Sponge cake med appelsin og uimodståelig hindbærglasur

Så langt, så godt – i soveværelset.

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-37

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-28

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-40

Reklame for Ellos

Det holdt hårdt, men nu er vi der – næsten…

Til de af jer, der har fulgt med på min InstaStories i sidste uge – så lad mig bare slå fast – det var et hyr med den åndssvage sengeramme, men nu er sengen klar, og jeg er faktisk rigtigt glad for resultatet. Det her blogpost er lavet for Ellos, hvor sengerammen altså ikke kommer fra! Blot til info.

I modsætning til den dumme sengeramme, så var det ganske uproblematisk at modtage nyt lækkert sengetøj, puder og betræk med posten, – altsammen bestilt på Ellos, der sætter fokus på nyt lækker soveværelsestilbehør for tiden. De ligefrem vælter sig i fede, nye styles på deres site.

ellos-sovevaerelse-annemette-voss-3

ellos-sovevaerelse-annemette-voss-8

ellos-sovevaerelse-annemette-voss-13

ellos-sovevaerelse-annemette-voss-16

ellos-sovevaerelse-annemette-voss-17

ellos-sovevaerelse-annemette-voss-18

ellos-sovevaerelse-annemette-voss-21

Efter at have fået øjnene op for Ellos (det tog mig så lige nogle år…dammit), så er jeg blevet helt vild med at handle på siden. Og nej, kære venner, det er ikke altsammen tøj og udstyr, som jeg får gratis med posten – bare fordi jeg blogger. Sådan hænger det, desværre, ikke helt sammen. Den grønne jakke med de lilla blomster har jeg f.eks. selv købt til fuld pris. Og jeg elsker den. Omtrent ligeså meget som jeg elsker mit nye udstyr til sengen. Jakken hænger i hvert fald lige og pynter lidt i soveværelset – det kan den jo ligeså godt. Jeg synes den ser cool ud sammen med resten af soveværelsesstylingen.

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-18

Vi er dog ikke helt i mål – endnu. Altså seng, puder, sengetøj og sengetæppe er på plads. Og gudhjælpemig om jeg ikke også købte blomster for knap 1200 kr for at gøre soveværelset ekstra lækkert. Så på den front, mangler der ikke noget. Men væggen bag sengen, ja, den skal males. Jeg overvejer noget lyserød, lyseblå eller lys lavendel. Hvad tænker I?

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-41

Hov, der var den – min lyserøde yndlingsskjorte. Og det vidunderlige lysegrå sengetæppe er jeg også helt vild med. Det falder såååå blødt udover sengen og skaber – i mine øjne – det helt rette afslappede, hyggelige look, som jeg gerne ville opnå i soveværelset.

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-30

Den fine lille urtepotteskjuler, som jeg bare måtte eje (gæt hvorfor), synes jeg pynter mega yndigt på mit midlertidige sengebord. Og de blå blomster gør jo bare hele forskellen, eller hvad?

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-35

Jeg har valgt 3 nye pudebetræk, der matcher de puder, som jeg allerede havde herhjemme. Der er det lyserøde og det sarte grå med snørerne, og så er der den mørkegrå velourpude (som jeg nærmest har et kærlighedsforhold til).

Derudover har jeg valgt gråt sengesæt af økologisk bomuld, fordi det er super praktisk med mørkt betræk, når man pludselig har fået øjnene op for spraytanning, som jeg har. Det er genialt.

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-42

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-32

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-34

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-31

ellos-sovevaerelse-styling-annemette-voss-26

Vi drømmer om endnu mere!

Derudover drømmer jeg (eller vi) om nyt sengebord og en flot ny lampe på væggen ved siden af sengebordet. Og i loftet midt i rummet drømmer vi også om en stor lampe – ligesom det i kan se på billedet herunder. Og så har jeg da også lige smidt et par andre sager ind, som jeg drømmer om – men som jeg véd, at Micky ikke vil have…så det må blive ved drømmene 😉

skaermbillede-2018-03-08-kl-02-09-58

Bordlampe guld, LænestolKrukkeVæglampe sort, Væglampe guld, loftslampe

Find i øvrigt meget mere inspiration til et lækkert soveværelse med Ellos Bedguide.

 

 

4 kommentarer

 • Marianne

  Nogen synes nok det ville være synd for Micky med pigefarven lyserød, men faktisk er det en farve som virker afslappende. Så den ville jeg vælge. Kan du huske hvad farven hed som du malede væggen bag sengen med hos din mor og far,? Den ville jeg gerne bruge hjemme ved mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Feeedt fedt fedt! I er på vej. Helt sikkert væggen bag sengen og en kølig grålyseblå. Så sover l som en drøm. (og så man stadig kan se den fine seng, så ikke en for mørk farve) 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En mørk mørk blå kunne være SÅ flot synes jeg. Mega fede ting ✌🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh sådan en skøn mørk farve på væggen, så billedet virkelig står ud og kommer til sin ret, det ville være fedt! Se evt. majmy.dk ´s fine farve i hendes hjem…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponge cake med appelsin og uimodståelig hindbærglasur