âś•
Sådan forkæler jeg min kæreste

Med ny klapvogn er vi endelig ferieklar!

IMG_8578

SPONSORERET af Chicco 🙂

Om fĂĄ uger rejser vi pĂĄ ferie til Ungarn. Jeg glæder mig fuldstændig sindssygt meget. Det bliver bare 12 dage med fuldtfokus pĂĄ familien, nærvær, masser af solskinstimer, kold hvidvin og is. Men vi stod og manglede en klapvogn til turen. For vi skal med fly og jeg gider ikke tjekke vores “store” klapvogn ind, fordi vi skal køre rundt i bil nede i Ungarn, og med en hel familie + mormor, sĂĄ bliver baggagerummet hurtigt fyldt op. SĂĄ jeg har været pĂĄ udkig efter en lille fiks model, der kan matche vores behov.

Og, minsandten om ikke jeg har fĂĄet lov at teste en ny klapvogn. Fedt! (One of the many perks ved at være blogger…yeah:) ) Den hedder Chicco Miinimo, er super kompakt, enkel at bruge, lille og smidig! Og sĂĄ kan jeg konkludere nu, – efter et par ture i vognen, at Luca ogsĂĄ synes den er rar at sidde i. SĂĄ komforten er ogsĂĄ pĂĄ plads.

IMG_8569

Her kan I lige se en video med den über-smarte klapvogn. Følg linket!

Men nu skal I bare se. Miinimo er lille bitte. Den kan foldes sammen. Klappes sammen. Pakkes ned. SĂĄ let som ingenting. – Og sĂĄ kan man bære den over skulderen i en strop. Det er da smart, eller hvad? Her tænker jeg særligt pĂĄ situationen, hvor man er i lufthavnen eller pĂĄ et tog, og gerne vil have klapvognen lige ved hĂĄnden, og har brug for at den er lidt “handy”.

Men alt det her er ikke noget jeg som sĂĄdan behøver at overbevise jer om, – for det kan I selv se, pĂĄ billederne. Minnimo er virkelig smart, fordi den klapper sammen pĂĄ en helt ny mĂĄde end de gammeldags traditionelle paraplyklapvogne. Og sĂĄ er jeg vild med, at den ikke vejer særlig meget, og at man kan bære den over skulderen.

Endnu vigtigere for mig er det, at den kan lægges ned – altsĂĄ rygstøtten – sĂĄ lillemanden kan tage sig en lur i ny og næ, nĂĄr han er pĂĄ tur-de-job med mor her. Og den kan lægges helt ned, fladt. We like! SĂĄ kan han forhĂĄbentlig ogsĂĄ fĂĄ sine to middagslure, nĂĄr vi andre skal turnere rundt i Budapest og se pĂĄ bygninger og gøre os en masse gode shoppingfund.

IMG_8586

Resten af historien gĂĄr egentlig bare pĂĄ, at Luca har været med til vinsmagning og hygge i gĂĄr i klapvognen (han fik mælk og vand) sammen med sin mor og far i Hellerup. Der blev nemlig afholdt noget event i gĂĄr, og Micky og jeg tog med. Det var sĂĄ hyggeligt. SĂĄ Luca tog sig lige en slapper i vognen mens vi gik rundt og smagte pĂĄ vin og socialiserede. Perfekt kombi, hvis I spørger mig. (Baby slapper af, mor drikker vino og det er weekend)…

Nyd dagen!

IMG_8585 IMG_8581 IMG_8574 IMG_8573 IMG_8571 IMG_8570

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan forkæler jeg min kæreste