kan så sagtens finde en kjole, som har åben ryg uden at det bliver for vulgært. Håber min laaaaange kommentar var til hjælp, glæder mig til at de din endelige kjole! Knus fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Sørensen

  Helt klart kjole 9! Suuuuuper smuk til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Det går da rigtig godt med at stave og ramme tasterne:

  Ærlig

  Mest

  Et ærme*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Nr. 1, 3 og 4 er klart se kønneste. Nr. 1 sidder jo rigtigt flot på dig, men bliver lidt jomfruelig og underkjoleagtig. Den skulle have en lille smule mere ærme. Er medt til 4’eren, men farven læner sig altså op af en nikotingul, så helt klart over i en mere hvid retning. Blonderyggen på nr. 9 er også super flot til dig, gerne med en lille ærme også. Jeg må være ærgerlig og sige, at jeg ville gå uden om den dybe udskæring, jeg synes ikke den gør dig gavn, og du er så fin i de andre.

  De korte kjoler bliver for lille-pige-agtige. De kan evt. Bruges til guns n roses knædans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Så smuk i kjole 1. 🕊✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Nr 2 er mega sexet, voksen og alligevel uskyldig ❤️❤️. Ellers 3 og 4👏😊😊😊. Rigtigt god fornøjelse med at finde den rigtige 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anouk

  1,3,4 og 10 er mine favoritter 😊👰🏼💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Helt klart kjole 1!! Men 3 og 9 klæder dig også utroligt godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Jacobsen

  Du er så smuk og stråler meget i kjole nr. 4👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  1-9-11 er de smukkeste på dig❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  1 eller 9 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Helt klart nr. 5 😍🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Uden tvivl kjole nr. 1 😍 Du stråler i den og snittet klæder dig bare så flot – jeg er vild med den og du ligner en million i den kjole 😳 Glæder mig til at se det endelige design, når dygtige Lasse er færdig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Poulsen

  Kjole nummer 3 synes jeg er pænest❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele

  Nr. 9 klær dig helt perfekt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  3, 6 eller 10
  Mest 10, den er så flot og du stråler lidt mere i den end de andre 😍🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nr 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes helt klart at nummer 2 er flotteste på dig! Men jeg elsker kjoler med blonder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Hørander

  Nummer 3. Uh la laaa.👌🏼😘 Han er en heldig fyr ham Micky.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Kjole nr 2 eller 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nr 1 ❤ tætsiddende snit, måske med slids for at få en sexet undertone.
  Nr 5 er også virkelig fin – den rene linie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nr 10!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nr 5 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Senia

  Nr 5 eller nr 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Nr 2 og nr 5 er så elegante til dig. Jeg synes begge kjoler netop er “voksne” og samtidig har begge kjoler en sexet undetone. Nogle af de kjoler, der inkluderer blonde, kan efter min mening godt blive lidt for Askepot-agtige, hvorimod kjole 2 og 5 virkelig fremhæver din modenhed. De to kjoler harmonerer med din personlighed og hvad Micki umiddelbart ønsker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Nr. 5 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Nørgaard

  Kjole 4 er efter min mening den stil du bør gå efter, hvis du ellers føler dig tilpas i den. Synes det er vigtigt at man føler sig godt tilpas i kjolen og selvfølgelig selv synes den fremhæver de gode sider ved sig selv😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nr.4😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Louise

  Nr 4. Fantastisk snit og lækker farve. Det er min favorit til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kjole nr. 5 er så flot og passer dig så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie fallesen

  Kjole nr 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  5 eller 10 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du er så smuk i nr 5😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Nr. 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kjole nr 2 som base, men med blonder – det ville være meget feminint og så smukt til dig😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er ret vildt med både 2, 3, 5, 6 hvis den fås i hvid, 7 og 10 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Iversen

  Nr. 3 og 5 er virkelig flotte til dig 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Nr. 4 som klar førsteplads. Og nr. 2 på en andenplads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Helt klart nr. 1 eller 9!!😊 Kjolerne har begge blonde og er forholdsvis tætsiddende og det synes jeg er med til at give det flotte feminine og modne look du efterspørger. Også ser du bare brand godt ud i dem!!👏 Go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  1 eller 9. Det kropsnære er godt nok flot til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Nr. 5 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Vestergaard

