Vind beautyprodukter hele december // Clinique adventskonkurrence

Winefamly julegave – til mændene i dit liv

Winefamly julegave 5

Sponsoreret af Winefamly

Julegaveindkøbene er ved at være i hus, og jeg har fået pakket gaver ind… (Og nu ligner det måske at jeg selv har tømt flasken på bordet bag mig… not the case. Jeg har bare lige nappet den bundskjuler der var tilbage fra i går aftes 😉 )

Hvis du er ude i sidste sekund… så er det her måske en god ide?

Har du besluttet hvad du vil give din kæreste i gave i år? Eller din mand? Din far? Din bror? Eller ham dér, ingen ved noget om… Uanset hvilken mand i dit liv, som du skal give en gave til, – ja, så er jeg næsten sikker på, at du (ligesom jeg) synes, at det er ret svært at finde på gaver til ham? Eller hvad?

Jeg er i hvert fald altid i syv sind, når jeg skal finde på noget til mændene i mit liv. Og af mærkværdige årsager, så når jeg aldrig at gøre mine indkøb før aller sidste sekund. Så dumt, altså.

Men takket være mit samarbejde med Winefamly – som i øvrigt tilbyder mine læsere en helt særlig deal – så blev jeg gjort opmærksom på, at de har nogle super fine julegaver til mænd i år, som er SÅ perfekt sammensat, at jeg faktisk ikke kunne sige andet end “JA TAK” til tilbuddet om at dele den gode idé med dig og mine andre læsere. Og så kan jeg endda nå at bestille dem hjem – med levering straks, så jeg for en gangs skyld ikke behøver vente til d 23. dec om aftenen med at få styr på julegaverne.

Så her kommer lige et virkelig godt tip til dig fra mig, – det er jo jul!

Køb en Winefamly Julegave

Investér i en helt særlig julegavepakke med vin eller spiritus + 3 måneders medlemsskab. Og her snakker vi til en virkelig god pris! (200 kr for vin-pakken og 300 kr for pakken med spiritus). Hvis ikke det er en perfekt gave til mændene i dit liv, ja, så ved jeg snart ikke. Jeg har i hvert fald bestilt til alle mændende i mit liv. Og nu tænker I måske, at det er dumt at afsløre det her på bloggen…men jeg kan forsikre jer om, at de ikke læser med her. Jo, Micky gør – men han ved alligevel godt, at han får sådan en gave 🙂

Sådan bestiller du julegavepakken:

Vælg din pakke på Winefamly, indtast adresse/modtager, bestil inden kl 12 og den leveres dagen efter indpakket, – med fri levering.

Winefamly julegave 3

Hvorfor vandt Winefamly egentlig E-handelsprisen for bedste webshop i 2016?

Der er ingen tvivl. Jeg har været medlem af Winefamly i lang tid – også før vi indgik samarbejde her på bloggen – og det er bare den bedste deal på markedet. Se bare her:

  1. Hos Winefamly køber du vin til kostpris – det vil sige vinbondens pris plus import/afgifter.
  2. Det er en klub, som man betaler 75 kr om måneden for at være medlem af, til gengæld sparer du mellem 30-70% på dine køb.
  3. Winefamly tjener altså udelukkende penge på dit medlemsskab – mens du sparer penge på vinen.
  4. Du kan i øvrigt købe kaffe, spiritus, økologiske speciaiteter mm til kostpris.
  5. Du får adgang til Thomas Hermans gode opskrifter og vinforslag.
  6. Du får gratis levering til din hoveddør med GLS – og levering fra dag til dag.
  7. Man kan prøve gratis i 14 dage og se, om Winefamly er noget for en selv.
  8. Invitationer til medlemsarrangementer med mad og vin i centrum

Det ER bare en sindssygt smart klub at være del af. Men, naturligvis skal du jo gøre op med dig selv, om du rent faktisk drikker nok, til at være medlem. Altså… hvis man nu kun drikker en enkelt flaske vin om måneden, så kan det måske ikke betale sig, vel 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind beautyprodukter hele december // Clinique adventskonkurrence