Jeg hedder Annemette Voss, og jeg er afhængig af...

Bananvafler // opskrift med kamelmælk

Kamelmælk vafler

REKLAME

Jeg beklager, at det har taget mig så lang tid at få opskrifterne med kamelmælk lagt ud, – jeg lovede jer det jo for et par måneder siden… sorry! Men der har været gode grunde til, at jeg simpelthen ikke har kunne få youtube-videoen gjort færdig. Derfor får I nu først selve opskriften med fotos, og så får jeg klippet videoen sammen, når jeg lige finder lidt overskud til det 😉

Hermed en super lækker og nem opskrift…

Læs mere om kamelmælk her.

Bananvafler – lavet med kamelmælk.

(Man kan erstatte kamelmælken med almindelig mælk, hvis man vil – men kamelmælken har en masse gode fordele, og er derfor værd at give et forsøg.)

8 vafler
sværhedsgrad: let
arbejdstid: 15 min

Opskrift på bananvafler

50 g mandelmel
1,5 dl kokosmel
2 æg, str M
2 mellemstore bananer
2 spsk kokosolie
1 tsk kanel
1 spsk agavesirup
korn fra 1 vaniljestang
2 dl kamelmælk
1/2 tsk natron

Tilbehør
banan
bær
mandler
agavesirup
skovsyrer

Blend alle ingredienserne til vaffeldejen i en blender til en helt jævn dej. Varm vaffeljernet rigtig godt op til det er rygende varmt. Smør det evt. med en smule kokosolie. Kom en god klat dej på vaffeljernet og bag vafler i et par minutter til de er gyldne.

Server med friske bær, banan, hakkede mandler og lidt agavesirup.

Her kan du læse mere om kamelmælk, – hvorfor drikke det?.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg hedder Annemette Voss, og jeg er afhængig af...