  Jeg stemmer helt sikkert 1😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  4! Absolut 4 ! MED pels 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Flotte kjoler! Men mine farvoritter er altså kjole 2 & 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes nr. 5 er meget smuk,, enkle og elegant. Synes det klæder dig med en “simpel” kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Helt sikker nr. 5 👌
  (Og så en “kort” til at danse natten væk)
  Men uanset hvad du vælger bliver du smuk, for du er sådan en der kan bære alt og se fremragende ud i det 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nr. 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Poulsen

  3 eller 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  5! Den er godt nok smuk til dig, og det fine bånd i taljen er så diskret og flot. Du går med kjolen, og ikke omvendt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Smukke kjoler og smukke dig, kjole nr 5 eller 10 er min favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt klart kjole nr 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kjole 5 😍 kjole 1 er også meget smuk. Men jeg er ikke så vild med at man kan se syningerne på blomden så tydeligt foran på kjolen. Held og lykke med processen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  5 eller 10, shiner du helt vildt i ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Nr.5 klæder dig rigtig godt👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PERnille Vincentz

  WOw! Du ser jo godt ud i dem alle. Men..Jeg er til en blanding af 1-9-11. Jeg er vild med den blonde del øverst. Måske gerne langærmet. Men en lang lang elegant kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg er så fan af lyserød brudekjole! SÅ helt klart nr. 6! 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie

  Nr. 3 og 5😍💍👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Kjole nr. 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  5 eller 10!

  Du ser fantastisk ud i alle kjolerne. Du er ganske rigtigt, en ekstrem smuk kvinde! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  5, 9 eller 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kjole 1 og 9, er helt vild med at de sidder så flot til kroppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Helt klart nr. 2!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Nr. 9, 4 eller 5 ! 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kjole 10 🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Donna

  Kjole 1,5 eller 7 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  1 eller 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg synes kjole 2 og 6 er særligt gode til dig med deres snit 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Kjole 2 og 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Klart nummer 5. Og det lille slør og handskerne er så fine til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Hansen

  Helt sikkert kjole nummer 1 men 6 og 9 var også flotte på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  En blanding af 1 og 9 👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  1 ell 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Nr 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  1,3,10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kjole 5 og 10 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  5 eller 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  3, 10 og 11 er rigtige pæne til dig ????👌👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie C.C. Danielsen

  2, 6 eller 9. Men du er jo bare gudesmuk i dem alle sammen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Årh den er svær der er så mange flotte og med din krop klær alle dig jo 😍 men er vildt forelsket i kjole 3 eller 4 de bare utrolig smukke til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Werder

  Jeg synes helt afgjort KJOLE 4 – FARVEN klæder din hud og kjolefaconen klæder din krop ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Helt klart nr. 9! Ingen tvivl der! 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Nr. 4 er den smukkeste til dig af dem alle; den er både elegant og prinsesseagtig/eventyrlig 😍 Nr. 3 og 5 er også meget flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  10 er virkelig fantastisk til dig, men jeg kan også rigtig godt lide 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holck Wils

  Nr 1, virkelig flot enkel, det samme med nr 9, men nr 3 er også flot med tyl skørt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  💝 Først tænkte jeg, at 3 og 4 var super skønne – kan en pige få tyl nok ? Og så med lidt guld look 💝 Men så kom jeg ned til nummer 6, og da så jeg den perfekte brudekjole til dig – masser af tyl – og så i den helt rigtige lyserøde farve 💝 Nummer 10 er også smuk, men den er jo bare ik lyserød vel ❓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  3 eller 9. Det klæder dig generelt godt med kjolerne uden ærmer. Men samtidig de blonder der på nummer 9 er også rigtig flotte til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Kjole 3 ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nr. 1, 2, 4 eller 5 👍😁. Er slet ikke til de korte – synes at de minder for meget om konfirmationskjoler, men det er jo en smagssag 😊. Og ja, der er så meget sex and the city over nogle af dem 👍👍😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Nr. 5 eller 10 😍 Wauw!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Nr. 11 men i en gulvlang model 👰🏻👍.
  Men du er smuk som en gudinde i dem alle😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  1, 3 eller 9 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hollister

