Du kan vinde en Stick Mixer fra OBH Nordica

Kom med mig i biografen!

kærligheden flytter ind

REKLAME

Vinderne ER fundet. 

Kærligheden flytter ind 🙂

Du kan vinde billetter til dig selv og en veninde. For vi skal i biffen – sammen med en masse andre skønne kvinder. 

Igen har Blogly-holdet fået muligheden for at invitere vores læsere en tur i biografen – til en helt særlig visning på filmen “Kærligheden flytter ind”.

Biografeventet finder sted mandag d 18. september 2017 kl 18.15-21.00 i Palads, Kbh. 

I can’t wait. Der vil jo være både rød løber, bobler og fantastiske goodiebags. Jeg tænker at filmen er lige noget for mig, der har en skilsmisse bag mig og en mindre hær af drengebørn. Jeg føler ligesom at jeg kan relatere til Reese Witherspoon i filmen – se traileren heunder.

Lad mig dog liiiige slå fast – at det dér med en meget ung kæreste – det kender jeg faktisk intet til. Jeg er sådan én, der altid har datet ældre mænd (altså ikke ældre som i “gammel” – men gerne 5-8 år ældre end mig selv). Faktisk synes jeg at min kæreste Micky er lidt ung i det, for han er jo “kun” 2 år ældre end mig 🙂 hah! Nå, nok om det.

Sidst Blogly pigerne inviterede så det såden her ud til Girls Night out event. Desværre kunne jeg ikke deltage den dag, da jeg havde gang i noget andet business. Øv altså. Men denne gang skal jeg (og I – mine læsere) altså ikke snydes. Denne gang er det også vores tur – yay! 

Deltag i konkurrencen…

…ved at fortælle mig, hvordan du selv kan relatere til filmen. Det gør du nede i kommentarfeltet. Og husk også at skrive hvilken veninde du vil tage med.

Jeg trækker 5 heldige vindere (5×2 billetter) torsdag d 13. september, som alle kontaktes via mail. Vinderne offentliggøres også her på siden.

Pøj pøj, vi ses 😉
Kærligheden flytter ind - Plakat
Konkurrencen afholdes i samarbejde med Blogly og United International Pictures.
   

88 kommentarer

 • Sanne

  Har været sammen med min mand i 14 år så kan ikke relatere til single delen og de hotte unge fyre hun har boende 🙂 men det med at have små børn og tonsvis af vasketøj kender jeg alt for godt, så derfor håber jeg på at vinde så jeg kan komme ud med min veninde Mia til en tøseaften uden mand og børn hvor vi kan slå os løs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Ankjær

  Jeg kan da snildt relatere til yngre kæreste. Min mand er 1,5 år yngre end mig ?? men hvem tæller? ??jeg vil invitere min elskede veninde Charlotte med. Vi har aldrig prøvet sådan et arrangement, så det må være på tide ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt S

  Vil gerne invitere min skønne veninde som ikke har haft det så nemt med kærligheden , ved ikke om det er ligesom trailer men næsten . ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bidstrup

  Jeg har selv en yngre kæreste (dog kun 1/2 år) men det mopper jeg ham med tit ? Vi fandt ud af jeg var gravid efter ca 5 mdr og har i dag den skønneste pige på 3 år. Så til min fødselsdag bliver der også givet den maks gas (bliver 25 den 15 oktober) ? Skulle helt sikkert have min skønne veninde Simone med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pedersens

  Jeg kan ikke rigtig relatere til filmen, men jeg vil utroligt gerne tage min sødeste veninde Pipina med. Hun har en yngre kæreste og kan helt sikkert relatere til filmen. ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Har selv gennemgået lidt af en rejse i forhold til at finde kærligheden og acceptere en større alders forskel. Min skønne veninde har støtter mig hele vejen – og derfor skal hun da med hvis jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Efter et hårdt brud ville det være dejligt at kunne have en hyggelig aften med en anden fornylig single veninde, hvor vi kan få tankerne væk og få “en feel Good oplevelse”, der viser at der er lys for enden.
  Vh en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Kristensen

