Kærlighed som jeg næsten ikke kan rumme

Er det bare mig, eller…?

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 16.05.37Ja, det kan da godt være, at det bare er sådan en jeg-er-hans-mor type of thing… Men hold nu op, hvor synes jeg at den unge er nuser.

Sådan har jeg haft det med hvert eneste af mine børn, og jeg fatter simpelthen ikke, at man kan blive ved med at føle, at man har skabt verdens syvende, ottende og niende vidunder. Men det har jeg jo! 😉

Hvad med jer?

 

2 kommentarer

 • Maja K.

  Du er ikke tosset…jeg har godt nok “kun” en på snart 13, men hold da op hvor er han den lækreste knægt i universet.
  I hvert fald i mit og min mands univers:)
  Og hvor jeg dog håber at alle forældre har det sådan med deres unger uanset alder:)
  Knus fra mig
  PS. Tak for den super skønne goodiebag jeg var så heldig at vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vivi

  Jeg synes stadig mine er ” nuser” på den voksne måde, vi snakker tit om vi skulle have nappet et par stykker mere mens tid var, kærlighed til ens børn stopper aldrig! Nu nyder vi alle de skønne børnebørn, de ER syvende, ottende og niende vidunder

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed som jeg næsten ikke kan rumme