Hurtig tomatsalat med blomsterkarse

Billige point hos chefen ;)

IMG_6301Hvis man har store runde bryster, så tænker jeg (helt uvidende om det!), at man lige skubber dem lidt sammen i en flot bluse inden lønforhandlinger… eller? 😉 Hvis man har lange flotte ben, så tænker jeg, at man lige hopper i de stramme bukser eller den korte nederdel når man skal have mere gennemslagskraft – eller hvad?! Trutmund til kvinder med flotte læber. Store krøller til dem med godt hår. Rigeligt med mascara på de kvinder med de længste øjenvipper… I forstår hvad jeg mener, ik?!

Det er naturligvis bare for sjov, men jeg har alligevel en pointe. Billige tricks, dem bruger vi vel allesammen ind i mellem.

Udnytter vi ikke allesammen vores bedste fordele?

Min fordel er blandt andet, at jeg er god til at bage. så jeg tog da kage med på jobbet i går – og mine kollegaer blev glade. – De behøver jo ikke vide, at det vare en “brugt” kage fra et fotoshoot 🙂

IMG_7700

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig tomatsalat med blomsterkarse