  Jeg kan relatere til filmen ved at kærligheden kan værd hård og svær at danse med. Men det ender for det meste godt, og det gør en lykkelig! ? Vil dele oplevelse med min dejlige veninde ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Avaruna

  Jeg vil gerne invitere min søde veninde Sabrina, da hun fortjener lidt forkælelse midt i speciale skrivning ??? Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Claville

  Jeg har ikke mærket den ægte kærlighed endnu (desværre) men jeg vil meget gerne ind og se filmen. Jeg vil tage min dejlige veninde Sara med, hvis jeg vinder billetter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Nielson

  Ej den ser ud til at hun har lige så mange tanker flyvende rundt i hovedet som mig og svært ved at finde hoved og hale på det hele!
  Jeg ville klart have min søster med, hendes ser jeg alt for lidt (og især til ture i biffen eller lign) eftersom vi ikke bor sammen mere og begge har travlt med studie ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Jeg kan relatere til filmen ved, at jeg er den unge kæreste. Dog ikke så meget yngre – min kæreste er 6 år ældre end mig. Vi har mange sjove episoder, da vi oplever tingene meget forskelligt. Jeg ville tage min skønne mor med, som har fået en yngre kæreste efter hun blev skilt fra min far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Har selv en yngre kæreste – og til at starte med synes jeg også selv det var lidt pinligt at vise ham frem pga det ene år der skilte os af! Idag kan jeg kun se tilbage på det og grine højt 🙂 Filmen skal ses med min bedste veninde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg kan relatere til filmen på den måde at jeg har en veninde som går igennem det samme lige nu. Jeg er med på nærmeste hold på sidelinjen og føler rigtig meget med hende. Jeg ville elske at kunne give hende den her oplevelse og samtidig “vise” hende at hun ikke er alene i verden om de her problemer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lesley

  Jeg vil invitere min fantastiske og smukke lillesøster med. Efter hun for knap et år siden blev mor for tredje gang trænger og fortjener hun at komme ud og blive luftet til sådan et luksus arrangement.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Kan relatere ved at gå gennem veninders kamp om kærligheden og den rejse det medfølger 🙂 ville tage min dejlige søster med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest Jeg vil gerne invitere min dejligt veninde, som jeg ved ikke har været i biograften i stykke tid, pga. skole og derfor ikke har så mange penge, til at gå ud. Dernæst så kan jeg kun relatere til det med yngre mænd, i det omfang da jeg var single første gang, hvor jeg datede og kyssede på en del yngre fyre, ikke pga. de var sjovere eller de så godt ud, men nok mest fordi jeg selv lige var kommet ud af et forhold som jeg havde været i 6- 7 år og egentlig bare trængte til at komme ud og more mig, lidt ligesom hovedpersonen i filmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selina

  Jeg har stået i præcis samme situation som hende, med barn, skilsmisse og yngre fyr på krogen. Mit liv blev dog noget rod efter alt det cirkus med at skulle vælge “familielivet” fra til fordel for en yngre fyr. Ville elske at komme ind og se om hendes liv ville udvikle sig i samme retning som min, eller om der faktisk er en happy ending 🙂
  Og den skal helt sikkert ses med min veninde gennem 29 år. Janni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Møller-Jensen

  Det her er det perfekte arrangement at inviterer min veninde med på efter hun har fået tvillinger og hun trænger så meget til at komme ud og hygge sig… Jeg vil elske at ringe til hende og invitere hende med så jeg håber vi vinder et par billetter??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Glyngbo

  Uhh at være nyforelsket og leve i nuet ❤️
  Jeg vil invitere min søde veninde Jeanette med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Rasmussen

  Vil rigtig gerne vinde billetter til min søster og jeg. Kan relatere mig til filmen ved at kærligheden ikke kender alder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara G.

