Børneværelse - min store frustration!

Gaveregn, konfekt og billedalbum

konfekt reception Annemette Vosskonfekt reception Annemette

REKLAME

I går blev jeg tilpas mættet af både konfekt, gaver (kan man nogensinde få for mange?) og godt selskab. Da jeg ramte sofaen i går aftes, da klokken var 23.30, og jeg endelig var færdig med at pakke ud og rydde op efter dagens strabadser – så var jeg godt nok “mæt”. Mæt af indtryk.

Men ved I hvad, det var bare sådan en god dag. Til dem, som måtte være i tvivl, så drejer det sig om, at jeg afholdt en lille reception i anledning af udgivelsen af min bog Konfekt, som udkom for 8 dage siden. Jeg modtog så megen nærhed, kærlighed og ikke mindst fine gaver – så tak for det allesammen.

Jeg elsker at samle alle min venner, familie, kollegaer og bekendtskaber til den slags. Godt nok når man jo dårligt at snakke med sine nærmeste, men det er bare hyggeligt at se dem alle småsludre, spise kage (nu var det så konfekt), drikke bobler og socialisere med hinanden. Det gør mig rigtigt glad. Helt ned i maven.

Florist Lars jon reception

Hvis du vil eje bogen Konfekt…

– så er den nemmeste måde at købe den i min webshop. Naturligvis skriver jeg en hilsen i bogen.

Læs også: Behind the scene på “Konfekt”

Hvad jeg er endnu mere glad for er, at det ser ud til at bogens salg kommer til at gå godt. Og det håber man jo altid på, når man har lavet sådan en lille papirbaby, som min veninde Ditte ville have kaldt det. Men jeg kan godt forstå hendes ordvalg – for det er lidt som en lille baby. Dog knap så intense følelser (!) men alligevel, jeg føler mig som den stolte mor, der lige har sendt min unge på gaden for første gang, og nu venter på at se hvordan den klarer sig in real life.

Jeg har vedhæftet en masse billeder, som alle er taget af mine fotograf veninde, Claudia Dons (man kan jo ligeså godt sætte sine venner på arbejde, ik) så I kan se hvor fint det blev. Hun brokkede sig dog lidt over kvaliteten af mit kamera – haha – for jeg tror nu nok, at hun er vandt til en noget højere standard 😉 Men men, fint blev det.

konfekt reception familie

konfekt reception bord 2

Vigtigt med good connections

Jeg sætter enorm stor pris på, at min PR-agent Elisa Lykke er så well-connected ( 😉 ) at jeg fik lov at afholde receptionen hos Florist Lars Jon, som absolut satte rammen om udgivelsen i smukkeste stil. Kan I huske, at det også var ham, der dekorerede med blomster, frugter osv. dengang at vi afholdt Kagemagi-reception? Ja, det kan altså altid betale sig med gode bekendtskaber, just saying! Og i øvrigt, så skylder jeg en stor tak mine sponsorer til Goodiebagen (men den viser jeg jer senere) og naturligvis til A table Story, som har leveret de smukkeste grønne og klare glas til boblerne til en helt suveræn pris.

Nu håber jeg ikke, at jeg fremstår sådan meget full of myself! Jeg er bare så glad for, at det blev fint.

Tak for at du læste med. Nyd dagen.A table story konfekt

konfekt reception familie 2 konfekt reception bord 4 konfekt reception bord 3 konfekt reception bord konfekt reception fudge konfekt reception kransekage konfekt reception Annemette og Micky

6 kommentarer

 • Annitta Rasmussen

  Hej Annemette
  Stort tillykke med bogen.
  Bestilde den i går på mobilepay.
  Så ville lige høre om man ikke får en kvartering på at man har bestildt den. Knus fra Annitta

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Man får en kvittering tilsendt sammen med bogen. Og i din mobilePay funktion har du ligeledes dokumentation for overførslen. Men jeg kan sige, at bogen er på vej til dig 😉 KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Gram

  Kæreste Annemette,
  tillykke med udgivelsen af endnu en skøn bog. Hvor ser det fantastisk ud der hele.
  Jeg har snart slidt mine “Annemette-opskrift bøger” op, og må selvfølgelig eje konfektbogen også! Knus Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Hvor er du sød. Tak smukke 😉 Kys herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Stort tillykke med bogen og en vellykket reception.
  Må jeg spørge hvor i alverden du har købt den smukke nederdel henne og hvad mærke er den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annemettevoss

   Naturligvis må du spørge. Nederdelen er fra Maxjenny, som ligger ved Høkerboderne i Kødbyen. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneværelse - min store frustration!