Mine bedste tips til en velplejet hud

Tuesday Talks – kom og hør mit foredrag!

IMG_8698

REKLAME

Tuesday Talks er et nyt koncept, hvor Kurhotel Skodsborg inviterer en interessant og aktuel personlighed, til at komme og dele ud af sin viden og sine erfaringer. Tirsdag den 12. september er det så mig… “forfatter og foredragsholder: Annemette Voss”. Jeg bliver faktisk helt stolt og får kriller i maven, når jeg læser det. Tænk, at jeg er blevet voksen og erfaren nok til at dele ud af mine erfaringer med at drive virksomhed og skabe personlig såvel som professionel succes. Det føles lidt vildt, og jeg er stolt – men tag ikke fejl – jeg er ret ydmyg omkring opgaven.

Men ved I hvad, jeg har afholdt mange foredrag før. Om alt muligt fra mine utallige udvekslingsophold som ung til behind-the-scenes om Den store bagedyst – og alt derimellem. Men dette foredrag glæder jeg mig bare ekstra meget til, fordi jeg synes, at det bare emmer af professionalisme. Lige fra location til indhold. Og dét er altså noget, jeg er blevet mere og mere glad for med alderen. Sådan virkelig professionelt udførte events. Der er bare noget cool over at stå i et dejligt lyst lokale, hvor der er sørget for servering til gæsterne, føle sig super velforberedet og rustet til at afholde foredraget… – hellere dét end at stå i en gammel nedlagt gymnastiksal, hvor arrangøren ikke har særlig godt styr på det og hvor jeg selv – sådan lidt hu-hej vilde dyr – har kastet mig ud på dybt vand og forsøgt at fiske noget klogt op af hatten 🙂 (Lyder jeg træt af det? – det ER jeg altså ikke!) Men, sådan har jeg oplevet lidt af hvert – og jeg har altid taget det hele med et smil og fået det bedste ud af det. Man skal altså ikke have nykker, når man turnerer Danmark rundt – det siger jeg jer. Man skal kunne rumme det meste og være forberedt på det uforudsigelige.

Men helt kort sagt: jeg glæder mig rigtig meget denne gang, for det skal nok blive godt.

BOOK din deltagelse til Tuesday Talks

Du booker din deltagelse på hjemmesiden for Kurhotel skodsborg. Det koster 100 kr pr. gang, med mindre du er medlem af Skodsborg Spa og Fitness eller er gæst på hotellet. Så er det nemlig gratis.

Jeg har lagt meget tanke i, hvad jeg præcist gerne vil tale om. I kan få en forsmag på det i det nedenstående – (teksten er hapset fra hjemmesiden):

Kager, sundhed og succes
“Annemettes mål er at booste kvinders selvtillid igennem bagværk, blogging, refleksion, undervisning og samtale. Hun mener, at vi skal turde tage skeen i egen hånd og turde slå det helt store brød op. Og det tør hun. Hun tager udgangspunkt i, hvordan hun kompromisløst gik til opgaven, da hun deltog i ”Den store bagedyst”. Med et par sjove anekdoter fra hendes tid i programmet vil hun fortælle om, hvordan det var at deltage, hvordan hun vandt og hvad har det ført med sig.
Hvordan lever man et liv med kager som omdrejningspunkt – og i øvrigt kommer fra en baggrund, hvor en spiseforstyrrelse har været en del af en liv i 3 år som teenager. Det handler om at finde frem til et sundt forhold til mad og velvære. Kalorietælling er fuldstændigt forbudt i hendes verden.
Annemette fortæller også om sine egne erfaringer med sociale medier, prisen for at være offentlig kendt og om de svære valg hun har taget. Hun har nogle ret kraftige holdninger til, hvordan man kan skabe et fedt og langtidsholdbart univers omkring sit brand online, og hun vil komme med tips til, hvordan man igennem medier skaber identifikation og personlighed.”

Læs også om Min catwalk-debut, der ligeledes foregik på Kurhotel Skodsborg. 😉

Kurbad Skodsborg 4

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste tips til en velplejet hud