Så klap dog hinanden på skulderen, vil I?

Du kan vinde en Stick Mixer fra OBH Nordica

Stick Mixer

REKLAME – for OBH Nordica

Vind en Stick Mixer!

Jeg lavede en fantastisk lækker mandelkage forleden. Til den kage brugte jeg min egen Stick mixer (eller minihakker, om man vil) fra OBH Nordica. Jeg blendede nemlig mandlerne til helt fint mandelmel, og til det formål skal man bruge en ordentlig hakker.

Nu kan du selv vinde sådan én.

Sådan vinder du en Stick Mixer SlimMix503 (Ja, det er et link – klik på det og se mere info om produktet!)

 1. Skriv i kommentarfeltet hvorfor du mangler en Stick Mixer
 2. Og synes godt om OBH Nordicas Facebookside – det er altså ikke tvang, men der er mange gode opskrifter, tips og tricks at hente.

Jeg trækker helt tilfældigt en vinder. Produktet fremsendes med post.

Konkurrencen løber fra dags dato og frem til d. 15. september 2017, hvor jeg offentliggør en vinder her på siden – i dette post. Vinderen bliver også kontaktet direkte via mail.

Mandelkage Annemette Voss2

mandelkage step 5

   

108 kommentarer

 • Iben

  Sikke en fin præmie. Lige hvad jeg mangler, da jeg ikke har et køkkenredskab som kan lave mandelmel. Jeg har ellers rigeligt med mandler fra Norge, da de er ekstra billige deroppe. Så har altid tasken fuld med mandler når jeg har været på arbejdsrejse dertil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal nok relativt snart flytte hjemmefra, så derfor er jeg ved at samle på udstyr, og ting der kunne være rare at have med. Denne kunne være fantasktisk at have med til når der skal bages kager mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Kunne virkelig godt bruge denne til når jeg laver kager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Min nuværende minihakker lugter brændt når jeg bruger den, så kunne godt bruge denne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skipper

  hver onsdag er det fædre med deres børn som laver mad. koner kærester mødre er på job så der er en hørm af det tynge mad. alt bliver selvfølgelig lavet på grillen og året rundt. når vi skal lave sovs eller finhakke noget så er det bare lige der at stick mixer Vil komme til sin rette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Grøndal

  Uhh så ville jeg tage den i brug når jeg skal fødselsdagsbage til min fødselsdag i slutningen af oktober ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg skal til at flytte hjemmefra og mangler stort set alt. Min mor er uddannet kok så hele vores køkken er fyldt med (næsten) alt det man skal bruge når man elsker at eksperimentere i et køkken, som mig 😀 så jeg kunne godt bruge den i mit eget køkken til alt fra madlavning, bagning og alt andet godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Kring

  Min ældste søn tænker på at flytte hjemmefra, og er konstant på jagt efter “udstyr”, og kigger meget blender/hakke/røre-ting. En ung fyr har ikke så meget plads til mange maskiner, så sådan en skøn ting med flere funktioner var da en skøn ting! Jeg ville elske at forære den til ham og hans nye hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Hvem mangler ikke en Stick Mixer ? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karine

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi vores nuværende er blevet ret løs i det, så jeg frygter den pludselig står af, eller giver os stød ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fordi godt udstyr gør det så meget sjovere at udfolde sig i et køkken☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min gamle minihakker trænger virkelig til en bytter. Hver gang jeg bruger den, er jeg bange for, at det er denne gang kniven står af. Så håber meget på at vinde denne her lækre minihakker ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Poulsen

  Kan jo bruges til vildt mange ting . Har haft en minihakker før og var rigtig glad for den. Men mistede desværre skålen efter en flytning.
  Savner hvor let det er at lave mad når ejer en vildt lækker Stick mixer … Krydser fingre ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Min gamle mixer er lige gået i stykker, så det kunne være genialt med en ny, for jeg kan ikke undvære den……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uh, den ville være lækker at vinde. Min gode trofaste stavblender gennem MANGE år er desværre afgået ved døden 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvorfor jeg skal vinde? Fordi min gamle er brandt sammen. Det er no go med en baby i huset, som skal begynde på mos og grød. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lund

