Dåbskage opskrift // Lagkage med nødder, mælkechokolade, solbær og citron

Så er det altså NU det sker…

Annemette Voss Konfekt bog

REKLAME for min bog Konfekt

Jeg skal på posthuset i morgen. Onsdag. Fordi Torsdag udkommer “Konfekt”, og den skal helst ligge hjemme i postkassen hos alle jer søde læsere/følgere (hvad skal man kalde jer?) på udgivelsesdatoen. Jeg sender med DAO, så i modsætning til PostNord, så tror jeg faktisk godt, at man kan regne med at bogen kommer frem til tiden.

Så hvis du skal have en bog med i posten – med signatur og en lille hilsen, – så er det altså nu det sker. Bestil den nu i min webshop. (VIGTIGT: I min webshop skal du IKKE nødvendigvis være Paypal-kunde, du kan blot vælge at betale med kreditkort. Paypal er blot det system, som shoppen er koblet op på. Blot til info!)

Du kan naturligvis også vente til en hvilken som helst anden dag, – det er jo ikke som om, at jeg stopper med at sende bøger ud. Men indtil i morgen, så betaler jeg portoen. Efter torsdag, så lægger jeg porto til forsendelserne, for ellers kan det ikke svare sig for mig selv at sende ud. Desværre. Men fortjenesten på at lave bøger er meget lille. 😉

Lidt om bogen…

Så dette tilbud med, at jeg skriver, sender og betaler porto er altså kun for nu. Prisen er 170 kr og bogen indeholder 46 virkeligt gode opskrifter på lækker konfekt. Det tør jeg simpelthen godt lægge hovedet på bloggen for, da jeg har smagt på det hele, og jeg véd bare, at det er blevet et godt resultat i denne omgang. Jeg nød virkelig at lave konfektbogen – den var så sjov at finde på, skrive og fotografere. En rigtigt drøm af en bog at udgive, det siger jeg jer. Sådan er det ikke altid. And I would know! Nogle gange har man bare mest af alt lyst til aldrig at lave en bog igen – fordi processen har været så hård.

Men måske hører det faktisk fortiden til, – altså dengang hvor jeg blev træt af at lave en bog. Måske var det fordi jeg ikke var så øvet i den proces. I dag der går det meget nemmere. Jeg har totalt styr på det dér med at skrive et manus, og jeg ved også hvor lang tid det tager at tage billeder, få bagt og gjort indkøb (i omvendt rækkefølge, naturligvis). Jeg synes faktisk bare, at “Konfekt” har været en sand fornøjelse at arbejde med.

Nå men. Køb en bog, hvis I vil. Jeg sender ud og jeg glæder mig til at signere og se alle de fine resultater på sociale medier, når vi nærmer os jul.

Lad konfekthyggen sprede sig…

   

1 kommentar

 • Anja

  Hej
  Jeg vil give den til en veninde i fødselsdagsgave og få den sendt direkte til hende. Er der mulighed for du kan skrive en personlig hilsen med et tillykke med dagen og evt pakke den ind? Ville være helt fantastisk men forstår også hvis du har for travlt til det.
  Ha en skøn dag
  Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåbskage opskrift // Lagkage med nødder, mælkechokolade, solbær og citron