Nu er det bare mig og ungerne...

Man får helt lyst til at invitere gæster med på toilettet…

jysk-badeværelse-duftlysJysk håndklæder

REKLAME LINKS

Se før/efter billeder nederst i indlægget 😉

Jeg har bedre ting at bruge mine penge på…

Hold nu op, hvor det badeværelses make-over har trukket tænder ud! Ja, nu siger jeg det bare, men drømmen om, hvor fint det skulle blive, opstod for laaaaang tid siden – vi snakker flere måneder, og faktisk er vi slet ikke i mål – endnu! Men det kommer.

Og det er ikke fordi, at jeg ligger på den lade side, at vi ikke er færdige. Jeg har virkelig kæmpet for sagen med knofedt (og tårer, snøft!), og gjort mig umage med at male væg, at få ryddet op (og smidt ud), anskaffet ny vaskemaskine osv. Dét badeværelse det står snart så snorlige, at man får lyst til at invitere gæsterne med på toilettet – bare for at de lige skal opleve stemningen 😉

Men som I jo kan se, at står der mildest talt et meget grimt møblement midt i badeværelset. I en lidt udefinerbar kedelig laminat-træfarve, som vi ikke er helt vilde med. Men vi kan faktisk ikke gøre noget ved den del lige nu, for vi bor til leje, så det skal lige cleares med udlejer, inden vi begynder at rive badeværelset ned.

Og så er der jo også det økonomiske aspekt – jeg har egentlig bedre ting, såsom julegaver, at bruge mine penge på lige pt. Så i denne omgang er det blevet til et lidt overfladisk make-over, som er blevet klaret med en klat maling og nogle nye håndklæder…plus det løse.

Jysk 2 håndklæder

Badeværelse inspiration: Kombiner dyrt med billigt, plus lidt husflid…

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med Lexingtons skønne og luksuriøse sortiment. Men det er sgu heller ikke hemmeligt, at hvis hele huset skal indhylles i Lexington, ja, så skal jeg til at blogge væsentligt mere og vist også bede om en lønforhøjelse på jobbet…haha. Så nu hvor jeg ikke er indstillet på at ruinere min økonomi over et badeværelse, så er jeg usandsynligt glad for at Jysk ligger lige nede i Gentofte – kun 5 min herfra i bil.

Jeg fandt nogle fine badeværelsesaccessories i Jysk. Både toiletbørsten, tandkrusene, duftlyset og vasketøjskurvene er derfra. Her kan du se hele Jysks ret så fine (bankrådgiver-venlige) badeværelsessortiment. Og så har jeg valgt nogle medium størrelse håndklæder i hvid/grå strib og i hvid/grå tern. De er enkle, neutrale og pæne og så blender de super fint ind sammen med mine lidt dyrere håndklæder i grå striber og koksgrå fra Lexington.

Den kombination af billigt og dyrt kan jeg utroligt godt lide. For jeg har tre gange så mange af de billige håndklæder fra Jysk og så bare lige en håndfuld af de lidt dyrere håndklæder. Men det passer perfekt, særligt når mine børn også tager håndklæderne med til idræt og fodbold, – for man aner jo aldrig om håndklæderne kommer med retur.

Derudover har jeg lige svunget malerpenslen med en douche mørklilla farve på den ene væg – og så har jeg sandelig også gjort ekstra godt rent. (Øv!) Nu synes jeg så bare, at det grimme møblement er endnu værre…men, det må jeg lige lære at leve med. Det gælder jo om at make the best of it, ikke?

Douche lilla væg badeværelse inspiration

Ved at shine rummet op med lidt farve og kombinere lidt luksus indkøb med nogle mere fornuftsbaserede badeværelsesindkøb i Jysk – så føler jeg faktisk at jeg har fået skabt et ret lækkert badeværelse med den helt rette stemning. Sådan behagelig, afslappende, moderne men ikke klinisk.

Jeg har lyst til at badeværelset er et sted, hvor man virkelig lader op. Lets face it – mange af os “tjekker lige ud” fra familien (læs: tre larmende drengebørn!), når vi lukker toiletdøren bag os, – for dér har vi lige 5 minutter helt for os selv. Og det lille moment ville jeg gerne gøre mere indbydende, end det var før.

Inden jeg gik i gang med det her make-over, var mit badeværelse egentlig mest bare et rum med vasketøj og tandbørster. Et rum, som udelukkende tjente sin funktion, men som ikke på nogen måde var specielt hyggeligt at opholde sig i. Og dét er der nu lavet om på. Jeg er SÅ spændt på at høre, hvad I synes om farven på væggen?

De sørgelige “før” fotos

(kan næsten ikke overskue at vise det!)

 

De noget mere lækre “efter” fotos…

Jysk

Vi sorterer vasketøj i to kurve nu, – drengenes meget beskidte tøj i én kurv og mit samt Mickys vasketøj i den anden. Det gør sorteringsarbejdet lidt nemmere…

Jysk-sæbedispenser

Det er faktisk ikke sæbe jeg har fyldet i den her sæbedispenser – men Olivy creme til Luca. Den er jeg nemlig helt afhængig af.

Jysk-toiletglasjysk-opbevaringJysk-duftlysjysk badeværelse inspiration

Badeværelse inspiration magasinerBadeværelse inspiration magasin

Der skal altid være lidt at læse, når man er på toilettet… Badeværelse inspiration

Jysk-badeværelsesmåtteJysk-krukke

   

1 kommentar

  • Ser rigtig godt ud! Kender det kun alt for godt med et møblement, man ikke synes er fantastisk = hos mig er det wannabe kirsebærtræ-plastlort ?…men det fungerer.. Jeg købte hus for 2 år siden, og jeg kan jo bare rive ned hvis jeg vil, men der er SÅ mange andre ting som lige pt er vigtigere at gøre noget ved…ikke altid den sjoveste prioritering.

    Synes dit farvevalg er modigt ? Ved ikke om jeg selv turde være lige så modig ??

    Kh Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det bare mig og ungerne...