Toasted chamallows mini ice-cream

Så’ der løn-tilbud :)

IMG_9081Det har lige været den 1. – og vi har alle fået løn. Derfor vil jeg minde jer om, at det er NU I skal slå til, hvis I gerne vil købe en af mine bøger på tilbud. Ditte og jeg kører tilbud t.o.m d 19/7 på vores bog KAGEMAGI, men i den anledning har jeg valgt også at give 50 kr rabat på alle mine andre bøger i shoppen i samme periode.

Det vil sige, at du kan anvende koden KAGE50 i min webshop – link her: Shop
Koden skriver du i feltet “discount” – og du kan sagtens betale med almindeligt kort – du behøver altså IKKE at have en paypal konto for at handle i min butik. Det er blot Paypal der står bag betalingsløsningen, men du skal bare vælge at betale med kreditkort…udenom paypal.

Der er flere gode bøger at vælge i mellem. Jeg kan ærligt talt anbefale dem allesammen, men hey – der er kun én enkelt bagelyst tilbage på hylden 😉 Der er naturligvis flere af de andre.

God shopping!

IMG_9079

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toasted chamallows mini ice-cream