  Du kan bære alle slags , men synes nr 2 og 9 er bedst til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine helt

  Kjole nummer 1 og 9 kan jeg bedst lide. Elsker de snit til dig 😍 men du har ret i at det faktisk er utrolig vanskeligt at finde en der er lige dig, fordi du er så smuk i alle kjolerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Nr 3, 4 eller 9 er 👍🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg stemmer for stil nr 3 eller nr 5😍👰
  Men du er lækker i dem alle!! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Du bær den dybe ryg kjole nr. 6 har så utroligt flot! Tror en enkel kjole som denne vil være fantastisk til dig evt med noget let blonde under med enten trekvart eller lange ærmer ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kjole 3 og 4 er så smukke til dig, og kjole 10 er også fantastisk hvis den gik helt med til gulvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Kjole nummer 4 eller 6. 🌸🌼💐????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Kjole nr. 6!! 😍😍😍😍😍👏 4 og 3 er også flotte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kjole nr. 1,3,10 og 11 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie fe

  Jeg synes flere er smukke til dig. Men specielt nr 5 og 10, synes jeg man kan se hvordan dine øjne stråler ????👰🏼 Nr. 5 virker voksen og stadig feminin og sexet på sin helt egen måde, specielt med de handsker 😍 og nr. 10 er klart den fest glade kvinde der kommer op i en, den virker let, sexet og udtryk for at nu skal der gang i den her fest, samtidig med at der stadig er brudekjole over den 👏🏼😀👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie fe

  Jeg synes flere er smukke til dig. Men specielt nr 5 og 10, synes jeg man kan se hvordan dine øjne stråler ????👰🏼 Nr. 5 virker voksen og stadig feminin og sexet på sin helt egen måde, specielt med de handsker 😍 og nr. 10 er klart den fest glade kvinde der kommer op i en, den virker let, sexet og udtryk for at nu skal der gang i den her fest, samtidig med at der stadig er brudekjole over den 👏🏼😀👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg synes kjole 1,4 og 9 er smukkest på dig, på 1 og 9 er det flot det der er på toppen ved halsen og farven på kjole 4 er farven simpelhen så smuk til dig samt blonderne er så flotte 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kjole nr. 5 er helt sikkert vinderen 💍 Den smukke udskæring og det fyldige skørt, passer perfekt til din flotte figur. Ville dog ikke tage handskerne på til, men flot er den helt sikkert! 😍 De andre bliver lidt for prinsesse/konfirmations agtigt 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shpresa

  Kjole 1 & 2👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  jeg vil sige klart NR 3 og NR 4 var også fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Nummer 10 er en klar vinder, så smuk, elegsnt og klassisk!! Lige dig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kjole 9!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Nr 3 eller nr 10. Klassiske og super smukke til dig. Tænker måske nr 10 men med længde til anklerne 👌🏻 og nr 6 får dig til at ligne Carrie fra SATC – wooow 🙌🏻 ikke en brudekjole tænker jeg. Men meget meget fin ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nr. 4! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May Britt Simonsen