  Jeg kunne vildt godt tænke mig denne, da jeg står og snart skal flytte hjemmefra. Og så kunne denne jo være super til at hakke diverse ting i, når jeg skal bage eller lave mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har aldrig været god til at bage. Men eftersom jeg i sommerferien har haft lidt ekstra tid ved hånden, har jeg eksperimenteret en del med min bagning. Desværre står jeg ofte og mangler redskaber til at kunne udføre mine opskrifter til fulde. Derfor synes jeg, at det kunne være helt fantastisk, at vinde en Stick Mixer fra OBH Nordica! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg tænker at den kan bruges til at hakke løg fint og mixe en lækker salsa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Krydser fingre for jeg er den heldige??
  Jeg har aldrig ejet en minihakker så det kunne været så skønt at vinde en – den vil gøre det hele en del nemmere i køkkenet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Vestergaard

  Hej Annemette
  Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en, da den jeg har virkelig er dårlig (fra et andet mærke), den kan ikke blende mandler eller chokolade!? Jeg leder selv efter en anden, så det ville være rigtig fedt at vinde her❤️?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Knudsen

  Jeg er for tiden vild med at lave macarons og ville elske at bruge denne til at kværne eget mandelmel ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sørensen

  Jeg vil rigtig gerne vinde. Jeg har haft min minihakker fra OBH i mange, mange år og har været då glad for den. Men for nylig gik den i stykker og jeg har savnet den lige siden. Håber sådan, at jeg vinder denne nye fine model.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Årh jeg har simpelthen manglet sådan en, efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg måttet undvære den (ligesom et decilitermål, en vægt osv osv.) Men ja… Det er jo ting man pludselig selv skal anskaffe sig, så det ville jo være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise hansen

  Denne konkurrence vil jeg vildt gerne vinde, da den står højt på ønskelisten. Jeg bruger rigtig meget mandelmel og køber det altid færdiglavet men det er vanvittig dyrt, så vil være SÅ fedt at få muligheden for selv at lave det. ??????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Årh, den ville jeg gerne vinde! Fik konstateret lavt stofskifte efter en hård fødsel og har nu besluttet at leve glutenfrit, da nogle mener, at det skulle hjælpe. Værd at prøve! Og så ville sådan en fyr her være en kæmpe hjælp i køkkenet, når jeg skal til at kaste mig ud i at male nødder og havregryn og opleve en hel ny bageverden – uden hvedemel! Krydser fingre! Og tak for en inspirerende blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lykke Medom Nielsen

  Min ellers elskede Bamix haren meget lille hakker så det ville være mega lækkert med en større ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nørskov Kristensen

  Lækker præmie. Hmm hvorfor Skal jeg så vinde.. Hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg det ikke helt, for tænker ikke jeg har en bedre grund end så mange andre. Måske fordi jeg ikke har en, fordi det snart bliver koldt og jeg skal blende suppe, eller fordi jeg har været ude for et trafikuheld, grundet en uopmærksom biliat. Jeg kunne blive ved med dårlige forslag, men mest af alt tænker jeg, at jeg skal vinde fordi jeg virkelig virkelig gerne vil??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det ville være super hvis jeg vandt den fordi min nuværende (et andet mærke)er gået i stykker. Jeg savner den virkelig i køkkenet og det gør min lille søn også. Han plejer nemlig at “føre staven” når der skal laves dej til bananpandekager ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Sikke en dejlig præmie! Jeg vil rigtig gerne vinde den, da jeg er kommet til at ødelægge min stick mixer og jeg savner den virkelig. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Clausen

  Jeg har i længe haft sådan én på min ønskeliste, men desværre ikke været så heldig at eje én endnu ? Det betyder, at når jeg laver kager med mandler (som jeg gør tit) og ellers skal bruge det som pynt eller mel, så må jeg finde skærebrættet og kniven frem og hakke det med egen kraft ? Det er et kæmpe arbejde og til tider træls og derfor har sådan en maskine været en mangel for mig og derfor været ønsket i længe, da den vil gøre det hele meget lettere ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene B Nielsen

  Et – for mig – uundværlige køkkenredskab. Den jeg har trængt til udskiftning. Så jeg vil meget gerne vinde ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Det ville være fantastisk at vinde. Min er lige brændt sammen, og den jeg har købt fra Netto er noget billig bras ?….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Jeppesen

  Jeg vil gerne vinde sådan en lækker sag, så jeg kan trylle – både lækkert mel, babymos osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Uhh det kunne være skønt at vinde, da min minihakker er gået i stykker og jeg eksker at bage, så derfor er den en stor mangelvare, når man gerne vil hakke nødder ol. Og især når man følger dig og også der ofte støder ind i noget hvor man kunne bruge en stick mixer ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine bb

  Jeg står og mangler en minihakker fordi at kæresten, ved et uheld, har smidt den nederste del ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Rasmussen

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne, da den kan spare mig tid i køkkenet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hov min kommentar kom lige det forskerte sted hen, så jeg skriver den lige igen det rigtig sted.