  Jeg kan relatere til at date yngre mænd, være mor og være vild i byen et par gange om året ??? Jeg vil gerne have min veninde Amalie med da hun er meget nyligt single og trænger til en rigtig girls night out med en feel good movie, stiletter og bobler ?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Ved ikke om jeg kan relatere mig selv med Reese Witherspoon, da jeg hverken har været igennem skilsmisse eller et brud fra en kæreste, men jeg kan sætte mig ind i det der med at skulle vælge mellem kærligheden og hvad der nogle gange måske er det rigtig valg og det bedste for en og så det som der måske ikke er så godt for en, men man gør det lidt alligevel fordi man ikke kan lade vær.
  Jeg ville tage min skønne veninde med til en rigtig tøseaften☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg kan relatere til filmen, da jeg for det første har en yngre kæreste. Derudover er jeg en rigtig festabe, når jeg først kommer afsted ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TG

  Min veninde Thi Lan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Borregaard

  Min datter er vild med Reese Winterspoon , og vil give datteren , som til dagligt knokler med gymnasiet, en friaften med hendes BFF ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Hansen

  Jahaaaaa det vil jeg gerne ville invitere min veninde Sacha med ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Jacobsen

  Min bedste veninde er gået fra sin kæreste efter 6 år og har snart mistet troen på en happy ending. Jeg håber at denne film vil kunne ændre dette og jeg vil derfor gerne have hende med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selina

  Jeg ville invitere min storesøster med, som pt. selv ligger i skilsmisse og har 3 børn og prøver at finde hoved og hale i det hele, og som trænger til at komme lidt væk fra rodet (og se nogen andres rod) 🙂 Derudover har kun fødselsdag den 28., så med en middag inden filmen, ville jeg have en hel dejlig fødselsdagsgave-aften til hende, hvis vi vandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina birch Schmidt

  Ha ha jeg kan helt klart relatere til filmen ift hendes problem med at fyren er så meget yngre end hende selv. Har selv stået i samme situation år tilbage inden jeg mødte min mand ( som i øvrigt også er en yngre model end mig)..
  Vinder jeg vil jeg tage min lillesøster med, da vi begge elsker en god kærligheds film ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Lindholm

  jeg vil elske at komme ind og se filmen næste mandag sammen med en veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg ville tage min skønne veninde Sibille med så vi kunne få en tøseaften inden jeg har termin i næste måned ??????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Romano

  Kære Annemette,

  jeg vil gerne tag min veninde Mette med.

  Vi er begge skilt, har børn og er næsten 40.

  Fedt der er en film som viser den side af livet fra en kvindes side, med en ung mand , skam, skyld, ønsker om at have en familie-en illusion som gik i stykker, tilgivelse, usikkerhed, ny begyndelse ✨☀️✨ lytter som livet selv har skrevet filmen✨☀️✨håber vi ses✨?✨ Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville elske at tage min veninde med ind til filmen, som selv lige er blevet skilt og er mor til 3. Jeg kan nok bedst relatere til det at en gammel kærlighed møder den nye og den akavethed, der opstår ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F.

  Jeg kan relatere til kærlighed ? Og jeg ville elske at kunne tage min barndomsveninde med ind for at se denne film, da jeg ved, at hun virkelig godt kunne trænge til et lille pusterum og en sjov aften efter en lidt hård tid ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Min relation til filmen må være min mor. Min papfar er 11-12 år yngre end hende ?? jeg ville tage min veninde gennem 8 år med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Larsen

  Hej Annemette Voss. ☺️
  – Jeg kan relatere til denne film således, at jeg engang startede på en højskole på Fyn, og blev vildt forelsket i denne dame som var 19 år ældre end mig selv. (Var selv 20 og hun var 39)
  Og vi lever desværre ikke sammen idag, pågrund af aldersforskellen. ☺️

  Men jeg har en veninde som jeg deler alt med, og hende vil jeg gerne have med ind og se denne film.. Nadia hedder hun ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Min veninde har mistet troen på en happy ending. Det lyder til, at denne film kan være med til at ændre hendes syn på dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Det lyder lige som en film for min veninde Rikke og jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Thomsen