  Kjole 1 og 4 er mine favoritter. Synes det er pænt med blonder og ryggen er smuk på nr 1. 7 er lidt konfirmationskjole agtig og de sidste er ballet agtige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Kjole 1 /4 /6 love love love… Den sarte lyserøde os FLOT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  2 eller 9. Jeg ville i hvert fald selv føle mig bedst tilpas i noget med stropper. Jeg synes let man kommer til at se lidt usikker ud i stropløse kjoler. Men hvis det skulle være er 4-eren ret flot i farven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  2 eller 10. 2 er virkelig god til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Absolut nr 1 eller nr 9 – Du ser flot, voksen og elegant ud og det er smukt m blonderne det giver lige et lille pift og virker sexet , romantisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Helt sikkert 2 eller 5 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  5 og 10
  😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kjole 1 eller 2. De er classy, men sexede og kvindelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nr 9! Så flot og elegant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du er brænd godt ud i alle kjoler, men hold da helt op hvor du ser fantastisk ud i nr 9. Hele looked passer perfekt til dig – jeg er vil med det!!!! Og endu en gang tillykke med det forstående bryllup og lagkagebogeb lancering – glæder mig vildt meget til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes virkelig kjole 1 klær dig rigtig godt. Det er godt nok den mest enkle. Og kjole 3 synes jeg også er rigtig fin til dig. Så kjole 1 eller 3 stemmer jeg på 😊 Pøj pøj med det 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Kjole nr 5 med kort slør og handsker. Den sidder super flot på dig og det korte slør gør dig utrolig chick at se på. Du minder mig helt om carrie bradshaw👌🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Nr 1 er super smuk til dig😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kjole nr 9 klæder dig og din smukke figur bedst. Alle kjolerne er smukke, men min favorit er klar nr. 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe hjelm

  Kjole nr.9 og 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Kjole nr.4 og nr.9.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lecia Benedicte Jensen

  Kjole nr. 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  1, 3 eller 9 😍 omg wauw! Du ser vild godt ud i dem, og helt sikkert også sådan nogle kjoler jeg selv vil overveje, hvis jeg skal giftes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Rasmussen

  Kjole nr 2 er helt klart flotteste. Du ser så smuk og elegant ud i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Nielsen

  Kjole 1 med blonderne er mega smuk til dig. Personlighedsmæssigt synes jeg faktisk at en kort kjole er dig, men i mit hoved er det ikke en brudekjole.
  Nr 4 er også min favorit især med pelsen over. 😉 men jeg vi sige nr 9 er den flotteste.
  Jeg kan godt forstå at det dr svært at vælge ????🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vilhelmsen

  Stemmer helt klart for kjole nr 1 ✔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Kjole nr 5 er sååå flot til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Nielsen

  Du er så smuk i kjole nr. 5.Du bør vælge en kjole med corsage, bare skuldre og med vidde i skørtet med din flotte slanke figur. Over den en hvid pelsbolero.
  Flere af modellconnieerne med blonde ligner mere konfirmationskjoler efter min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nr 1 sider helt klart flottest på dig😍Men den er ikke så brude agtig hvor nummer to sider mega flot og har lidt strut og du ligner en rigtig brud????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kjole nr. 2 passer på alle kriterier! Den er utrolig smuk, voksen, feminin men også fræk med den dybe udskæring- som du bærer SÅ FLOT! Alternativt er nr. 10 også utrolig smuk – dog mere klassisk og mindre fræk end 2’eren 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Nr. 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kjole 1 ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annisette

  Kjole nr 5 er så enkel og smuk til dig.
  Men kan også rigtig godt lide nr 4 til dig 😊💒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kjole 1 – 6 – 10! Den flotteste er klart nr 10, men alligevel tiltaler nr 6 mig helt vildt, da jeg syntes den afspejler dig helt vildt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg synes en slank model med blonder klæder dig 😍😉 (ikke alt det der puf halløj) så jeg vil stemme på kjole 1, 9 eller 10 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Safiyah

  Helt klart kjole 3 eller 4(dog uden pelsen) 😍😍desuden bliver jeg nød til sige, at hold kæft du er smuk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Sofie

  Århhhh… 👰❤
  Det ser ud til at have været en vidunderlig dag!
  Jeg synes, at kjole nr. 2 og nr. 4 og de tilhørende stylinger er de smukkeste til dig. Nr. 2 er så fin med sløret over skuldrene 😍 Og nr. 4 er skøn med jakken over.
  Du må være en drøm at have til kjole-fitting, fordi du passer dem alle så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Wow.. Siger jeg bare 😊
  Hvor er du flot i dem alle! Jeg er dog mest til nr. 5. Den er sådan lidt moderne og grafisk kantet, hvilket jeg synes er virkelig pænt til dig. Og den fremhæver din flotte figur samt skuldre og hals 👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  1 er min favorit!! Men 7 og 9 gør også noget godt for dig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Nr. 1 er superflot til dig, men til nattefest vil 11 være go’. De der corsagekjoler er meh, de ser sjældent helt godt ud!
  Din designerven kan vel også råde og vejlede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  4, 5 og 6 er kære favoritter! Jeg synes de både klæder dig bedst, og det er dem du ser mest naturlig ud i ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Christiansen

  Kjole 2 – f*** den er flot 😍😍 sku jeg giftes igen ville jeg vælge den. Du stråler på det billede og der er noget grace Kelly over det i en moderne udgave 👌👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Kjole 3 eller 9 er mine favoritter😍 men du er også super smuk i kjole nr. 1😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nr 1, 3 eller 9! De er simpelthen sååå flotte til dig! Du er nu smuk ligegyldig hvad du træder i, men de tre kjoler gør virkelig noget ekstra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  KJOLE NR 5 …. ej men jeg dør over hvor pæn den er til dig! Jeg ville altid normalt sige nr 1, men du er så FLOT, ELEGANT og strålende i nr 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt klart kjole nr. 10. Dog bare med langt skørt. Men shit den overdel klæder dig SÅ flot! Klassisk, sexet, feminin, let og frisk! Ligesom du selv er😊🙌🏽 spot on!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes nummer to er virkelig smuk til dig!☀️ Måde fordi materialet, kjolen er lavet af, er meget elegant og falder rigtig flot, samtidig med at den dybe udskæring foran, ser super smuk ud, og slet ikke vulgært, da du jo ikke har de største bryster ( ikke fordi der er noget i vejen med det. Det gør jo bare at du kan bære sådan en kjole, og så se super elegant ud i den☺️)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kjole nr. 1 👍🏻👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt sikkert nr 1, den er så flot til dig🌟👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Fronval

  Nr 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Du er jo smuk i dem alle! Men jeg ville vælge enten nr. 4, 9 eller 10 👏👌❤😊
  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes kjole nr. 1 er så smuk til din flotte, slanke figur😍 Men de andre er også gode bud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Nr 2 , 5 eller 10 🙌🏻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nr. 2! med et par farverige sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kjole 4 eller 5 klæder dig bedst til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  3 eller 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kjole 5! Du ser så flot ud i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  2 og 9 sidder helt vildt flot på dig! uanset hvad du vælger bliver du en smuk brud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  2 og 9 sidder helt vidt flot på dig! uanset hvilken du vælger bliver du en smuk brud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hælder mest til nummer 9. Men helt klart hvid, gulvlang og med blonder, det klæder dig perfekt og er både feminint, elegant og sexet men ikke vulgært 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  2, 5 el. 7. Helt klart en meget dyb udskæring. Det er utrolig smukt, feminint (og frækt) uden at det bliver vulgært, når man har en lille barm som dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kjole nr. 5 eller nr. 9 er begge virkelig flotte til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  5 eller 6, helt klart 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg synes at kjole nr. 1 er rigtig flot til dig – enkel og elegant og passer godt til dig da du (ser ud til) at ha en god højde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  1 og 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  2’erens overdel og 5’erens skørt 😍
  Den overdel er virkelig fin til dig men synes samtidig du er ret fint i lidt stort skørt med mere fylde… 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kjole 6 eller 10!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du ser ud til at have det skønt i kjole 10! Men de klassiske 2 og 5 er så smukke til dig og dit look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nr. 9 ????🏼‍♀️😍????🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nr. 5!!!! Men uden handsker og hårpynt! Nej den er flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Helt klart 2 eller 5, det er flot til dig med det lidt kantede/grafiske og egentlig også flot hvis den er lidt kortere så man kan se dine sko, der kan man “lege” med den del også, men da billederne ikke er opstillede hvor du står lige op og ned er det svært at se hvor lange de alle er (4 kunne jeg faktisk også godt lide, men måske ikke i gul) Spændende! Spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Helt sikkert kjole 3,4 eller 10. Du er SÅ smuk i de der “prinsesse-kjoler”!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minka