  Hej Annemette.
  Lige som dig, så er jeg også så heldig at skulle giftes næste år. Bryllups skal være den 7/7 18. I den forbindelse vil jeg gerne være med til at lave dele af min bryllupskage, samt vores dessert selv. Men det kræver selvfølgelig en masse øvelse, så det står perfekt på selve dagen. Hertil kunne det være fantastisk af bruge Norddica’s produkter til bl.a. at lave bunde og glace til min drømmekage og til desserten.
  Kh Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wern

  Min er gammel og slidt, så trænger kraftigt til en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Wouuuu ❤️ Den er smart, laver en del kager med mandelmel og Havremel (ret så dyrt) smart selv at male sine ting ?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi jeg bager enormt mange kager og min netop er gået i stykker. Udover det ville den være perfekt når jeg laver mos til min søn på 9 måneder ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg har arvet hvad der må være den gamle udgave af den der lækre sag fra min mormor. Og jeg har været så glad for den! Desværre er den ved at gå til, og hakker ikke så stabilt mere, så jeg kunne godt bruge en upgrade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Hasholt

  Jeg mangler en stavblender, og jeg synes, det er super smart, at man oven i købet kan piske med den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Werder

  Håber så meget at vinde ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  For mange år siden fik jeg en minihakker i indflytter gave – og jeg har været SÅ glad for den, SÅ glad, at den er slidt op! Jeg har brugt den til alt i hverdagskøkkenet, og plastik dimsen som sidder i låget og går sammen med kniven, har kørt så meget, at den ikke længere eksistere! Øv! Som studerende, er der ikke plads i budgettet, til at købe en ny. Jeg skal ikke flytte, og der er langt til Jul! Derfor vil jeg virkelig gerne vinde denne maskine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg har slet ikke nogen blender, eller hakker. Kunne virkelig godt bruge en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den vil jeg da meget gerne vinde! Min minihakker er gået i stykker, så det vil være rart med en ny. Og stavblenderen vil helt sikkert være god at have til efterårets og vinterens supper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da sådan en står højt på ønskelisten til bagning og madlavning. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Min minihakker er lige brændt af, så kunne virkelig godt bruge en ny til bagning og madlavning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jensen

  Jeg elsker og bage, men da jeg lige er flytttet hjemmefra er der desværre ikke råd til nyt køkkenudstyr.. derfor ville det være vildt lækkert med en stick mixer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Feddersen

  Jeg er begyndt at begive mig ud i den lidt mere udfordrende bagekubst end ‘bare’ hjemmebag. Så en Stick Mixer ville bestemt være lækker at vinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg mangler en minihakker, da den jeg har er rigtig dårlig og kan ikke følge med når jeg bager kager fra dine bøger ??❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christibe

  Jeg mangler virkelig en minihakker da min datter konsumere store mængder bananpandekager med (hånd)hakkede nødder i! Moren er lidt træt i hænderne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Øbro

  Jeg har virkelig brug for sådan en i mit køkken ? elsker at lave mad og bage.. ! Ville elske at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Min minihakker er såmænd ikke stået af, men den er simpelthen ikke effektiv nok. Så jeg er virkelig på den når diverse ingredienser skal hakkes til fint mel. Desuden er lækkert og effektivt bageudstyr et plus når man begiver sig ud i bage-eventyret, og jeg ville elske at kunne bruge Stick Mixeren fra OBH Nordica i mit køkken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Krog

