Besøg mig på messe: Kreativ Fritid i Viborg

Nu kan KONFEKT forudbestilles // En konfekt bog

Skærmbillede 2017-09-02 kl. 07.39.27Nu sker der noget! ENDELIG kan jeg sige til jer, at I kan forudbestille min bog KONFEKT, som udkommer d 14/9 2017. Jeg håber, at I har lyst til at købe den igennem mig – og det kan I gøre lige her gennem min webshop.  

Vigtigt: Du skal IKKE nødvendigvis være PayPal kunde for at handle i min webshop – du kan bare vælge at betale med kreditkort. PayPal er blot den løsning jeg har til mit betalingssystem. Men altså – ingen ko på isen – man kan sagtens handle i webshoppen uden at være PayPal-kunde. Siger det bare lige!

KONFEKT koster 170 kr – jeg betaler naturligvis porto.  Jeg fremsender til til dig, så den er hos dig lige omkring udgivelsesdagen.

Bogen indeholder 46 lækre opskrifter på både moderne, klassisk og hyggelig konfekt, som du kan lave med dine børn og dem du holder af.

Bogen er ikke fyldt med alverdens besværlige teknikker – så du behøver ikke specialudstyr for at kunne lave opskrifterne. Glæd dig! Det hele smager altså virkelig godt – og det véd jeg, for jeg har tilberedt alt sammen til billederne, og så må man jo godt liiiiige smage 🙂 #lovemyjob

Annemette Voss Webshop

Spørg endelig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg mig på messe: Kreativ Fritid i Viborg