  3, 5 og 10. Du er fin og feminin og skal have noget lige sådan på 🎊🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Nummer 4 til kirken og nummer 10 til festen efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Nr.5 er klart den smukkeste, elegant og ikke for “poppet” bindebånd i ryggen er bare lidt 90’er.
  Den klæder dig virkelig smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  2, 4 eller 9 nok fordi det er dem der sidder mest kropnære.. det klæder dig skide godt og er også lidt sexet til dig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kjole nr. 2 med brudesløret som ses ved kjole nr. 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolinedorthea

  Kjole nr 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kjole nr 2 – jeg synes også de kortere modeller er fine til dig, og kjolen uden for meget bling men når nu Mickey gerne så dig være.lidt mere “sensuel” så synes jeg den silhuet klæder dig bedst. A-line og ballgown bliver nemt lidt nuttet 😉🙈 men du ser yndig ud i mange af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Helt klart nummer 2. Kjolen er virkelig flot og det vigtigste så er dit smil dobbelt så stort i kjole nr. 2… du shiner helt vildt i den😊👌🏻 Med det smil ligger Mickey slet ikke mærke til kjolen😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K

  Nr 9 gør noget virkelig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Helt klart nr 9. Den er du MEGET smuk i. Uden sammenligning. Jeg er enig med Susanne længere oppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kjole nr 1 eller 9!
  Jeg synes du er så fin i de helt enkle snit! Og så bryder jeg mig bare ikke om corsager når man er moden kvinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Når nu det “kun” er til vielsen, så synes jeg, at kjole nr 3 eller 5 er den bedste til dig.
  Ellers ville jeg vælge kjole nr 10, som ser både smuk og lidt kæk ud med den kortere længde, der både vil gøre sig godt i kirken og på dansegulvet!
  Glæder mig til at se dine valg 😍 Kan godt forstå at du kunne gøre det mange gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kjole 2 er helt fantastisk, klassisk, elegant og tidløs! Virkelig virkelig smuk på DIG! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Arbejder selv med brudekjoler og jeg må helt sikkert sige nr 2! Eller nr 5. Synes bestemt du kan bære noget med lidt kant, frem for de meget traditionelle blondkjoler. Smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kjole nr 5 el 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Juel

  Kjole 1,4,5 eller 10!
  Jeg elsker de korte til dig! De er både søde og enormt elegante 👌🏻 Du har jo lange smukke ben, så du bærer det så flot! Jeg er også vild med pels til (fake fur), jeg synes det giver noget varme og hygge!
  Glæder mig til at se hvilken du har valgt – alle er smukke og det vigtigste er at du har valgt en som du har det skønt i ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Nr. 6 eller nr. 10😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Kjole 1 synes jeg er smuk og elegant til dig. Og passer virkelig godt til smukke dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke guldmann

  Du er smuk i dem alle, men kjole nr.5. 👌🏻 Den er enkel og elegant. Den forvirre ikke øjet og får dig til at se helt enormt fin og feminin ud- på den der voksne måde som du selv beskriver. Desuden er der altså det der strejf af sexet. Det er altså ikke for meget, men det er der og gør udtrykket mere interessant. Go go go ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Kjole nr 5 er vildt smuk til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michell Staal

  Det er svært at vælge! Jeg synes at nr. 3, 5 og 11 klæder dig bedst 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  2 eller 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kjole 1 og 2 er mine favoritter❤️ Kan bedst lide at de er lange😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg synes bestemt du ser så godt ud ud i alle kjolerne. Nr. 2 synes jeg ikke gør noget godt for sin krop, til gengæld synes jeg at den der klæder dig bedst er 1,3,4 og 9 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Når det er til fest om aftenen og natten, så synes jeg kjole 3,6,7,8,10,11 er super fine 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  2 el 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt klart nr 2 eller 5, men jeg må også indrømme at den lyserøde er smuk! Men du bær dem alle så smukt, jeg syntes også nr. 4 er rigtig fin, men det der helt enkelte klare look er så godt til dig. Det en svær en 😁 men er sikker på du bliver så smuk lige meget hvad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Nr. 3!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nr. 2 eller 5😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Det skal være nummer 9. Du er ligesom jeg selv var i din alder alt for benet i overkroppen til en stropløs. Det skal opfattes kærligt😜😜😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Stemmer klart for kjole nr. 9, 5 og 2. SÅ smukke! 😍 Skal man kun sige 1, så vil jeg sige nr. 2 👌🏼👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Nummer 1 eller 9!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg tænker nr. 2 eller nr. 9😊 nr. 9 falder virkelig flot på din krop ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes kjole 3 (uden det slør), 5 og 9. Jeg kan ikke bare vælge en, for du ser skøn ud i dem alle ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kjole nr 3 er du super flot i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nummer 2 har vundet mit hjerte 💋
  Men der er ingen tvivl om, at du stråler og er ufattelig smuk i dem alle. Virkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nr 2 er så elegant til dig????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Sofie Kudsk

