Så kan boligmagasinerne bare ringe :)

REKLAME

TIP: Der er et “moment of truth” nederst i indlægget 😉

Jeg er klar. I ringer bare…

Det, jeg siger, er, at jeg synes, mit hjem er blevet tilpas lækkert til at gøre sig på de glittede sider i et internationalt boligmagasin. Too much? Naahhh! Jeg synes godt, at man må være stolt, når man har lavet noget fint. Og jeg synes altså det er blevet fint – mit hjem, that is. Så nu kan de bare ringe – de internationale boligmagasiner. Eller dem dér fra tv-programmer om boligindretning, der lige mangler en boligstylist. Just saying!

For mig er mit hjem det sted hvor jeg skal kunne slappe af og finde ro – og mit hjem er det sted hvor jeg skal kunne råbe allerhøjest. Sådan er det. Et hjem, – det skal rumme det hele, – alle sider af mig og min familie. Det skal fungere som hjem for os både på de gode, lykkelige dage og på de dage, hvor vi bare gerne vil sidde i hver vores krog med et tæppe helt op under hagen (eller hovedet, for den sags skyld).

Så der skal være plads til både samvær og nærvær såvel som fravær. Derfor ville jeg heller aldrig kunne bo i en stor New Yorker lejlighed med ét stort rum. Jeg ville blive vanvittig, hvis jeg ikke kunne finde plads til mig selv, – eller endnu vigtigere…sende ungerne ned på værelset for lige at lege lidt for dem selv i en halv times tid, så mor her kan få ro til sine tanker.

Jeg kan godt lide at indrette mig med lyse nordiske møbler og masser af farver. Det gør mig glad i låget, at der er knald på paletten. Men når man bor med så mange farver, som jeg/vi gør, er der også brug for at rydde lidt op i hjørnerne. Det fungerer ikke, synes jeg, hvis der er for mange nips, når man har så mange former og farver. Derfor har jeg heller ikke specielt meget krims krams i hjørnerne eller i vinduekarmen. Lidt, men godt.

Annemette Voss bolig Bloomingville the rox sofa

Dansk design

Jeg har allieret mig med blandt andre Bloomingville, som er dybt forankret i den berømte nordiske æstetiske tradition. Jeg synes at det er den perfekte samarbejdspartner, når det kommer til mit hjem, fordi deres designs altid arbejder mod at bringe nyt liv og små overraskelser ind i et moderne hjem. Og Bloomingville er i øvrigt dansk grundlagt, og dét er jeg fan af. På bare lidt mere end 15 år er det vokset til at være en af de primære globale brands inden for boliginteriør. Det er da meget sejt, ik… Og noget vi allesammen kan være stolte af. Jeg er generelt bare rigtigt glad for at støtte op om (eller reklamere for) danske brands, der gør sig godt nationalt men også på internationalt plan. Det er vigtigt, at vi holder hjulene i gang i Danmark.

Søger du boliginspiration?

Hvis du selv føler dig lidt rusten, når det kommer til at finde inspiration til dit hjem og få de fede ideer ført ud i livet, så kan du se Bloomingvilles møbelkatalog her. Jeg synes, at der er så utroligt mange ting, der er super fine. Og selvom det her er betalt reklame, er den altså god nok. Det er så fint, så fint. Og jeg synes det er elegant fremstillet og et kig værd. Se også deres fine julekollektion.

Bonusinfo: Udover alle de lækre designs fra Bloomingville, der nu pryder mit hjem, så har jeg møbler og interiør fra blandt andre Ilva, Ikea, Mosters Skur, Lexington, Hay, Hav Copenhagen, og Nomess. 😉 

Annemette Voss bolig bloomingville cute drawer

Lidt for meget krimskram i vindueskarmen, synes I ikke? Det har jeg fået ryddet lidt op i nu 🙂

lanterner2

Sandheden!

Sådan ser det ud, når man laver en billedserie til bloggen af sin perfekt indrettede stue. 😉 Er det ikke flot…haha.

 

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN