Beautyshots… se FØR/EFTER billede.

Reklame for New Nordic

Hyaluron som små shots

Hvordan endte det egentlig med de der beautyshots, som jeg har testet? Jeg tillader mig, at kalde dem beautyshots, fordi det lyder lidt mere elegant end kosttilskud, synes I ikke? Tanken er i hvert fald, at nu hvor jeg har drukket dem i en måneds tid, så understøtter de min hud i at holde sig sund og smuk – og genopbygger hyaluronen i min hud. Og dét skulle meget gerne være med til at booste min beauty 😉

Men inden jeg anmelder, så synes jeg, at I skal læse mit første blogpost for New Nordic, hvor jeg fortæller lidt om mine forventninger til produktet – inden jeg gik i gang. Jeg gik nemlig rundt og overvejede lidt, hvad søren jeg skulle gøre ved min huds tilstand. Jeg synes nemlig, at min hud virkelig ældes hurtigt for tiden – nok mest pga. manglende søvn og en tand for meget i kalenderen.

Nu har jeg taget de små shots i en måned. Om I kan se forskel på min hud, det må være op til jer at bedømme. Kan I se det?

skaermbillede-2018-02-25-kl-15-55-35

Min egen anmeldelse

Jeg føler mig en anelse friskere i det. Både i huden men også generelt. Måske har det noget at gøre med, at solen skinner flere minutter i døgnet, og at jeg får sovet lidt mere. Men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at håbe på, at det faktisk også har noget at gøre med de New Nordic hyaluron shots jeg har drukket. For ærligt, hvis det virker, så vil jeg da fortsætte.

Så spørgmålet er…vil jeg fortsætte med at drikke dem? For nu, ja! Jeg har tænkt mig at blive ved. I hvert fald nogle måneder endnu sammen med mine andre gode rutiner, som jeg forsøger at holde i hævd. Jeg vil fortsat være bedre til at drikke nok vand og få mere søvn. Og jeg vil pleje min hud hver morgen og aften og drikke mit daglige hyaluron shot sammen med mine øvrige kosttilskud. Jeg er i hvert fald sikker på én ting, og det er, at de ikke kan skade. Så hvis der er bare den mindste virkning, hvilket jeg tror på, at der er, så vil jeg gerne drikke det shot for at forkæle min hud hver dag.

De smager ikke grimt, – de smager heller ikke direkte lækkert. Bare lidt surt. Ja, altså de smager af havtorn, hvis I kender smagen… men på den ikke så kage-agtige måde 😉 (jeg bruger ofte havtorn i kager, og det er altså ikke heeeelt samme oplevelse…haha!)

De er så små, at det drejer sig om én mundfuld. Der er ingen grim eftersmag eller risiko for sure opstød, som man godt kan få af kosttilskud i pilleform.

De er bedst kolde. Helt klart.

Man skal tage én hver dag – gør det sammen med din daglige skønhedsrutine, så husker du det. Eller sammen med morgenkaffen. Whatever works for dig.

Og så mærk selv, hvordan de små shots bidrager indefra til en normal dannelse af kollagen og gør din hud spændstig og friskere.

Jeg synes selv, at dér hvor de har gjort en forskel for mig er området omkring mine øjenlåg – ret tydeligt endda – og området omkring mine smilerynker ved munden.

Bestil hyalouron shots lige her.

new-nordic-hyaluron-shot-2

 

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN