Banankage med karamelliseret chokoladecreme

Nu er der kun 5 dage tilbage…

img_4768rVi har travlt!

På mandag – om kun 5 dage – skal min næste bog Lagkagebogen til tryk. Den udkommer d 5. april, så faktisk har vi lidt travlt…

Jeg var så heldig at have min assistent, Kristina, med mig i forgårs, da jeg var forbi People’sPress for lige at gennemgå manus, grafisk opstilling mm. på Lagkagebogen. Og hun var så sød at tage et par billeder undervejs… Hun, alså Kristina, er lidt sådan én, der helst bare ser verden igennem et kamera, hvilket er forholdsvis genialt for én som mig. På den måde er vi bare et super match 😉

img_4763r

 

img_4786r

img_4793r

Ja okay jeg ser glad ud. Men det er jeg altså også. Jeg er fuldstændigt oppe at ringe over det samarbejde, der har været, med Maja Vase, der har fotograferet mine kager. Hun har virkelig formået at sætte det helt rigtigt, fine, elegante lys på mine kager. Og kagerne, der egentlig er simple – eller i hvert fald ikke meget svære – ser simpelthen så utroligt elegante ud. Det gør mig så glad. Det er lidt som at høre, at ens barn er dygtig i skolen. Det giver varme helt ind i kroppen af urokkelig stolthed.

img_4838r

img_4835r

img_4829r

Er der andre end mig, der glæder sig?

4 kommentarer

 • Lea

  Eeej.. Jeg må altså bare eje den bog 😍 Når godt nok at have fødselsdag inden den udkommer men så må jeg jo bare købe den til mig selv 😉

  PS. Du er jo mega flot i gul!! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Jeg glæder mig ihvertfald til din nye bog ❤️ Det passer lige med et fødselsdagsønske til min fødselsdag den 10 april, hvis jeg kan vente så længe 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjemmehosmaj

  Glæder mig? Heeeeelt vildt! 😍😍👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med karamelliseret chokoladecreme