  Jeg ville tage min veninde Johanna med. Vi var i mødregruppe sammen for 4 år siden. Vi elsker at gå i biffen sammen og få en lille pause hjemmefra 😉 vi er begge gift og har 2 børn hver – så det er tiltrængt en gang i mellem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan relaterer til det at føle mig 40 år gammel allerede nu, med en lille dreng på 10 mdr og en ny på vej. Jeg kender ikke til det at sove længere mere (ligesom alle mødre tror jeg) og selvforkælelse og fokus på egne behov er helt væk, som det også lader til st hun i filmen kæmper med.
  Jeg vil inviterer min søde søster Carola med. Hun fortjener en tur i biografen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete Larsen

  Jeg kan “Heldigvis” ikke relatere til filmen da jeg er lykkelig gift på 4. År og har kendt min man i 11 men hvis jeg skulle komme ud i en skilsmisse håber jeg at jeg klare det med samme stil som Reese Witherspoon i filen.
  Skulle jeg være heldig at vinde skal min søde Veninde Heidi med ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kærlighed er en mærkelig størrelse og kan få en til at gå på kompromis med en masse ting… been there Done that ?
  Ville tage min store datter med, bare hende mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie C

  Jeg har selv en yngre mand (dog kun et år)? Jeg kan ikke realitere helt så meget til filmen da jeg mødte min mand da jeg var 18 år og vi har nu været sammen i 9 år ❤
  Men jeg elsker en god kærligheds historie ? jeg skal have min søster med hvis jeg er den heldige ?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Gross

  Jeg ved ikke hvorfor sidste halvdel af min kommentar ikke kom med – men km relatere til filmen da jeg selv har prøvet at være single og på dating markedet i mange år og også har mødt en ældre Prince charming ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min veninde skiftede for nyligt hendes kæreste gennem 7 år ud med en “yngre” model. Det har ikke været en helt let beslutning for hende, men hun er virkelig blomstret op, så jeg er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning for hende. Jeg vil tage min veninde, Christine, men en tur i biffen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Gross

  Jeg ville elske at invitere min skønne datter som er på SU med en tur i biffen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Nielsen

  Min forlovede er 2 år yngre end mig, hvilket jeg havde det rigtig svært ved i starten, da jeg altid har har været kærester med nogen der ca. 5 år ældre end mig ? I dag venter venter vi barn sammen og jeg har termin d. 20. September, så en tur i biffen et par dage før med minngode veninde Camilla ville være herligt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg ville tage min veninde, som også er min kollega, med som trænger til at holde lidt fri fra specialet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deliane

  Uuh den vil jeg vildt gerne se med min veninde ? Kan desværre ikke relatere til den – andet end jeg gerne vil se mere til ham der har den mandelig hovedrolle, hvilket min veninde helt sikkert også gerne vil ??? vi krydser fingre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg kan faktisk ikke rigtig relatere mig til filmen er gift på 17. år med faren til mine 3 børn 😉 Men jeg elsker sådanne tøsefilm og ville elske at få lov at være med til dette event ???
  Jeg ville invitere min skønne bageveninde Katja med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min skønne festlige veninde Ditte.. To single mums der snart håber at “kærligheden flytter ind” igen.. ?❤️???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Jeg kan ikke rigtigt relatere til det med at finde en yngre mand da jeg ikke er så gammel endnu og at finde en yngre mand med en betydelig alders forskel ville betyde at jeg skulle finde en 17 årige (jeg er 27 år) men men men min kæreste som dog kun er et år ældre end mig har da tider hvor han opføre sig som en 16 årig, oftes når alle gutterne samles, men det synes jeg kun er en fantastisk kvalitet ved ham! Meeen kan relatere til at det med at navigere rundt i kærlighed kan til tider være svært, skørt og sjovt på samme tid! Jeg har dog glædet mig som et lille barn til at se denne film siden jeg så trailer første gang for noget tid siden og så elsker jeg simpelthen Reese Witherspoon 🙂 Jeg ville tage min søde veninde Annika med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Reuter

  Dét gad jeg godt at vinde til mig og min søster. Vi trænger til en ordentlig gang tøse-hygge :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Kan så godt relatere til den følelse af at man traf et valg tidligt i livet omkring mand, børn, job og familieliv og pludselig er årene bare strøget afsted og man føler ikke helt at hovedet er fulgt med hele vejen. Jeg valgte dog at beholde manden og tage en ny uddannelse istedet.
  Jeg vil gerne have min søster med i biffen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle Søndergaard

