Kan en blogger få nok af sig selv?

Mr. Wattson, min nye kontormakker

Annemette Voss Kontor5Annemette Voss Kontor3 Annemette Voss Kontor4

REKLAME

Mit kontor er en jungle. You wouldn’t believe it. Jeg har tendens til at læsse alle mine papirer over på mit bord i bunker, der er SÅ høje, at man skulle tro jeg var ved at bygge et højhus. Så er min tid som arkitekt da ikke helt spildt 😉 Det er umuligt at finde rundt i – det er udelukkende mig, der ved hvilken bunke, der rummer hvad. Så er det jo godt, at det også er mit rod, ik? Men faktisk – så er mit kontor lige midt i vores stue – eller i gangen, som forbinder stuen med værelserne. Derfor er mit rod meget synligt for alle gæster, der kigger forbi, og det synes jeg faktisk ikke er fedt.

Og hvorfor i alverden have et kontor med et fint skrivebord, hvor man vil sidde og hygge sig mens man arbejder, hvis man bare læsser det til med shit? Hvorfor egentlig indrette et kontor, hvis man ikke har tænkt sig at bruge det? Og jeg nægter simpelthen at sidde der i gangen i alt mit rod. Det vil jeg altså ikke. Jeg vil gerne sidder der, hvis jeg kan finde overskud og ro, når jeg placerer rumpen i sædet. Så nu har jeg gjort noget ved det.

Annemette Voss Kontor1 Mr. Wattson 4 Mr. Wattson 3

Mr. Wattson skaber lys over land…

Men endelig har jeg taget mig sammen og fået ryddet op. Jeg har købt en lampe – han hedder Mr. Wattson. Og han giver lys over land. Han giver ro og overskud (hvem vil ikke gerne have Mr. Wattson hjem i sit kontor?). Og så er han faktisk ikke alt for dyr at investere i – alt er jo relativt – men han koster ca. 999,-. Nå men, jeg har nu lagt alle bunkerne væk, i dertil indrettede skuffer og mapper, og jeg har sorteret de kuglepenne fra, som alligevel ikke dur længere. Jeg har fundet nogle fine billeder frem af børnene, som skal sætte et smil på mine læber mens jeg sidder og arbejder.

For at få oplyst nærmeste forhandler kan du skrive til denne mail: info@piffany.eu

Kan I se det? At det er et rart sted at opholde sig? Det er det.

Hvor længe det så holder – uh, det må tiden vise. Men jeg kan mærke, at jeg virkelig har lyst til at gøre en indsats for at holde kontoret fint og indbydende.

Mr. Wattson 5 Mr. Wattson Annemette Voss Kontor8 Annemette Voss Kontor2 Annemette Voss Kontor7 Annemette Voss Kontor6

Her kan du i øvrigt få mere at vide om Mr. Wattson.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan en blogger få nok af sig selv?