Manden jeg gifter mig med...

Se de søde billeder: Luca pakker kuffert

Hej hej Mor… så rejser vi til Japan!img_0592

 

Micky rejste til Japan i går. I den anledning var der fundet kufferter op fra kælderen, og de stod åbne på gulvet, så Micky kunne pakke sine sager. Men det tog ikke mere end 2 minutter, ja, så var Luca klar til at rejse med i kufferten. Han havde i hvert flad pakket det eneste som far havde brug for: sig selv! (Hvis det altså står til Luca, that is!)

Jeg ville bare lige dele billederne med jer, fordi jeg synes det var så sødt. Og så understreger det meget godt, at Luca er utroligt glad for sin far!

img_0589

img_0596

img_0595

img_0588

 

 

1 kommentar

  • Signe

    Hvor er han blevet stor! Er han ikke lige blevet født 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manden jeg gifter mig med...