Drømmen om at være den perfekte (fodbold-) mor!

Tvangsindlagt i 2 timer… (VIND 500 kr!)

Annemette Voss elgiganten julegaveshopping

REKLAME for Elgiganten

Micky tog mig med på shopping… (!)

Eller nej, Micky har haft mig med på window shopping, eller hvad man nu kalder det, når man faktisk bare går rundt i 2 stive timer og ser på gaveønsker. Og her snakker vi da ikke om mine gaveønsker, nej nej da. Vi snakker naturligvis om hans hav af gaveønsker – fra Elgiganten. Bevares, jeg kan da rigtigt godt lide Elgiganten, – dem har jeg samarbejdet med før. Så det er en mægtig fin butik i min optik, men 2 timer, hvor jeg ellers bare var tvangsindlagt til at fordybe mig i spillekonsoller, tv-apparater og diverse computerspil…arhhj, ved I hvad, det er faktisk ikke lige min kop te! Men jeg gjorde det. Jeg overlevede…

Elgiganten annemette VossElgiganten find din ting

Du kan vinde et gavekort på 500 kr til Elgiganten.

For lige at få det hele på plads…bum bum, så hør her: Dette blogpost er et samarbejde mellem mig og Elgiganten. Men gavekortet på de 500 kr er 100% sponsoreret af mig – jeg har købt og betalt! Fordi jeg havde lyst til at forkæle mine læsere… Jeg synes altid, at konkurrencer, hvor man kan vinde rigtigt fede gaver, er fantastiske. Jeg er sådan én, der altid selv deltager – og faktisk også ofte vinder. Lucky me!

Du kan vinde de 500 kr ved at gætte hvilke to gaver jeg har købt til min kæreste. De to ting ER på listen længere nede i blogpostet, men jeg løfter ikke sløret for hvilke to, det drejer sig om. Til gengæld må du gætte ligeså mange gange du vil.

Konkurrencen forløber således:

 1. Skriv i kommentarfeltet her på bloggen hvilke to gaver du tror jeg har købt. (HINT: Jeg har måske snydt lidt med indpakningen… – og gaverne har lidt med hinanden at gøre.)
 2. Du må skrive ligeså mange kombinationsmuligheder du vil – men brug en ny kommentar for hvert svar!
 3. Jeg trækker en tilfældig vinder d 25 dec. Vinderen offentliggøres her i indlægget og kontaktes via mail.
 4. Gavekortet kan IKKE byttes til kontanter.

Julegave elgiganten

Find din ting. Eller hans ting!

Den dér Find din ting-kampagne, som Elgiganten har kørt i løbet af efteråret har virket ret godt på min kæreste. Lad mig sige det sådan, at han ingen problemer har med at finde sin ting. Rettere sagt; 1000 ting. Så jeg har bedt ham om at liste dem for mig – (han har sendt en meget udførlig mail i punktform…haha! Totalt ordensmenneske, – det er sgu sjovt) – og dén liste vil jeg nu give videre, da jeg tænker at det kan komme jer andre tilgode.

Hvad jeg har endt med at købe til ham i julegave, ja, det kan jeg jo ikke skrive her på bloggen, kan I nok regne ud. Desværre! For jeg synes selv at det er en ret fin gave han får. Og jeg føler mig sikker på, at han bliver glad. Han er faktisk rimelig nem at købe gave til (eller bare at “købe” med gaver…haha) – man kan altid få sin vilje hos Micky, hvis man har et stykke elektronik i baghånden. Just saying, girls. Det kan være den også går hjemme hos dig?

Han ønsker sig kun lige de her ting… Og ja, det var svært at vælge, hvilke to der skulle under juletræet.

10 julegaveønsker, listet efter pris

 1. Assassin’s creed origins til Xbox One, pris 449,-
  Det her spil ønsker han sig vist kun, hvis han får den nye Xbox One X af undertegnede… sååååee deeeeet, bliver jo spændende at se 😉
 2. Wolfenstein 2: Welcome to Amerika til Xbox One, pris 499,-
  Det er også et spil – og ja, det er vist også kun på listen, hvis han får den nye Xbox One…
 3. Xbox One Elite tråløs controller, pris 999,-
  Seriøst! Jeg forstår det bare ikke. 999 kr for en controller? Er det ikke lidt dyrt? Det er det måske ikke. Det er nok bare mig, der virkelig ikke forstår det. Nå men, han er i hvert fald helt vildt hooked på idéen om, at få fngrene i (eller på) sådan en controller her.
 4. Sonos One højtaler, pris: 1699,-
  I kender sikkert godt de dér Sonos højtalere. Dem er vi ret store fans af her hos os. Men nu er der så kommet en ny slags. Det er da også fandens, hvordan de er så smarte at udvikle på deres sortiment, så man føler sig nødsaget til at udvide samlingen…
 5. Netgear WiFi startersæt, pris 2999,-
  (Det er noget med at få trådløs dækning i hele hjemmet….)
 6. Bose QuietComfort trådløse hovedtelefoner II, pris 3149,-
  Nu begynder vi at komme op i en prisklasse, hvor jeg alligevel tænker, at min kæreste har nogle halvdyre ønsker. Men hvad fanden. Jeg ønsker mig faktisk også selv sådan et par. Jeg synes, at de lyse er ret fede…så kan Micky få de sorte. Matching headphones, – det bliver ikke bedre!
 7. Nespresso Creatista Plus, espressomaskine, pris 3599,-
  JAAAAAA!!!! ♥ Behøver jeg skrive mere? Det er så det eneste ønske på den her liste, som jeg er FULDSTÆNDIGT enig i.
 8. Lenovo Explorer mixed reality headset, pris 3799,-
  Det er sådan noget VR-headset… Vi har allerede et headset, men Micky mener at det ikke er nok 🙂
 9. Xbox One X, pris 3999,-
  Den helt nye Xbox. Fordi vi har jo ikke spillekonsoller nok. Jeg tror, at Micky har det med spillekonsoller, som jeg har det med silkeskjorter… Man kan vel ikke rigtig få nok. Så naturligvis ønsker Micky sig lige endnu én til samlingen.
 10. Sonos SUB Subwoofer, pris 5999,-
  (okay… jeg går lige ned og køber en lotto-kupon, så ser vi om den her havner under juletræet)

Rigtig glædelig jul. ♥

assasins creed origins elgiganten sonos elgiganten Xbox one elite elgiganten Nespresso find din ting elgiganten

   

152 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmen om at være den perfekte (fodbold-) mor!