  Jeg kan relatere til filmen på den måde at give kærligheden en chance. Det skal siges jeg er gift eller heller ikke blevet skilt men får man kan jeg relatere filmen til det med at give kærligheden en chance. For 4 år siden datede jeg en masse gennem nettet. En dag så jeg en sød fyr der var 10 år ældre en mig, jeg skrev til ham og hurtig havde vi en date. Han var fin nok til at starte med men han kom til at sige en lille ting om mine på et billede og andre ting som jeg syntes var irriterende. Så faktisk droppede jeg ham lidt, men efter et par dage eller to tænkte jeg: Hold nu op, giv nu forhelvede fyren og chance i stedet for at gå op i de mærkeligste ting og tro at den man finder er perfekt. Så det gjorde jeg så og i dag har vi været sammen over 4 år og venter et barn sammen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg kan sagtens relatere til filmen! 1 gang om året giver jeg den max gas, og det er til min fødselsdag. For 4 år siden på min fødselsdag mødte jeg en mand – 8 års aldersforskel. Så derfor kan jeg godt relatere. ?
  Jeg ville tage min moar med i biffen, for hun er min evige støtte gennem et længere sygdomsforløb i familien. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie S.

  Jeg vil elske at kunne tage min skønne (og eneste) veninde Malou med i biografen.
  Bare det at komme lidt ud, vil gøre en kæmpe forskel i min hverdag, da jeg aldrig kommer i byen eller noget. Så det vil være en kæmpe oplevelse at få lov til at komme med! ???❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Petersen

  filmen ser virkelig god ud! Og alle har jo erfaring med at kærlighed ikke altid er nemt!
  Ville tage min veninde med ind, som kæmper en kamp med forskellige sygedomme lige pt! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville tage min skønne mor med, som for 1 år siden blev skilt fra min far. Hun er den flotteste kvinde (milf ifølge vennerne?) og kunne sagtens, efter min mening, score en mand mange år yngre end hende selv! :p (kuvøseguf is not a bad thing ;)) Så det kunne være sjovt at have hende med! Desuden trænger hun til en tøsetur med en masse grin og forkælelse, da en skilmisse sætter sine spor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arpita Petersen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage min gode højskole veninde med. Jeg fucker af en eller anden grund lidt op i det der kærlighed. Jeg er dårlig til at være single og jeg er dårlig til at være i et forhold – og det ender ofte ud i akavet tinder dates eller at gå tilbage til eks kæreste og sådan! Ville tage min gode veninde der modsat mig er rigtig god til at være i forhold! Det kunne derfor være lidt fedt at have hende med ind og se den film! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kan relatere mig til at min første kæreste var 4 år yngre end mig – det var der mange som så skævt til og synes var lidt sært.. Ville gerne invitere min søde mor med i biffen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jensen

  Jeg vil SÅ gerne afsted med min skønne veninde! Med jer, hende og en skøn film bliver det da uden tvivl en fantastisk aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone e n

  Hahaha mængden af “rod” i hendes liv virker til at være riiimelig lig min hverdag. Det er jo både godt og skidt, man får hvertfald nogle oplevelser nogle gange som man ikke havde forudset!
  Jeg ville tage min veninde Mona med, som i hverdagen må undvære sin kæreste der er i Jylland mens hun studerer med mig her i Kbh.
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Djarnis

  Jeg synes virkelig det virker som en sjov film med nogle gode budskaber. Jeg kan relatere til det med at træffe valg som 25 årig der har effekt på resten af ens liv. Jeg ville elske at tage min veninde Christina med. Vi kommer alt for lidt ud. Krydser fingre for jeg er den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har ikke kæreste , mand eller børn, så kan ikke relatere mig så meget til filmen, men den ser rigtig sjov og tøse-romantisk ud.
  Jeg ville invitere min søster med, som har arbejdet i udlandet siden jul og næsten lige kommet hjem til Danmark igen. Det kunne derfor være dejligt at have en hyggelig aften sammen, da det er længe siden vi sidst har tøse/søster-hygget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Najaaraq

