Vind beautyprodukter hele december // Clinique adventskonkurrence

REKLAME for Clinique // Adventskonkurrence

Vind skønhedsprodukter fra Clinique – til dig selv og én af dine kære – hver advent i december

Med største juleglæde kan jeg fortælle dig om en alletiders adventskonkurrence. Jeg er selv en slags ambassadør for konkurrencen for Clinique, og har derfor været så heldig, at få fingrene i nogle af produkterne før tid (#lovemyjob). Når jeg skriver nogle, så er det fordi jeg også (ligesom du kan blive) bliver forkælet med overraskelser af Clinique Danmark, så det er ikke alle adventsgaverne jeg endnu kender til. Det er faktisk lidt hyggeligt at have sådan en samarbejdspartner.

Det siger sig selv, at 1. advent er overstået, og derfor kan du også kun deltage i de næste tre adventskonkurrencer – men mon ikke at det også er lækkert nok til at få det tilfredse julesmil frem i mundvigen?

Clinique adventskonkurrence 3Clinique adventskonkurrence produkter

Sådan deltager du i “Clinique adventskonkurrence”

Hvis du vinder, så er der en gave til dig selv plus én af dine kære. Det handler jo om at give her i julen, – win win! Både en forkælelse til dig selv og en julegave i hus 😉

  1. For at være med i adventskonkurrencen, skal du holde godt øje med Clinique Danmarks instagramprofil, hvor de hver advent lægger en ny konkurrence op.
    Bonustip: Du kan også holde øje med min instagram, for jeg skal nok minde dig om det 😉
  2. Cliniques instagram skal du så besvare adventskonkurrencens post – det kan være med en lille kommentar om, hvorfor netop du og én af dine kære skal vinde dagens adventsgave. Men det finder du meget mere info om på Cliniques instagram. Bonusinfo: Det er IKKE sådan noget med, at du skal følge 10 forskellige profiler og @ tagge 7 veninder, før du kan vinde… Det kan jo ødelægge ethvert godt julehumør. ♥

Jeg løfter sløret for nogle af gaverne

Som sagt, så har jeg ikke modtaget alle adventsgaverne endnu – heldigvis – så jeg kan ikke fortælle dig alt om, hvad du kan vinde.

Men jeg kan fortælle, hvad man kunne vinde 1. advent: 1 helt års forbrug af “Clinique High Impact Lash Elevating Mascara” + “Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips”. 

Og her er, hvad du kan vinde på søndag – glæd dig!!!: Et komplet pink “Clinique Makeup Set, for Eyes, Lips & Cheeks”. Æsken er sååååå fin, – men I véd jo, at jeg elsker alt, der er enten lyserød, pink eller glimter 😉

Nu har jeg jo testet sidste uges gave her i ugens løb, og jeg er blevet mægtig glad for mascaraen. Den smudser bare SLET IKKE! Og det har jeg ellers haft lidt bøvl med – jeg er sådan én af dem, der endnu ikke har lært, at man ikke må gnide sig i øjnene, når man har mascara på (!). Den sidder faktisk så godt fast, at den nye makeup fjerner også er ret vigtig, – for den lidt billigere makeupfjerner jeg havde, var ikke god nok til at fjerne min ny mascara. Men den nye fjerner den i et snuptag. Ja, man skulle tro, at de havde tænkt over det, haha!

Clinique adventskonkurrence

Clinique adventskonkurrence 2

Dear Santa, all I want for Christmas…

Min julegaveønskeliste blev også lige lidt længere, da jeg surferede rundt på Cliniques hjemmeside

  1. Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder, farven Fun pop, pris 195,-
    Clinique Pop Lip Shadow er et let, mat pudder, der giver intens og holdbar læbefarve.
  2. Chubby Plump & Shine, i farven Powerhouse Punch, pris: 175,- 
    Denne lysreflekterende og glansfulde lipgloss fremhæver læberne og får dem til at se fyldige og glatte ud. Fugter effektivt og holder i timevis. Føles forfriskende og kølig ved påføring.
  3. Line Smoothing Concealer, farven Light, pris 190,-
    Lægger sig oven på fine linier og rynker, blødgør dem og gør dem mindre synlige – resultatet er et øjeblikkeligt fastere look. Indeholder ingredienser, som lysner huden, modvirker skygger, mindsker rødme og giver huden en mere jævn farve. Testet af øjenlæger. Har en fantastisk holdbarhed og kan opbygges.

OMG! En hotdog uden makeup… skynd jer at giv et like, eller…

Jeg synes det er lidt sjovt, at bare man uploader et billede på Instagram uden makeup, så skal (læs: really!) man straks hashtagge sit billede med #nofilter #nomakeup… som om, at det var noget særligt 🙂 Jeg kan ikke lade være at trække på smilebåndet over det. Noget andet, der i øvrigt får mig til at smile, er min t-shirt…Er den ikke sjov?

Ladies, for mig er det noget af det mest naturlige at gå uden makeup. Og at vise jer et billede af det – ja, det rør mig faktisk ikke…haha. Så here goes, nu skal I se hvordan jeg ser ud, når jeg fjerner min makeup med min ny makeupfjerner fra Clinique.

Og husk det nu – du er smuk! Uden makeup. Både indeni og udenpå.

Annemette Voss Clinique 1Først udgaven af hotdog-mama MED makeup 🙂
Take the day off Clinique
Annemette Voss Clinique 5Annemette Voss Clinique 4Annemette Voss Clinique 2Og vupti… nu UDEN makeup.Annemette Voss Clinique 3

What comes off must come on again…

Selvom jeg er helt cool med at gå uden makeup – ja så gør jeg det sjældent til hverdag. Så på mes lidt pudder og mascara, så er jeg klar til endnu en dag i det iskolde vintervejr.

Annemette Voss Clinique mascaraAnnemette Voss Clinique mascara 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN