Mine tips til tv-makeup

Store beslutninger er taget! (BIG NEWS!)

IMG_6290IMG_6295

Der er nyt i bogland. Og i Lagkageland.

Min bog “Lagkagebogen” skulle egentlig udgives d 2. oktober 2017 i samarbejde med ChriChri Journal og PeoplesPress. Men vi har i fællesskab besluttet at ændre den dato og i stedet ryk udgivelsen til foråret næste år. Den udkommer derfor i april 2018. I kan stadig roligt glæde jer. Indholdet bliver kun bedre af, at bogen får tid. Nu kan jeg rigtigt gå i dybden med kvaliteten og sikre mig, at opskrifterne bliver lige i øjet!

Baggrunden for den beslutning er blandt andet, at jeg selv har en anden udgivelse d 2. oktober. Min bog KONFEKT i samarbejde med Politikens Forlag udkommer nemlig, og det giver ærlig talt ikke rigtig mening at ligge i konkurrence med sig selv. Derudover udgiver Maja Vase, som er fotograf på Lagkagebogen, også en bog – og den skal hun have tid og overskud til at fokusere på – så kan vi bedre fokusere på Lagkagebogen i fællesskab til foråret.

Og så må jeg konkludere, at jeg bare er en bær-frugt-og-flødeskums-type, når det kommer til lagkager – og derfor er bogen bedre egnet som en forårsudgivelse. Jeg kan jo ligeså stille begynde at se billederne, og der tegner sig et mønster. Det er bare en forårsbog. Sådan en bog, der er lys og luftig, appetitlig og elegant med farver og frugter og masser af blomster. Altså, en forårsbog! I kan godt forestille jer det, ik?!

IMG_6354

Endvidere kan I glæde jer til en “røvfuld” bøger fra andre Bagedyst-ex-deltagere her til efteråret, så mon ikke at én bog fra min hånd er nok lige i denne omgang 😉

Jeg glæder mig ufatteligt meget til at vise jer mine bøger. Både KONFEKT og Lagkagebogen. Og jeg er i øvrigt i gang med yderligere bogprojekter, så der sker rigtig meget her i bogland. Der er dog ret lange udsigter, så jeg kan ikke løfte sløret for noget af det endnu. Men lad mig bare sige, at de næste 2-3 år bliver fyldt med spændende udgivelser fra min hånd, – og der er stor variation, så jeg ser frem til at løfte de forskellige opgaver.

I mellemtiden, – så lad mig opfordre jer allesammen til at lave en af mine lagkager og nyde den mens I venter!

Og så kan I lige få lov at se en masse behind-the-scenes billeder fra dagen, hvor vi tog forsidefoto… men sandheden er faktisk, at vi måske vælger et helt andet billede…haha, men det er SÅ svært at beslutte sig! Men i modsætning til ens børn, så kan man jo godt bestemme hvilket “ansigt” ens bog-baby skal have 😉

(Og ja, min dreng leger med dukker!)

IMG_6292 IMG_6375 IMG_6351
IMG_6343
IMG_6334 IMG_6333 IMG_6332 IMG_6324 IMG_6321 IMG_6306 IMG_6303 IMG_6295

 

   

3 kommentarer

  • Glæder mig bage vildt til at se/læse begge bøger…synes det lyder som en fremragende idé, at vente med udgivelsen ?????

    Kh Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Christiansen

    Elsker og følge dig, både som tv vært og kagepige 🙂 Dine opskrifter er dejlige og man får altid et flot og lækkert resultat 🙂 Så glæder mig meget til din næste bog/bøger 🙂 PS. Drenge må altså gerne lege med dukker og det skader dem ikke, det er jeg sikker på 🙂 Ha’ en rigtig dejlig dag. Mvh Pia

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tips til tv-makeup