Emilies moussekage, glutenfri (brownie, appelsin, blåbær og ribs)

Mine tips til tv-makeup

IMG_4822Til info: dette post er ikke sponsoreret. Jeg bliver ikke betalt for at skrive det og jeg er ikke sponsoreret af nogen af de produkter, der nævnes. Det er bare min ærlige mening, at disse produkter er vildt gode, – og virker, hvis du vil lægge en makeup, der holder!

IMG_4810

Jeg er som udgangspunkt en ret naturlig type. Jeg kan godt lide at gå uden make-up og jeg bruger ikke voldsomt meget parfume og dén slags. Men jeg elsker alligevel, at jeg hver tirsdag, når jeg tager på job og skal på skærmen, skal lægge fuld tv-makeup (eller krigsmaling, om man vil) – for inderst inde er jeg en rigtig pige-pige. Sådan én, der er vild med glimmer, høje hæle og røde læber.

Men tv-makeup er meget mere krævende end bare den almindelige hverdagsmakeup, som de fleste af os kan klare på få minutter. Det svarer lidt til at lægge en make-up, der skal kunne holde hele natten i gennem den vildeste bytur. For når man laver tv (eller hvis man f.eks. skal til fest) så er man “på” i mange timer, der er masser af spotlys (læs: varme) på, og man kommer nemt til at svede og blive blank i hovedet. For ikke at nævne, at man i løbet af en dag får sorte render under øjnene mm… eller jeg gør i hvert fald – for jeg sover sjældent specielt godt om natten med en relativt lille dreng på 1 år, der vågner meget tidligt!

Så der skal meget til – det er dét jeg siger. Derfor fik jeg hjælp hos min kosmetolog ved Holistic Beauty i hjertet af København. Det er altså meget godt lige at alliere sig med én, der ved, hvad hun laver.

Her får I mine tips:

  1. vask/rens ansigtet med lunket vand og renseprodukt og påfør futighedscreme. Lad det tørre ind.
  2. Anvend en concealer under øjnene og lidt ud på kindbenet. (fra Jane Iredale)
  3. Brug i øvrigt en foundation, hvis din hud er lidt “broget” i farverne. Jeg har, om sommeren, ret mange pigmentforandringer – så anvender jeg foundation. Ellers så undlader jeg faktisk foundation. Jeg har en fra Chanel, som jeg er glad for.
  4. Påfør en eller to nuancer af mineralpudder. Jeg bruger en lidt lysere nuance omkring øjnene, ud på kindbenet og midt på panden mellem øjenbrynene. Husk nu at få ordentlig vejledning, når du vælger pudder. Den skal matche huden på din hals. Og jeg har flere nuancer, som anvendes hhv. sommer/vinter. Alle mine mineralpudre er fra Jane Iredale.
  5. Brug en highligter i øjenkrogen, over overlæben (lige på midten), lidt på hagen, og lige mellem øjenbrynene – også fra Jane Iredale.
  6. Så anvender jeg en god blush – elsker dem fra MAC – de har de fineste farver. Jeg er meget til rosa nuancer.
  7. Dernæst, jamen så er det ellers bare med at lege med lige præcis de farver som du er allermest glad for omkring øjnene. Jeg bruger stort set altid blommefarvet øjenskygge, – den er fin til min hud og blå øjne.
  8. Jeg sørger for ALTID at tegne mine øjenbryn let op med en skygge (også fra MAC), og her er det vigtigt at bruge en god pensel, der er vinklet og kan forme øjenbrynet.
  9. Min mascara er fra Chanel, jeg sværger til den.
  10. Mine læbestifter – afhændigt af hvilken farve – er fra Gosh, MAC og Bobby Brown.

Jeg håber I kunne bruge det til noget.

/AM

IMG_5701

IMG_4849 IMG_4814 IMG_4807

IMG_4813

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emilies moussekage, glutenfri (brownie, appelsin, blåbær og ribs)