  Jeg ved ikke, hvor meget af hovedpersonens liv, jeg kan relatere mit liv til, men jeg elsker Reese Witherspoon, romantiske film og mange bloggere fra Blogly, så det ville være fantastisk at få den oplevelse at hygge med jer ?
  Jeg håber, at jeg vinder to billetter til en sjov aften ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Højberg

  Kærlighed er bare ikke det nemmeste der findes…. og en aften i bio med min søde veninde Christina ville være SÅ skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg ved ikke om jeg kan relatere så meget ud fra traileren, men jeg vil gerne på tøsetur i biffen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina c.

  Ikke så lang tid siden jeg selv flyttede ind med kæresten?. Ville være så hyggeligt at tage en fra mødregruppen med i biffen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan klart sætte mig ind i hovedpersonens sted. Jeg har dog hverken været gift eller har børn, men frustrationen mellem at skulle vælge imellem ens tidligere kæreste og en ny flirt. At de akavet møder hinanden. Og mig i midten, som ikke kan vælge.
  Jeg vil tage min roomate Mia med, som snart ikke længere er min roomate. Vil rigtig gerne nyde tiden med hende inden hun flytter fra mig, og hvad er ikke bedre end sådan et arrangement?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Det kan jeg fordi jeg selv lige er blevet skilt og efterfølgende har fundet en ung (og sprød) kæreste. Jeg vil helt sikkert tage Line med, fordi hun har støttet mig hele vejen igennem den svære tid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Først og fremmest ville jeg tage min elskede søster med. Hun trænger til at blive luftet efter en hård skilsmisse. Hun kan klart relatere til filmen og jeg kan relatere i forhold til at være tilskuer til det hun har været igennem. Den der står på sidelinien og bakker op og kommer med gode velmenende råd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  pyh.. fast mand gennem 10 år og 7 år ældre, fast barn med ham. Men den måde hun går amok til hendes fødselsdag kunne snildt være mig! Min veninde Line skal med ind og se den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan tage min gode veninde Hajal med, da vi begge to godt kunne trænge at komme lidt ud. Jeg blogger selv, så det ville derfor også være dejligt med lidt materiale til bloggen, som sådan et event her☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Traileren minder mig utroligt meget om min faster! Hun blev skilt fra hendes mand, da hendes to børn var helt små. Hun flyttede i et stort hus tæt på hvor min familie og jeg boede. Så siden jeg selv var “lille” var jeg altid meget derover, og hjalp med pasning af hendes børn bl.a. også når hun skulle på date haha. Hun er helt fantastisk, og har den dag i dag fundet kærligheden igen, som hun fortjente mere end nogen anden 🙂
  Det ville være så spændende at komme med til sådan et event. Jeg elsker tøsefilm, og ville invitere min dejlige veninde Ursula med ind og se filmen <3
  (Ps. jeg er fast læser, så jeg vil bare lige sige tak for en fantastisk blog!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Uuuh håber jeg kan få lov til at invitere min fantastiske veninde Martina med. Kan relatere mig til filmen ved at jeg har en yngre kæreste, godt nok kun er år yngre, men nogen gange føles det som om det er 5-10år yngre ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Bruusgaard

  Vil elske og have min veninde med til denne fantastiske film???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sibille Melby

   Jeg kan relatere til filmen ved at have en kæreste som er 2 år yngre end jeg selv og for 8 mdr siden er vi blevet forældre så det med at stå op 5.30 og vaske tøj det kender jeg alt for godt ? Jeg ville forkæle min meget gravide veninde Julie med en Tue i biffen ???????

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nathalie

   Jeg kan på ingen måde at relatere til filmen, da jeg ikke har været single i de sidste 15 år. Derfor kunne det være rigtig sjovt og spændende at se den her film med min gode veninde, og få en øjne åbner om hvordan det er at starte forfra med kærligheden ❤. Respekt til alle os kvinder der ude – med eller uden kærlighed der er flyttet ind 🙂 .

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kan vinde en Stick Mixer fra OBH Nordica