  Nummer 5 eller nummer 9!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg synes kjole 1 og kjole 9 klæder dig meeeega godt!! 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Johansen

  Kjole 5, synes jeg er bedst til dig 👗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  5&9. Elegante og mega god stil – ligesom dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt klart 2 eller 5 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes at du ser brandhamrende godt i kjole nr. 2, den dybe udskæring giver dig det voksne og sexede look, som du beskriver at Micky gerne vil se dig i.
  Samtid synes jeg virkelig der er noget elegant og feminint over dig, i både kjole 5 og 9 (ikke at sige at du ikke er feminin i de øvrige kjoler, der er bare noget ekstra over kjole 2, 5 og 9)
  Jeg glæder mig til at se billeder fra jeres bryllup, når den tid kommer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kjole 9!!!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Kjøller Petersen

  Nr 2 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hvor er det svært at vælge, når du er så fin i dem alle! Og jeg kan da heller ikke skære det ned til én, så jeg stemmer for enten 1, 2, 5 eller 6 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Misfelt

  Dem jeg personligt synes klæder dig bedst er kjole 5 og 9. De er meget elegante og passer rigtig fint til din alder – smukke, men bestemt ikke kedelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Omg !! Kjole nr 5! Den er i mine øjne utrolig feminin, på den der lidt underspillede/ simple “jeg prøver ikke, jeg ser bare sådan her ud”- sexede måde. Hold kæft (undskyld 😉) men hvor er den flot og stilen synes jeg virkelig er dig (ud fra den billede jeg har skabt mig af dig i den tid jeg har set dig på insta).Ordentlig, feminin, moden, sexet og pisse hamrende elegant ! Og virkelig flot med det lille slør, det giver det feminine og elegante ved kjolen, lidt mystik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kjole nr 3 👰🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kjole nr. 5 for sure!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  4 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kjole 9 – Wauw så smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  1-3-4. Synes jeger gode til dig.. Men du ser godt ud i dem allesammen.. Held og lykke med at finde den helt rigtige til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kjole nr. 2 virker som din stil og den sidder flot på dig. Desuden ligner det, én af de mange flotte kongelige brudekjoler, som man har set de sidste mange år og det er kun et plus (syntes jeg) 🙂 Held og lykke med og finde kjolen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Dinesen

  Hmmm ja du rat du kan bære det hele 😀 Men jeg syntes nr. 2 den har en enkelhed over sig som er elegant ✨
  – go dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nr.5,6 og 10 💕 men Wow hvor er du smuk i alle kjoler! Labre larve 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  1 eller 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Nr. 2 og 3 er virkelig fine til dig. Især nr. 2 med det fine slør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uden tvivl nr. 2. Voksent, sexet og feminint 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Kjole 9 helt klart. Jeg synes den lange kjole klæder dig bedst. Den er fin men også meget kvindelig. Den minder lidt om kjole 1 men jeg synes at det er pænest når blonden ikke fortsætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Jeg synes at kjole nr 2 er det one! De er andre er bestemt også flotte, men nr 2 er den flotteste! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina haahr

  Jeg er mest til nr. 3 eller 10. Men shit du ser jo godt ud i alle 😱😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  1-3-4-6-10
  Det er dem jeg synes er pæne men det kunne jo være gennemført du valgte den lyserøde når nu du elsker den farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kjole 5 eller 10!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min egen medicin?