  Jeg vil så gerne vinde da min egen stavblender/mini hakker er gået i stykker? Jeg bruger den til alt fra at hakke blomkål til blomkålsris til at hakke alle slags nødder til lækre kagebunde og m.m. ? Et must i mit køkken, men som desværre lige nu er mangelfuldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er SÅ mange opskrifter hvor man skal bruge en stick mixer, som jeg gerne vil lave… bl.a. ville det betyde at jeg endelig kan lave mit eget havregrynsmel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Æihj! Jeg vil elske at vinde sådan en lækker sag. Hakker tit nødder til bagning og morgenmad og har længe tænkt på at investere i sådan en. ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Uuhh, jeg vil så gerne vinde en stick mixer, for min gamle er godt brugt efter ti år med grød, kager, supper osv. Og da vi lige har fået tvillinger og vi starter forfra med grød, trænger jeg virkelig til en ny!
  Også kan jeg også bage nogle af dine lækre kager!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina da Costa

  Uha jeg vil SÅ gerne vinde – fordi jeg ikke har haft sådan en før – men meget tit har jeg stået og manglede en ???❤️ Prøvede at lave mandel mel med min stavblender og så døde den ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tror på den vil være til stor hjælp i både det salte køkken som i det søde – og dermed gøre flere ting muligt ?
  Kh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Brauchli

  Jeg elsker og bage, men da jeg lige er flyttet hjemmefra er der desværre ikke råd til nyt køkkenudstyr, derfor ville de være vildt lækkert med en Stick mixer fra OBH!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia Bryld Hansen

  Vil vildt gerne vinde, for min minihakker synger på sidste vers og bruger den næsten dagligt til både det salte og søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Larsen

  Jeg står netop og mangler sådan et lækkert sæt, da min minihakker er stået af ?
  At man så samtidig med kan få en lækker stavblender er da kun en bonus ?? Så med dette sæt kan der igen laves lækre dadelkugler, mandelmel og lækre efterårssupper ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Larsen

  Den vil jeg gerne vinde til mig og mine to piger på 9 år, som elsker at stå i køkkenet og bage – men mangler noget ordentlig udstyr. Og det fortjener mine to guldklumper, for de er mega seje i en køkken ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Winter Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne stick mixer da jeg er i gang med en livsstilsændring og mangler sådan en til mange af efterårets og vimtrrens sunde og dejlige blende supper ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefan Rundstrøm

  Det er lidt svært at købe udstyr, når man er på SU og bor alene, sådan oplever jeg det i hvert fald. Det er nemlig ikke altid at økonomien er helt så velfungerende, som den måske birde være. Jeg har siddet og set mange forskellige madvideoer og opskrifter på desserter og kager hvor jeg mangler lige præcis en stick mixer, hvilket derfor også betyder, at jeg må droppe denne opskrift, som jeg ellers havde kigget på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe

  Fordi som studerende ville den være som sendt fra himlen + den fylder ingen ting i mit lille køkken ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Godballe Rasmussen

  Mangler max sådan en til bla. når jeg bruge forskellige slags nødder i mine kager ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Augustesen

  Det vil jeg super gerne? inden for samme uge blev minihakkerens kniv smidt ud ved en fejltagelse- tror den endte sine dage sammen med en bunke kartoffelskræller, og stavblenderen ville ikke blende mere – kun sige larmelyden… så det vil være så kærkomment❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg vil super gerne vinde den. Da det har været en af de mest brugte redskaber mens jeg har boet hjemme og jeg skal nu flytte i egen lejlighed og hvad er mere vigtigt end gode køkkenredskaber.
  Det er derfor jeg ville blive overlykkelig for at vinde den??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Kjær

  Åhh hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde sådan en. Jeg er studerende i en lille bitte 50m2 lejlighed, med stramt budget og et kæmpe hjerte der brænder for at bage og lave mad. Sådan en lille sej maskine ville forbedre min hverdag betydeligt, da alt ville gå meget hurtigere med den! Desuden er jeg vile med at der er flere funktioner i en maskine, så man slipper for for mange maskiner i den begrænsede skabsplads! Åhh hvor vil jeg gerne vinde! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil Obel Pedersen

  Den ville gøre det så meget nemmere at hakke nødder til mine bunde. Eller blende min glaze perfekt blank – UDEN at få luftbobler i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Mangler virkelig en minihakker, så vil være super glad hvis jeg vandt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Knudsen

  Jeg ville gerne vinde dette lækre produkt da jeg lige nu elsker at bage macarons. Med denne kan jeg kværne mit eget fine mandelmel og skabe mange forskellige varianter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjølhede

  Uha, jamen jeg vil rigtig gerne vinde den, da som ung og studerende ikke har pengene til lækre redskaber til køkkenet! Jeg elsker ellers at lave mad og bage – specielt bagning. Så det er der mine penge ender, når jeg skal invistere i nye køkkenredskaber! Så den stick mixer må meget gerne ende hjemme hos mig, så rutinerne i køkkenet bliver nemmere ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irma

  Jeg står virkelig og mangler en minihakker, når jeg bager, derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har en meget gammel sag fra OBH, som desværre er ved at stå af. Jeg har været så glad for den og kan slet ikke undvære den. Det ville være så fedt med en ny – den gamle har holdt i ca. 12 år og er blevet brugt flittigt ? man kan jo næsten ikke lave lækre kager uden ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Wever

  Jeg vil gerne vinde da jeg mangler en god mixer især til at hakke mandler så jeg kan lave min egen marcipan. Jeg eeeeeeelsker marcipan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ville elske at vinde denne, da min gamle udslidte minihakker har svært ved at klare store mængder mandler og dadler som jeg vil bruge den nye til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  Vil super gerne vinde fordi jeg netop har købt dine bøger (resultatet ses på iG og jeg har TYDELIGT brug for hjælp)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg bager selv en del og har lidt en drøm at kunne leve af at bage. Jeg er lige flyttet hjemme fra så med et budget på SU er der ikke så meget plads til ekstra goder. Derfor ville jeg blive ovenud lykkelig for at vinde sådan en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinna

  Jeg laver ofte både humus er, hakker nødder/mandler og laver froyo… Det ville være dejligt med det helt rette værktøj…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Møller-Jensen

  Jeg vil da bare smadder gerne vinde denne lækre præmie… For st kunne lave lidt lækkert i køkkenet så skal man have nogen gode redskaber og det tænker jeg denne er… så keg krydser fingre??❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg ELSKER at bage, og lave mad, og bruger den hyppigt hos mine kære forældre, som har et monster af en stick mixer. Men landet ligger sådan, at jeg snart flyver fra reden, og jeg tror ikke, at mine forældre vil sætte pris på, at jeg nupper deres – så jeg nupper da gerne den der! ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt S

  Jeg har lige brændt min af så kunne virkelig godt bruge en ☺️ Jeg bruger den til at hakke nødder, chokolade mm. så smider et lod i puljen ?? God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid SP

  Hej Annemette!
  Jeg vil vildt gerne vinde da det eneste elektriske køkkenredskab vi har er en elpisker. Vi mangler virkelig redskaber til at kunne komme igang i vores nye lejlighed. Vi elsker begge at lave mad og jeg elsker at bage! Så det ville være en kæmpe hjælp. Vi krydser fingre og håber ??
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ville være rigtig glad for at vinde dette lækre produkt. Det er en af de ting jeg har på ønskelisten og mangellisten til at skulle flytte hjemmefra.????
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, så skal den helt klart bruges til bagning ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Westergaard

  Jeg er vist det man kalder en novice i et køkken , men det skal der laves om på. Tænker det rette værktøj kan hjælpe mig på rette vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Knudsen

  Jeg synes helt sikkert at jeg skal vinde. Da jeg slet ikke har en smart Stick Mixer, hvis jeg skal have hakket fx nødder til en kage, ja så forgår det med en kniv. Det kan godt tage ret lang tid. :/ plus at jeg virkelig aldrig har tålmodighed til at hakket det i hånden.. Så det ender rigtig tit med at jeg vælger en kage fra med fx nødder. og så tror jeg også at den Stick Mixer ville passe rigtig godt ind i mit køkken. ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Mølgaard

  Åh altså det er lige sådan en jeg har gået og ønsket mig så længe! Jeg har en billig stavblender fra netto som ingenting kan når konsistensen er lidt tyk. Jeg har haft en god minihakker, men den er gået i stykker. Jeg går altid udenom kageopskrifter hvor noget skal blendes til mel, og det er super irriterende. Så hvis jeg vandt denne stick mixer ville jeg blive SÅ glad, så kan jeg nemlig bage en masse med nødder igen ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara nielsen

  Jeg mangler den, fordi der ikke er længe til jeg flytter hjemmefra, og bruger min mors heeele tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg mangler en så jeg kan hakke mandler og chokolade i en fart når jeg bager ? derudover vil den blive brugt til at blende suppe og hakke løg ? elsker maskiner i køkkenet, de gør bare livet lidt nemmere ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line C

  Jeg kunne helt kodylt godt tænke mig at vinde sådan en lækker Stick Mixer. Jeg er lige på trapperne til at flytte hjemmefra, og har derfor absolut ingen køkkenmaskiner. Derfor ville en Stick Mixer passe perfekt ind i mine flyttekasser og mit nye køkken. Wuhu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristina Jensen

  Jeg vil gerne vinde, fordi min egen brændte sammen, da jeg skulle prøve at lave min 25 års fødselsdagskage til på fredag.. og så fordi den er super sej ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Haugaard

  Min gamle er næsten lige gået i stykker, og som studerende er det ikke lige det første man går ud og køber, da en ordentlig koster mange penge. Så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde den, så jeg kan lave alle de ting jeg gjorde med stavblender, piskeris og stikmixeren igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Johansen

  Jeg ville elske at vinde den, da jeg lige har “brændt” min mini hakker af i forgårs, da jeg var ved at bage! Så det ville være helt perfekt at vinde én i en super kvalitet☘️☘️⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg håber at vinde den, så jeg selv rigtig kan komme igang med at lave kager! Jeg har ikke nogen Stick mixer, så jeg render altid ind til min far for at låne deres, det tror jeg vist de er ved at være trætte af. Og har ikke lige selv fået købt en, og får den aldrig når jeg ønsker mig en. Så nu vil jeg da lige prøve og være med i konkurrencen om en.! ?
  Og rigtig god blog Annemette, og fantastiske kager ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Min egen, er gået i stykker, og har været det længe! Jeg mangler den virkelig til at trylle i mit køkken ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg har slet ikke sådan et smart sæt! Købte en billig stavblender under min barsel, men den gik i stykker og nu bruger jeg gaffel. Det er ikke altid så hensigtsmæssigt i en travl hverdag. 🙂 Derfor vil jeg utrolig gerne vinde det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Væring Keller

  Hej Annemette

  Jeg vil også meget gerne vinde stick-mixeren da jeg længe har ønsket mig en ny da den gamle er ved at stå af, vil også meget gerne have en større blender. Hvis jeg vinder så skal jeg da prøve at lave den lækre blommekage du viser i dette indlæg, har nemlig en masse blommer. 🙂

  Mvh Anne Væring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Jeg er blevet mere og mere glad for min minihakker og bruger den gerne flere gange om ugen, men kvaliteten er måske ikke den bedste, så den kunne godt trænge til udskiftning til noget ordentligt grej:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Bolet

  Jeg har virkelig brug for sådan en, den jeg har er totalt slidt op af næsten dagligt brug ? Det kræver en hakker af en god kvalitet når man bruger den så meget og til hvad som helst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Hej jeg vil rigtig gerne vinde fordi at jeg havde noget der lignede på et tidspunkt men det gik i stykker så det ville være rigtig fedt vis jeg kunne vinde nogle igen og så synes jeg også at det er rigtig svært at lave kager uden. Eller det tager længere tid siden synes jeg vis man skal stå og hakket det selv. Så håber meget at jeg vinder. Det kunne også være en fed fødselsdag gave.
  m.v.h. Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea Christiansen

   Sikke en super flot Premier.
   Hvis jeg var en af de heldig som vind denne fede premie… Ville den gør nogle af mine dage nemmer.. Min den gamle gik stykker for en uges tid siden og jeg savner den virkelig.. Jeg krydser fingre ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amneh

   Den ser super lækker ud og jeg ville elske at vinde den. Jeg bruger rigtig meget af min tid på at ekspirementere med både dine og andres opskrifter. Jeg har desværre tabt min egen stavblender på gulvet og den er knækket ved ledene så jeg står lige og mangler en og min minihakker beholder er knækket efter at jeg puttede noget I der var en smule for varmt. Upsi. ? Da jeg er studerende er pengene ikke lige til at gå ud og købe en ny lige pt. Så den ville jeg med glæde vinde. ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Hej Annemette.
   Lige som dig, så er jeg også så heldig at skulle giftes næste år. Bryllups skal være den 7/7 18. I den forbindelse vil jeg gerne være med til at lave dele af min bryllupskage, samt vores dessert selv. Men det kræver selvfølgelig en masse øvelse, så det står perfekt på selve dagen. Hertil kunne det være fantastisk af bruge Norddica’s produkter til bl.a. at lave bunde og glace til min drømmekage og til desserten.

   Kh Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så klap dog hinanden på skulderen, vil I?